ראשית היה מדהים !!!
לעצלן כמוני זו הזדמנות פז להקשיב למספר לא מבוטל של חברות תחת קורת גג אחת, ולילדים זו חגיגת קונסולות ו 3D .
נסעתי במיוחד בכדי לשמוע את האקוסטיק זן אדאג'יו שהוצעו לי במחיר טוב , אך לצערי בחדר היבואן ניצבו אדאג'יו ג'וניור ,לא יודע כמה ניתן להסיק מהם לגבי הרצפתיים אבל הג'וניור היו מלטפים עדינים , וביישניים מידי אם אפשר לומר, ישנוניים מעט, והטוויטר באמת היה רך ולא מציק כלל , נתנו לי להשמיע את הדיסקים שהבאתי עימי
Steely Dan
Spyro Gyra '
Marc Johnson
Chuck Mangione
הג'וניור באו לידי בטוי במיוחד בווקאלס ובמיד ובטווחים האלה היתה לו נוכחות אדירה .
לאחר מכן שמעתי את הקליפש פלאדיום P-37 רמקול גדול שצריך מטר מרחק מהקיר , ציפיתי לטוייטר תוקפני ,אך לא ! אמנם עדיין היתה בהירות אופיינית אך לא כצעקתה .
בקיצור לאחר אין ספור הדגמות של עשרות חברות שני זוגות רמקולים עשו לי את זה אם אפשר לומר , ואני מודה שלראשונה אני שומע אותם
הראשון -הרבט , "שניגן" מוסיקה קלאסית , היה ממש נעים מלטף וחי מאוד השאיר בי חותם כזה שבכל חדר נוסף שנכנסתי אליו עדיין הצליל או התחושה היא שההרברט {המכוער} מלא באיכות
עד שנכסתי לחדר גדול ששם הושמעה מוסיקה קלאסית של נגן גיטרה איטלקי וזה היה נשמע ת-ע-נ-ו-ג [/]
הגעתי לשם בכדי לשמוע -
Iroise 3
Triangle genese Lyrr
Focal 1028 BE
וכמובן ה Adagio
את חלקם פספתי אולי וחלקם לא הוצגו כלל .
בגדול היה לי יום מטריף .
יש לציין שאני לא אודיופיל - לא יודע מה זה !!!