Digi /Hi-Fi expo Helsinki

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
שלח תגובה
bossgt6 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4497
נתן תודות: 138 פעמים
קיבל תודות: 131 פעמים

שליחה #1 

חזרתי מהתערוכה השנתית בהלסינקי ,ורציתי לשתף אתכם במספר רשמים ותמונות

ראשית היה מדהים !!!

לעצלן כמוני זו הזדמנות פז להקשיב למספר לא מבוטל של חברות תחת קורת גג אחת, ולילדים זו חגיגת קונסולות ו 3D .
נסעתי במיוחד בכדי לשמוע את האקוסטיק זן אדאג'יו שהוצעו לי במחיר טוב , אך לצערי בחדר היבואן ניצבו אדאג'יו ג'וניור ,לא יודע כמה ניתן להסיק מהם לגבי הרצפתיים אבל הג'וניור היו מלטפים עדינים , וביישניים מידי אם אפשר לומר, ישנוניים מעט, והטוויטר באמת היה רך ולא מציק כלל , נתנו לי להשמיע את הדיסקים שהבאתי עימי
Steely Dan
Spyro Gyra '
Marc Johnson
Chuck Mangione
הג'וניור באו לידי בטוי במיוחד בווקאלס ובמיד ובטווחים האלה היתה לו נוכחות אדירה .

לאחר מכן שמעתי את הקליפש פלאדיום P-37 רמקול גדול שצריך מטר מרחק מהקיר , ציפיתי לטוייטר תוקפני ,אך לא ! אמנם עדיין היתה בהירות אופיינית אך לא כצעקתה .

בקיצור לאחר אין ספור הדגמות של עשרות חברות שני זוגות רמקולים עשו לי את זה אם אפשר לומר , ואני מודה שלראשונה אני שומע אותם
הראשון -הרבט , "שניגן" מוסיקה קלאסית , היה ממש נעים מלטף וחי מאוד השאיר בי חותם כזה שבכל חדר נוסף שנכנסתי אליו עדיין הצליל או התחושה היא שההרברט {המכוער} מלא באיכות

עד שנכסתי לחדר גדול ששם הושמעה מוסיקה קלאסית של נגן גיטרה איטלקי וזה היה נשמע ת-ע-נ-ו-ג [/] :o , לא רציתי לזוז מהמקום , החדר היה עטוף בסאונד מלא ועשיר מכל הכיוונים, סופר רך אבל עדיין וחי תוסס , ממש התענגתי והרמקולים עונים לשם living voice avatar 2 , איזה עונג של רמקול , אני לא יודע לייחס חשיבות להגברה וכו'....ואני מניח שכל החדרים היו מטופלים אקוסטית ועם הגברות שופרא דשופרא , אבל זה הרמקול שהשאיר בי חותם מכל התצוגה היומית .

הגעתי לשם בכדי לשמוע -
Iroise 3
Triangle genese Lyrr
Focal 1028 BE
וכמובן ה Adagio
את חלקם פספתי אולי וחלקם לא הוצגו כלל .

בגדול היה לי יום מטריף .

יש לציין שאני לא אודיופיל - לא יודע מה זה !!!
לא משנה מה יש לך בחיים אלא את מי יש לך בחיים .........

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away

dori102
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 64
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #2 

בוס אחי אמרת שאת בא אלי לשמוע בבית לא באיזה תערוכה ?? (f)

bossgt6 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4497
נתן תודות: 138 פעמים
קיבל תודות: 131 פעמים

שליחה #3 

גבר, אני עולה על 68 ישיר של דן ומגיע עוד היום (f)
לא משנה מה יש לך בחיים אלא את מי יש לך בחיים .........

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away

שלח תגובה

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”