נמאס - משהו חייב להיעשות בעניין!!!
-
blknom1
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1322
שלום חברים,
האמת היא שקראתי לא מעט תלונות על יס ולא מעט תלונות על הוט. אבל בסופו של יום אין מה לעשות - כשאין תחרות אמיתית בשוק כל אחת מהחברות הללו יכולה לעשות ככל העולה על רוחה (לצורך הדוגמה, תראו מה קורה לבן אדם שרוצה להתנתק מהחברה... סיוט - החברות יודעות שקיימת חלופה אחת ויחידה, מושכות ומושכות אותנו עד שנתייאש ובסוף אנחנו משתכנעים לחשוב שהכל בסדר..)
עד שלא תהיה פה תחרות, השוק הזה ימשיך להיות אנטי צרכני - סדרות יורדו, ערוצים ייעלמו, תכנים ימשיכו להיות נחותים - איך לעזאזל מורידים סדרה מצליחה כמו הישרדות (האמריקאית) והדבר לא גורם לאנשים להקים קול צעקה.
אני פותח את השרשור הזה על מנת שאנשים יחוו דעה בעניין ואולי מישהו, במרומי מגדל השן, ישכיל להבין שצרכן טוב זה צרכן שנהנה מהמוצר שהוא מקבל ולא נשאר עם המוצר הזה כי פשוט אין לו ברירה אחרת !
האמת היא שקראתי לא מעט תלונות על יס ולא מעט תלונות על הוט. אבל בסופו של יום אין מה לעשות - כשאין תחרות אמיתית בשוק כל אחת מהחברות הללו יכולה לעשות ככל העולה על רוחה (לצורך הדוגמה, תראו מה קורה לבן אדם שרוצה להתנתק מהחברה... סיוט - החברות יודעות שקיימת חלופה אחת ויחידה, מושכות ומושכות אותנו עד שנתייאש ובסוף אנחנו משתכנעים לחשוב שהכל בסדר..)
עד שלא תהיה פה תחרות, השוק הזה ימשיך להיות אנטי צרכני - סדרות יורדו, ערוצים ייעלמו, תכנים ימשיכו להיות נחותים - איך לעזאזל מורידים סדרה מצליחה כמו הישרדות (האמריקאית) והדבר לא גורם לאנשים להקים קול צעקה.
אני פותח את השרשור הזה על מנת שאנשים יחוו דעה בעניין ואולי מישהו, במרומי מגדל השן, ישכיל להבין שצרכן טוב זה צרכן שנהנה מהמוצר שהוא מקבל ולא נשאר עם המוצר הזה כי פשוט אין לו ברירה אחרת !
- orir
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 496
אני כבר אדיש להתנהלות של החברות הללו. אני כמעט לא משתמש בשירותים שלהם.
שימוש נ HOT -> ערוצי ילדים וספורט. לזה באמת אין תחליף.
סדרות , סרטי טבע ומדע וסרטים רק בסטרימר.
שימוש נ HOT -> ערוצי ילדים וספורט. לזה באמת אין תחליף.
סדרות , סרטי טבע ומדע וסרטים רק בסטרימר.
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78949
- שם מלא: עפר לאור
- UserName
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1236
- שם מלא: JonathanK
בכל העולם זה ככה, אף חברה לא יכולה לתת 100% מה ש-100% מהעם רוצה, אחרת זו כבר לא תיהיה חברה אלא אכול כפי בקשתך.
- asaf23
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7942
תקנה צלחת...
- Nissim
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2673
blknom1,
הדרך הכי טובה לעזור לעצמך ולקדם את המטרה היא להתנתק ולעודד אחרים לעשות זאת.
כאשר המסה תהיה קריטית, יחול שינוי ממשי.
כאשר המסה תהיה קריטית, יחול שינוי ממשי.
-
blknom1
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1322
הבעיה היא שרק לפני כחודש התחברתי ליס... ועכשיו לצאת החוצה פשוט בלתי אפשרי... אין סיבה שאשלם להם 1000 ש"ח דמי יציאה לאחר שימוש במוצר למשך חודש אחד בלבד...Nissim כתב:blknom1,
כאשר המסה תהיה קריטית, יחול שינוי ממשי....
- sathack
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 979
בכל שנותי כחסיד השימוש בצלחת (למעלה מ- 15 שנה) דיברתי עם לא מעט אנשים. רובם לא מצליחים אפילו להבין איך אפשר בלי כבלים או יס.
גם אם הם מורידים המון מהאינטרנט ומצוידים במחשב סלוני מבהיק- תמיד הוא יהיה מחובר לכבלים.
כולם בוכים וממשיכים לשלם.
כמו שאני רואה את זה,לפי רוב העם, לחברות הללו יש עוד שנים רבות של שגשוג, והן באמת תוכלנה לעשות ככל העולה על רוחן.
ישראלים ימשיכו לשלם, והרבה יותר.
גם אם הם מורידים המון מהאינטרנט ומצוידים במחשב סלוני מבהיק- תמיד הוא יהיה מחובר לכבלים.
כולם בוכים וממשיכים לשלם.
כמו שאני רואה את זה,לפי רוב העם, לחברות הללו יש עוד שנים רבות של שגשוג, והן באמת תוכלנה לעשות ככל העולה על רוחן.
ישראלים ימשיכו לשלם, והרבה יותר.
- Nissim
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2673
blknom1,
אז אין לך מקום להתלונן, פתח דיון נוסף בעוד שנתיים ואחד עשר חודשים, ספר לנו שלא חידשת את המנוי.
אגב, הכל אפשרי.
אז אין לך מקום להתלונן, פתח דיון נוסף בעוד שנתיים ואחד עשר חודשים, ספר לנו שלא חידשת את המנוי.
אגב, הכל אפשרי.
- מספיקלי
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2792
בהחלט אפשר בלי... התנתקתי מYES בתחילת השנה,
רק החודש התקנתי ממיר אנונה, ויש לי את ערוצי הDDT ,שידורים מהרשת
פודקסטים, היום ומחר שידור מלא של כנס שדרות.
בהחלט שווה, אבל אולי לא מתאים לכל אחד.
רק החודש התקנתי ממיר אנונה, ויש לי את ערוצי הDDT ,שידורים מהרשת
פודקסטים, היום ומחר שידור מלא של כנס שדרות.
בהחלט שווה, אבל אולי לא מתאים לכל אחד.
- UserName
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1236
- שם מלא: JonathanK
שוב, אתם צריכים להבין שהחברות מציעות מה שהן רוצות ולא מה שאנחנו רוצים, לפני שמצטרפים לחברה צריך לבדוק למה אתם נכנסים.
אל תשלמו אם אתם לא רוצים, בעיה שלכם ולא של יס\הוט אם אתם לא מרוצים מהתוכן.
אל תשלמו אם אתם לא רוצים, בעיה שלכם ולא של יס\הוט אם אתם לא מרוצים מהתוכן.
- Croc
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2114
- שם מלא: גנאדי
אני מתכוון לעשות את זה בעוד חודשיים בתום ההתחייבות שלי.....asaf23 כתב:תקנה צלחת......
גנאדי
----------------------------------------------
let the sun shine, let the tube glow, let the life flow
http://sites.google.com/site/crocweb
----------------------------------------------
let the sun shine, let the tube glow, let the life flow
http://sites.google.com/site/crocweb