Exodus כתב:אני כרגע באיזשהי חבילה ללא התחייבות בהוט עם ממיר VOD רגיל ואני שוקל לעבור ליס.
אני חושב לעבור לחבילה של יס ללא התחייבות שעולה 255 שקל עם MAXTOTAL חבילת בסיס כולל ילדים+ סרטים + 3 חב' תוכן לבחירה.
1. איך ההתוכן ביס לעומת הוט (SD ו HD) ? איך הסרטים והסדרות ?
2.איך הממיר MAXTOAL ? הוא איטי ? יש לו איזה בעיות ?
3.זאת תקופה טובה לעבור או שעומד לצאת איזה חידוש וכדאי לחכות ?
4.איך איכות השידורים בערוצי SD כמו 22 בMAXTOTAL בחיבור HDMI לעומת חיבור ממיר VOD בהוט בקומפוננט ?
5.איך הVOD ביס ? יש מבחר גדול של תכנים ?
ובכלל מה דעתכם על יס לעומת הוט.
תודה מראש על העזרה

...
קודם כל גילוי נאות: אני עובד חברת יס אם כי אינני קשור לשירות הלקוחות כך שאינני בקיא בכל המבצעים והמחירים (אני מגיע מעולם התוכן).
1. תוכן יס מול הוט: זה עניין סובייקטיבי וכל אחד עם טעמו. מבחינה אובייקטיבית ככל האפשר, קרי כמות ואיכות התכנים, ליס יש 5 ערוצי סדרות (3 מהם ב-HD) המשדרים תכנים חדשים בשעות הפריים טיים של מיטב הסדרות המובילות ברייטינג ואהובות המבקרים (באמי האחרון התכנים המשודרים ביס גרפו 45 פרסי אמי כולל פרס הסדרה הקומית הטובה ביותר, סרט טלוויזיה, מיני סדרה וכל קטגוריות המשחק למעט שחקנית בקומדיה. אלו שבכבלים השיגו 8 בלבד).
סרטים - 5 ערוצי סרטים + 2 ערוצי סרטים ב-HD (וזה מבלי לציין את TCM ו-MGM הזמין גם בגרסת HD) עם 1600 בכורות בשנה והסכמים עם כל האולפנים והמפיצים.
דוקו - ערוץ יס דוקו משדר סרטי תעודה מובילים מהעולם והפקות מקור שרבות מהן זכו בפרסים נחשבים )דוק-אביב, פסטיבל ירושלים).
הנה ידיעה טריה מהיום על סדרות חדשות שיס רכשה לשידור:
http://b.walla.co.il/?w=/3050/1752527
2. ביקורות ורשמים רבים על המקס טוטאל תוכל למצוא בפורום. יש ביקורות חיוביות ויש גם טענות. יס מעדכנת את גרסת הממיר מפעם לפעם וכוללת בו תיקונים לבאגים ועדכונים אחרים.
3. כאמור אני לא בקיא במחירים אבל כמו בהרבה מקרים (האם לקנות אייפון/מכונית/דירה) הזמן הכי טוב הוא עכשיו. גם העובדה שזו סוף השנה עשויה לתרום לזמינותם של מבצעים אטרקטיביים.
4. שוב, תוכל למצוא כאן שלל הודעות בנושא עם דעות לכאן ולכאן.
5. ה-VOD ביס מותקן על תשתית האינטרנט הביתית של הלקוח (מומלץ 2.5MB לפחות ו-5MB לצריכת תכני HD). כיום יש למעלה מ-10,000 שעות שונות בשירות, כאשר תכנים רבים מוצעים ללא תוספת תשלום בכלל זה כל הפקות המקור של יס ומבחר סדרות רכש לצד תכנים נוספים.
בנוסף ישנה האפשרות לצפות בתכנים רבים גם באתר יס-וואלה (yes.walla.co.il) כאשר תכנים רבים מוצעים רק למנוי ייס שנכנסים עם סיסמה ויכולים לצפות בתכנים מכל מקום. ישנה גם אפליקציית אייפון המאםשרת צפייה חינמית בתכנים רבים.
באתר יס ישנו פירוט נרחב על שירות ה-VOD והיצע התוכן שלו
http://www.yes.co.il/VOD/vod_Total.aspx
ובאשר לדעתי על יס לעומת הוט, טוב, על זה אני יכול לענות אבל יאשימו אותי בחוסר-אובייקטיביות