הבדלים בין V20 ל-V10 ?
-
dnutcracker
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 4
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
אני מתלבט לגבי רכישה של ה-58V10M ולא ראיתי שמוצע למכירה 58V20...(רק עבור ה-50'').
(אני מתבסס בעיקר על המאמר שפורסם פה לגבי ה-TX42G10E שנתן תשבחות רבות לדגם הזה ולמיטב הבנתי זה תקף לכל סדרת ה-V10 של פנסוניק)
ברור לי ששני הדגמים של פנסוניק (V10 ו-V20) מבוססים על ה-NEO PDP - יש ביניהם הבדלים משמעותיים ?
(אני מתבסס בעיקר על המאמר שפורסם פה לגבי ה-TX42G10E שנתן תשבחות רבות לדגם הזה ולמיטב הבנתי זה תקף לכל סדרת ה-V10 של פנסוניק)
ברור לי ששני הדגמים של פנסוניק (V10 ו-V20) מבוססים על ה-NEO PDP - יש ביניהם הבדלים משמעותיים ?
V20 דגם חדש יותר ולטעמי מציג תמונה יפה יותר בגודל 50" ...
לגבי 58" אף אחד עדיין לא ראה ולדעתי לא ייראה גם ...לא בחצי שנה הקרובה ובטח לא ברמת המחיר של ה 58"V10
ה58" V10 מסך לדעתי שנותן את התמורה הטובה ביותר במדד של גודל למחיר!!
ראיתי אותו בסטריאו סאר בפ"ת...מסך מעולה !!!
לגבי 58" אף אחד עדיין לא ראה ולדעתי לא ייראה גם ...לא בחצי שנה הקרובה ובטח לא ברמת המחיר של ה 58"V10
ה58" V10 מסך לדעתי שנותן את התמורה הטובה ביותר במדד של גודל למחיר!!
ראיתי אותו בסטריאו סאר בפ"ת...מסך מעולה !!!
-
dnutcracker
-
- חבר שרק התחיל

תודה ! אני אקפוץ לפ"ת רק כדי להיות בטוח...
אז אתה אומר שאני יכול להיות שקט עם רכישה של ה-58'' V10 אפילו שלא מדובר בדור האחרון של הפלאזמה של פנסוניק...(אם אני לא טועה זה ה-G12 לעומרת ה-G13)
אז אתה אומר שאני יכול להיות שקט עם רכישה של ה-58'' V10 אפילו שלא מדובר בדור האחרון של הפלאזמה של פנסוניק...(אם אני לא טועה זה ה-G12 לעומרת ה-G13)
- sigamore
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4937
- נתן תודות: 523 פעמים
- קיבל תודות: 690 פעמים
כמו שאמר totlip ה V20 מוצעת כרגע בגדלים של 50" ו 42" . הדגם מציע מס' שיפורים (מינוריים לטעמי) מול ה V10 כמו חיבור רשת, אפשריות כיול מתקדמות יותר, קירור פסיבי וכד'.
אך בשורה התחתונה, ברמת התמונה נטו לא תבחין בשינוי דרמטי - בשני המסכים תקבל תמונה יוצאת מן הכלל !
אם אתה בכיוון של מסך 58" אני ממליץ בחום על ה V10. העיסקה המשתלמת ביותר בשוק לדעתי.
בהצלחה
אך בשורה התחתונה, ברמת התמונה נטו לא תבחין בשינוי דרמטי - בשני המסכים תקבל תמונה יוצאת מן הכלל !
אם אתה בכיוון של מסך 58" אני ממליץ בחום על ה V10. העיסקה המשתלמת ביותר בשוק לדעתי.
בהצלחה
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !
-
dnutcracker
-
- חבר שרק התחיל

תודה רבה...כבר כמעט התפטרתי מהעבודה מרוב קריאת פורומים ומאמרי ביקורת...אני שמח לראות שבסוף זה אפשרי להתכנס לדגם מוצלח ובמחיר הגיוני...
^
לפני שרכשתי את ה50V20 לפני כחודשיים בדקתי לעומק את ההבדלים בין שני המסכים הללו וביליתי איזה שעה וחצי בחנות כששני המסכים על הקיר אחד ליד השני וצפיתי כאשר אותו תוכן מוזרם לשני המסכים.
הV10 טובה יותר בהחלקת התנועה מהV20 ,הם שינו משהו במנגנון, התמונה זורמת יותר חלק בתנועה.
לV20 יש ציפוי אנטי-ריפלקט הרבה יותר מתקדם וזה מורגש מאוד כשהחדר מואר, הצבעים של הV20 הרבה יותר עמוקים וחיים.
לV10 יש מצב THX מה שאין לV20 , בV20 יש true cinema במקום. אפשרויות הכיול הרבה יותר נרחבות בV20.
דרך אגב, הV10 הולכות ואוזלות מהמחסנים, קח בחשבון.
שורה תחתונה לפי דעתי האישית, התמונה בV20 עשירה וטבעית יותר אבל לי מפריע מנגנון החלקת תנועה שבV10 יותר מוצלח.
זה מורגש בעיקר במשחקי כדורגל ובסצינות פעולה בסרטים.
בהתמודדות עם חדר מואר, הV20 פשוט תענוג.
דרך אגב, כשקיבלתי את המסך הוא זימזם וצרצר בצורה מחרפנת וזה המקום לציין לטובה את השירות החלפה של יורוקום עם מילה טובה מארמגדון.
מקווה שעזרתי.
לפני שרכשתי את ה50V20 לפני כחודשיים בדקתי לעומק את ההבדלים בין שני המסכים הללו וביליתי איזה שעה וחצי בחנות כששני המסכים על הקיר אחד ליד השני וצפיתי כאשר אותו תוכן מוזרם לשני המסכים.
הV10 טובה יותר בהחלקת התנועה מהV20 ,הם שינו משהו במנגנון, התמונה זורמת יותר חלק בתנועה.
לV20 יש ציפוי אנטי-ריפלקט הרבה יותר מתקדם וזה מורגש מאוד כשהחדר מואר, הצבעים של הV20 הרבה יותר עמוקים וחיים.
לV10 יש מצב THX מה שאין לV20 , בV20 יש true cinema במקום. אפשרויות הכיול הרבה יותר נרחבות בV20.
דרך אגב, הV10 הולכות ואוזלות מהמחסנים, קח בחשבון.
שורה תחתונה לפי דעתי האישית, התמונה בV20 עשירה וטבעית יותר אבל לי מפריע מנגנון החלקת תנועה שבV10 יותר מוצלח.
זה מורגש בעיקר במשחקי כדורגל ובסצינות פעולה בסרטים.
בהתמודדות עם חדר מואר, הV20 פשוט תענוג.
דרך אגב, כשקיבלתי את המסך הוא זימזם וצרצר בצורה מחרפנת וזה המקום לציין לטובה את השירות החלפה של יורוקום עם מילה טובה מארמגדון.
מקווה שעזרתי.
-
dnutcracker
-
- חבר שרק התחיל

עזרת תודה..אני אשתף בחוויות ברגע שהמסך יגיע...