איך והיכן ניתן להוריד כרטיס זיהוי לסרטים

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
molvy פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7041
נתן תודות: 1274 פעמים
קיבל תודות: 1461 פעמים

שליחה #1 

שלום לכולם

אני יודע שיש אפשרות להוריד תמונה שבה יש תקציר על הסרט שחקנים במאי שנת הוצאה וכדומה ראיתי כאלה כרטיסים שהורדו ככול הנראה מאתר סרטים אבל בביקור באתר לא הצלחתי למצוא איך ומהיכן מורידים את התמונה האמורה.

למישהו יש מושג על מה אני מדבר ואיך ניתן להוריד את התקציר?

תודה

molvy

mp3lll
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20679
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 969 פעמים

שליחה #2 

על איזה תוכנה אתה מדבר?
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.

Lee
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4282
נתן תודות: 280 פעמים
קיבל תודות: 466 פעמים

שליחה #3 

molvy

בד"כ בתוכנות מדיה סנטר שונות, או תוכנות לקטלוג סרטים ישנה אפשרות להורדה אוטומטית של פוסטר+ תקציר הסרט.
התוכנות הנ"ל עושות שימוש בסקריפטים שונים, להורדה מאתרים שונים כגון IMDB. לחלק מהתוכנות קיים סקריפט להורדת המידע מאתר סרטים, ובעברית. בתלות באיזו תוכנה אתה משתמש - תעשה חיפוש כאן באתר לגבי סקריפט "סרטים".

drbrain
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 458
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #4 

אולי MOVING PICTURES?

molvy פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #5 

תודה לעונים

דבר ראשון לא ידעתי שמדובר בתוכנה הייתי בטוח שצריך להוריד תמונה כזו מאתר כל שהוא.

להקרנת הסרטים אני משתמש ב Media Player Classic Homecinema ואין לי מושג איך לתקש עם אתרים מסויימים לקבלת התקצירים

אני אעשה את החיפוש שהצעתם אבל אשמח אם תפנו אותי לאשכול המתאר איך עושים זאת עם הנגן שבו אני משתמש

תודה רבה

molvy

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32979
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2316 פעמים

שליחה #6 

MPC HC זו תוכנת נגינה בלבד ואינה כוללת תצוגה של תקציר ותמונה.
בשביל זה יש צורך לעבוד עם תוכנת מדיה סנטר כמו ה-XBMC, Boxee, מדיה סנטר עם התוסף Media Browser או מדיה פורטל עם התוספים Moving Pictures בשביל סרטים ו-MP-TV Series בשביל פרקי סדרות.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

molvy פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #7 

שוב שלום

אני לא מחפש תצוגה של תקציר ותמונה אני מחפש איך ליצור את התקציר והתמונה שיהיו על הדיסק כקובץ תמונה

הצורה שבה אני עובד וזה כנראה מתוך בורות היא שלכל סרט אני מוריד את הפוסטר שלו והופך את התמונה לאייקון ומשנה את אייקון הספריה לאייקון שיצרתי מהתמונה בסיכומו של תהליך יש לי המון תיקיות שלכול תיקייה יש תמונה של הסרט שיש בה. עבורי הסידור הזה ממש טוב ואני מצליח לראות את כל הסרטים בעזרת MPC HC.

הבעיה היא שאין לי שום אינפורמציה על מה הסרט. הייתי רוצה שכאשר אני מחפש בתיקיות ונכנס לתיקייה מסויימת אוכל לקרוא את תקציר הסרט ושראיתי שיש קבצי JPG עם התקצירים זה נראה לי פתרון ממש טוב. לפתוח את התמונה ולקרוא את התקציר.

בתכלס אני שואל האם יש תכנה שמורידה רק את התקציר ושומרת אותו כקובץ תמונה JPG או פורמט תמונה אחר?

מקווה שהצלחתי להסביר את עצמי טוב יותר הפעם

תודה רבה

molvy

Lee
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #8 

molvy
באתר סרטים גם אני לא מצאתי. כנראה שביטלו את האפשרות כשעיצבו לא מזמן את האתר מחדש.
תוכל להוריד תקצירי תמונה מאתר טורק, בצד ימין למטה של העמוד, מתחת לאיזור הוספת תגובה (סימנתי במסגרת אדומה בצילום המסך).

Lee
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #9 

התקציר מטורק יורד בתוך תיקיה מכווצת, ואחרי שתחלץ אותו הוא יראה כך:
מקווה שלזה התכוונת...

molvy פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #10 

תודה רבה LEE

זה בדיוק מה שהתכוונתי חיפשתי גם אני את האופציה באתר סרטים ולא מצאתי.

חובה עלי לאמר שלא הכרתי את טורק

שוב תודה רבה

mp3lll
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K

שליחה #11 

כן מאוד חכם לעבור סרט סרט להתחיל להוריד.

molvy פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #12 

שלום mp3lll

אתה צודק אולי מה שאני עושה ממש לא חכם. אבל להדיוטות כמוני שמשתמשים באמצעים די פרימיטיביים להצגת סרטים זה פיתרון לא רע

קראתי בפורום ואני מבין שכל תכנות המדיה סנטר אינן כל כך טרוויאליות וההתעסקות בהתאמתן למשתמש מצריכה זמן ויידע

אני לעומת זאת מקדיש רק זמן ועבודה רוטינית מעצבנת מעט אבל התוצאה מתאימה לי

שוב תודה לכל העונים עזרתם לי מאוד

molvy

shlomiassaf
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1444
נתן תודות: 42 פעמים
קיבל תודות: 70 פעמים

שליחה #13 

molvy

תוכנת המדיה סנטר של מקרוסופט לא דורשת יותר מ-10 דקות להתקנה.
נוסיף עוד 10 דקות להתקנת MEDIA BROSWER וכבר יש לך שיפור של מליון אחוז בתצוגה.
MEDIA BROSWER באופן עצמאי מורידה פוסטרים (BACKdrop) באייכות FHD בד"כ וגם תמונות לעטיפת הסרט ואפילו תקצירים, אם כי באנגלית.

בנוסף, תוכל לבזבז עוד כ10 (בהגזמה פראית) דקות ולהגדיר את MEDIA BROSWER כך שתנגן את כל התכנים דרך MPC-HC ובאופן הזה להמנע לחלוטין מהתקנת קודקים והגדרתם!

מכיוון שאתה מציין שאין לך ידע, אוסיף 30 דקות ללימוד ומחקר.

בסה"כ השקעת 60 דקות, שעה שלמה.

בהתחשב באיטיות הנוראית! שקיימת באתר טורק והפעולות שנדרשות להשלמת המטרה אני מניח ששעה בטלה בשישים לעומת ההטרדה.

לכל הנ"ל קיימים מדריכים בעברית, זאת אומרת שאנשים למדו איך עושים את זה, בין אם לבד ובין אם מקריאת מאמרים באנגלית, ותרגמו את זה לעברית
זה נועד בכדי שיתמשו בזה לא חבל :)?

חוץ מזה התוצאה הסופית היא מדהימה!

שווה נסיון

Lee
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #14 

חבר'ה, כל אחד והעדפותיו.
לא לכולם יש את הידע/ זמן/ רצון להתקין תוכנות מדיה סנטר, תוספים שונים להצגת מידע וכו', ו /או את הזמן והרצון לשבת וללמוד איך לעשות זאת.
לא כולם צריכים ממשקים "נוצצים" של תוכנת מדיה סנטר כזו או אחרת, או גם מעוניינים להתקשקש עם מידע שיורד באנגלית, או סקריפטים לאתר "סרטים"...
אני עצמי משתמש ב- Media Portal,עם התוסף Moving Pictures אבל מודע גם לבעיות שיכולות לצוץ בשימוש בה.
כאן הבן אדם כבר נכנס לעמוד הסרט באתר "טורק" נניח, וכל מה שעליו לעשות בנוסף להורדת כתוביות (שגם לזה יש תוכנה שעושה זאת אוטומטית), הוא קליק אחד נוסף לשמירת פרטי הסרט, בדיוק כפי שמופיעים באתר. כל הפעולה הנוספת אורכת כשתי שניות, בלי התקשקשויות וקינפוגים מיותרים... , ואפשר בהחלט להבין אותו.

molvy פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #15 

LEE

הוצאת LEE את המילים מהפה!!

תודה

molvy

mp3lll
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K

שליחה #16 

Lee כתב:חבר'ה, כל אחד והעדפותיו.
לא לכולם יש את הידע/ זמן/ רצון להתקין תוכנות מדיה סנטר, תוספים שונים להצגת מידע וכו', ו /או את הזמן והרצון לשבת וללמוד איך לעשות זאת.
לא כולם צריכים ממשקים "נוצצים" של תוכנת מדיה סנטר כזו או אחרת, או גם מעוניינים להתקשקש עם מידע שיורד באנגלית, או סקריפטים לאתר "סרטים"...
אני עצמי משתמש ב- Media Portal,עם התוסף Moving Pictures אבל מודע גם לבעיות שיכולות לצוץ בשימוש בה.
כאן הבן אדם כבר נכנס לעמוד הסרט באתר "טורק" נניח, וכל מה שעליו לעשות בנוסף להורדת כתוביות (שגם לזה יש תוכנה שעושה זאת אוטומטית), הוא קליק אחד נוסף לשמירת פרטי הסרט, בדיוק כפי שמופיעים באתר. כל הפעולה הנוספת אורכת כשתי שניות, בלי התקשקשויות וקינפוגים מיותרים... , ואפשר בהחלט להבין אותו.
...
אוויש נו מציעים לבחור להתקדם וזה מה שקורה.
באותה מידה תגיד לי שאתה מעדיף ללכת כי זה מסובך ללמוד נהיגה.

הוא עובד בשיטה לא הגיוני נקודה, הוא רוצה להשאר ככה? אז בכיף, אנחנו יכולים להציע אם הוא רוצה הוא יקח או שלא זהו פשוט.

Lee
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #17 

mp3lll כתב:
Lee כתב:חבר'ה, כל אחד והעדפותיו.
...
אוויש נו מציעים לבחור להתקדם וזה מה שקורה.
באותה מידה תגיד לי שאתה מעדיף ללכת כי זה מסובך ללמוד נהיגה.

הוא עובד בשיטה לא הגיוני נקודה, הוא רוצה להשאר ככה? אז בכיף, אנחנו יכולים להציע אם הוא רוצה הוא יקח או שלא זהו פשוט.
...
אין בעיה, גם אני בעד להתקדם (בתחילת השרשור כתבתי לו לגבי תוכנות מדיה סנטר וסקריפט לאתר "סרטים"), אבל מה לעשות שהבן אדם קרא בפורומים והחליט שזה לא מתאים לו. מבחינתו השיטה שהוא עובד בה כרגע, מאוד הגיונית...
יתכן שאחרי שיעבור זמן מה, וכשיצבור כמות סרטים נכבדת, גם הוא יחליט "להשתכלל" :wink:

mikai
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 532
נתן תודות: 17 פעמים
קיבל תודות: 19 פעמים

סליחה על ההתערבות..

שליחה #18 

במקום לפתוח שרשור חדש, שאלה בנושא -
גם אני עבדתי עד עכשיו בצורה המתוארת, באמת די מחוסר ידע, אבל שכנעתם אותי להתקדם. יש לי windows 7 ultimate 64
הגעתי למצב שאחרי שהמחשב נקי התקנתי את ה shark007 ואני מרוצה מהתוצאה. הסרטים נפתחים אוטומטית במדיה פלייר רגיל.
האם עכשיו בשביל לעשות את מה שאתה מתאר - הורדת פוסטרים ותקצירים (אפשר גם תרגומים?) אני צריכה גם להוריד מדיה סנטר ו BROWSER בנפרד לאחר ההתקנה? וגם mpc-hc?
לא ראיתי ברשימת המדריכים ממש הסבר למתחילים איך להתחיל ללמוד את התוכנה וההתקנות שלה, תוכלו להפנות אותי לצעדים ראשונים?

mp3lll
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K

שליחה #19 

mikai נסי את XMBC דראמה.

חוץ מלתת נתיב לתקיה, ולהגיד להוריד פוסטרים ממקום X לא צריך לעשות כלום. למה שלא תנסי?

mikai
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 532
נתן תודות: 17 פעמים
קיבל תודות: 19 פעמים

שליחה #20 

המדיה סנטר נשמעה לי יותר טוב, עם יותר אפשרויות, ושליטה קלה יותר עם שלט (שעוד לא קניתי..)
למה אתה חושב שהיא עדיפה? האם היא יכולה גם להביא תקצירים ותרגומים, או רק פוסטרים? ניגון הסרט עדיין יהיה במדיה פלייר או שדרך XMBC? (אני לא מכירה את הממשק שלה)

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”