צריך עזרה עם מגבר של DENON ורמקולים
-
Beaver
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 3
שלום לכולם,
יש לי מגבר של DENON מלפני 15 שנים, תוצרת יפן. הוא הגיע אלי בירושה וכש חיברתי אותו לרמקולים של המיני מערכת שלי, רק כדי לבדוק שהוא עובד, שמתי לב שהצליל מהרמקול הימני נשמע שונה מזה של השמאלי. יש דרך לבדוק את הדברים האלה בעזרת איזה מכשיר?
אני מחפש רמקולים נורמליים, יד שניה למערכת הזאת. משהו יכול להמליץ על חנות שמוכרת סחורה טובה יד שניה?
תודה רבה,
הבונה הלטבי.
יש לי מגבר של DENON מלפני 15 שנים, תוצרת יפן. הוא הגיע אלי בירושה וכש חיברתי אותו לרמקולים של המיני מערכת שלי, רק כדי לבדוק שהוא עובד, שמתי לב שהצליל מהרמקול הימני נשמע שונה מזה של השמאלי. יש דרך לבדוק את הדברים האלה בעזרת איזה מכשיר?
אני מחפש רמקולים נורמליים, יד שניה למערכת הזאת. משהו יכול להמליץ על חנות שמוכרת סחורה טובה יד שניה?
תודה רבה,
הבונה הלטבי.
- ofir-harlev
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2716
קודם כל תבדוק שהבעיה באה מהמגבר ולא מהרמקולים{תחליף צדדים ותבדוק}
דבר שני מה התקציב שלך לרמקולים?
בגדול יד שניה עדיף לקנות מהלוחות יד דברים בכלל לא רעים.
אגב מה הדגם של המגבר?
דבר שני מה התקציב שלך לרמקולים?
בגדול יד שניה עדיף לקנות מהלוחות יד דברים בכלל לא רעים.
אגב מה הדגם של המגבר?
- yairf
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 9363
חפש בלוחות יד שנייה. תתמקד בשמות בריטיים כגון Missio, Kef, Tannoy, JPW וכו'. תתרחק ממדבקות למיניהן
-
Beaver
-
- חבר שרק התחיל

המגבר שלי והחוטים
שלום רב,
המגבר שלי הוא Denon PMA 860.
הבעיה לא אם רמקולים, בדקתי.
1. אגב רציתי לשאול האם זה בסדר לקנות רמקולים מדף לסלון בינוני. אני שומע בעיקר בלוז, ג'ז וקלאסית.
2. משהו יכול לכוון אותי עם כבלים? לא הייתי מודע לחשיבותם עד שלא קראתי איזשהו מאמר באינטרנט. אבל הם לא המליצו על חברות וחנויות. אני צריך כבלים בין המגבר ורמקולים (שאין לי עדיין) ומ-CD מגבר. אני גר ברעננה, כך שאם משהו מכיר - יבורך.
בהערצה למגיבי הפורום,
הבונה
המגבר שלי הוא Denon PMA 860.
הבעיה לא אם רמקולים, בדקתי.
1. אגב רציתי לשאול האם זה בסדר לקנות רמקולים מדף לסלון בינוני. אני שומע בעיקר בלוז, ג'ז וקלאסית.
2. משהו יכול לכוון אותי עם כבלים? לא הייתי מודע לחשיבותם עד שלא קראתי איזשהו מאמר באינטרנט. אבל הם לא המליצו על חברות וחנויות. אני צריך כבלים בין המגבר ורמקולים (שאין לי עדיין) ומ-CD מגבר. אני גר ברעננה, כך שאם משהו מכיר - יבורך.
בהערצה למגיבי הפורום,
הבונה
- MartinHSabag
-
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
1. אם הבעיה עברה צד כשהצלבת את הכבלים בצד של המגבר, זה אומר שיש בעיה עם המגבר. קח אותו למעבדה. יכול להיות שניקוי מגעים בפוטנציומטר של הווליום ייפתור את הבעיה אבל יכול להיות שזה משהו טיפה יותר "רציני".
2. בהחלט כן. לסוג מוסיקה כזו, לדעתי זו תהיה החלטה חכמה יותר.
3. כרגע לא הייתי מתעסק יותר מידי עם כבלים ברמות התקציב הללו. קח משהו שנראה לך סביר בעלויות של מספר ש"ח למטר (כבל רמקולים) וכמה עשרות ש"ח לאינטרקונקטים ואחרי שתהיה מרוצה מהתוצאה הכללית תתחיל שוב לחשוב מה יכול, בתקציב נתון, לתת לך את התמורה הגבוהה ביותר לשיפור הנוסף.
2. בהחלט כן. לסוג מוסיקה כזו, לדעתי זו תהיה החלטה חכמה יותר.
3. כרגע לא הייתי מתעסק יותר מידי עם כבלים ברמות התקציב הללו. קח משהו שנראה לך סביר בעלויות של מספר ש"ח למטר (כבל רמקולים) וכמה עשרות ש"ח לאינטרקונקטים ואחרי שתהיה מרוצה מהתוצאה הכללית תתחיל שוב לחשוב מה יכול, בתקציב נתון, לתת לך את התמורה הגבוהה ביותר לשיפור הנוסף.
- ofir-harlev
-
- חבר ותיק

בתקציבים נמוכים אין לך מה להתעסק עם כבלים...
תשקיע על הרמקולים!!
אגב מה התקציב שלך לרמקולים?
תשקיע על הרמקולים!!
אגב מה התקציב שלך לרמקולים?
-
Beaver
-
- חבר שרק התחיל

סיכום ביניים
1. אני קונה רמקולים מדף אם כך והתקציב שלי זה עד 700 ש"ח (יד שניה)
2. אתם חושבים שאם אשתמש תמיד ב"SOURCE DIRECT" זה לא יפגע באיכות הצליל? באינטרנט כתוב שזהו BYPASS שאוכף את כל הFEATURES של המגבר כמו BASS, TREBLE, BALANCE. אני ממלא אוהב לשמוע צליל נקי.
3. יש לכם המלצה על חנות או אתר שמוכר כבלים ורמקולים יד שניה? אולי כדאי לקנות מאתרים בחו"ל?
בברכה,
הבונה
2. אתם חושבים שאם אשתמש תמיד ב"SOURCE DIRECT" זה לא יפגע באיכות הצליל? באינטרנט כתוב שזהו BYPASS שאוכף את כל הFEATURES של המגבר כמו BASS, TREBLE, BALANCE. אני ממלא אוהב לשמוע צליל נקי.
3. יש לכם המלצה על חנות או אתר שמוכר כבלים ורמקולים יד שניה? אולי כדאי לקנות מאתרים בחו"ל?
בברכה,
הבונה
- Catskinner
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
1. בהצלחה, יש דילים לא רגילים ביד שניה
2. זה לא אוכף אלא עוקף. הטענה היא שבעקיפת מנגנוני עיבוד האודיו ושימוש ברסיבר כמגבר "נקי" מקבלים תוספת איכות כי זה מקרב אותך יותר למצבה המקורי של ההקלטה.
3. תתחיל בלוחות כאן באתר ואחזק את מה שמרטין אמר ברמיזה: אל תתעסק בכבלים כי התוספת שהם נותנים למערכת היא שולית, ניתנת לוויכוח ואם הגעת למצב שבו היא כבר לא שולית אז עדיף לך כבר לשים EQ פרמטרי שיעשה עבודה הרבה יותר מוצלחת בעיוות הצליל.
2. זה לא אוכף אלא עוקף. הטענה היא שבעקיפת מנגנוני עיבוד האודיו ושימוש ברסיבר כמגבר "נקי" מקבלים תוספת איכות כי זה מקרב אותך יותר למצבה המקורי של ההקלטה.
3. תתחיל בלוחות כאן באתר ואחזק את מה שמרטין אמר ברמיזה: אל תתעסק בכבלים כי התוספת שהם נותנים למערכת היא שולית, ניתנת לוויכוח ואם הגעת למצב שבו היא כבר לא שולית אז עדיף לך כבר לשים EQ פרמטרי שיעשה עבודה הרבה יותר מוצלחת בעיוות הצליל.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- ofir-harlev
-
- חבר ותיק

אם זה עדין רלוונטי לך תחטוף!!
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... _ads=34419
דובר עליהם לא מעט....
רמקול נהדר.
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... _ads=34419
דובר עליהם לא מעט....
רמקול נהדר.