תשלום קנס על חניה בתל אביב

נושאים שאינם קשורים בהכרח לתחום הקולנוע הביתי או האודיו אך עדיין עשויים לעניין את הקהל שלנו.

חשוב שלא לערב נושאים שנויים במחלוקת (פוליטיקה למשל).
שלח תגובה
oferlaor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78929
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 792 פעמים
קיבל תודות: 5400 פעמים

שליחה #1 

איזה עונש להגיע לתל אביב (מה גם שבכלל חשבתי שאני טכנית בגבעתיים), חניתי בכחול לבן לתומי אחרי שעה 19:00. מי בכלל חושב שיש חוקים גם מי מותר לו לחנות ואיזה תג יש לו על הרכב.

גררר...

עכשיו משום מה האתר שלהם לא מזהה בכלל את הקנס שחטפתי.

ניסיתם פעם לשלם קנס דרך האתר הזה mybills.co.il ? יש אלטרנטיבה (חוץ מלהגיע לבנק הדואר)?

jukin
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 757
נתן תודות: 26 פעמים
קיבל תודות: 15 פעמים

חכה כמה ימים

שליחה #2 

לוקח זמן לדו"ח להיכנס למערכת למיטב זכרוני

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32979
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2317 פעמים

שליחה #3 

בת"א, גם בכחול לבן, תמיד צריך לבדוק אם יש תמרור מיוחד בתחילת הבלוק. אם אין תמרור, מותר לחנות שם אחרי 19:00.
למה כחול-לבן ולא לבן-לבן כמו פעם? כי היה איזה תקדים משפטי (ככל הנראה קומבינה לביטול דו"ח חנייה של מישהו) הגורס שרק כחול לבן מאפשר לגבות תשלום על חנייה בשעות מסויימות.
לדעתי חנית בחנייה שהיא לתושבים בלבד בין 17:00 ל-9:00 למחרת בבוקר. כלומר גם עם כרטיס חנייה אסור לחנות שם בשעות האלה. אגב, יש את זה בעוד ערים. בראשון לציון, למשל, יש רחובות שבהם החנייה היא רק לתושבי הרחוב בכל שעות היממה.

אין שום בעייה לשלם את הדו"ח באתר של עיריית ת"א. כמו שקודמי ציין, צריך לחכות יום-יומיים שזה ייקלט במערכת.

קצת OT, אבל אני מאוד ממליץ על Pango, שירות חנייה סלולרי לכל ערי ישראל שבניגוד למתחרים (סלופארק) אין בו דמי שימוש או דמי הרשמה בכלל. לא חנית, לא שילמת, ומשלמים רק לפי דקות חנייה ללא עיגול כלפי מעלה לשעה:
http://www.4500.co.il/
זוהי חברה השייכת למרכז השלטון המקומי, ובגלל זה המחירים ההוגנים. השימוש בו מאוד נוח, ואת העיר בה אתה חונה (יש תעריף שונה לכל עיר) אתה אומר למערכת Voice Recognition שיש במענה הקולי החכם.
ואפשר להתחיל ולסיים חנייה גם מהאינטרנט. למי שיש חבילת גלישה, זה חוסך כסף על הכמה שניות של השיחה הסלולרית.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

שלח תגובה

חזור אל “ללא קשר”