Xbmc - אודה לעזרתכם
-
asafasafasaf
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 32
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
בהמשך להמלצותיהם רכשתי htpc. תודה רבה רבה לכולכם.
עכשיו מענייני חומרה לתוכנה.
התקנתי וינדוס 7 בגרסת 32 ביט.
התקנתי גם xbmc ונתקלתי בכמה חבלי לידה. אשמח לעזרתכם:
1. התקנתי גרסת Camelot 9.11. האם יש סקינימ נוספים מלבד שני הבסיסים שמגיעים עם התוכנה ומתאימים לתפריטים בעברית. ניסיתי להתקין backrow וזה דפק את הסקינימ הקודמימ. גם הניסיון להוסיף פונט אריאל מהוינדוס לא עזר .
יש סקינימ אחרים שאתם יודעים מניסיון שתקינימ?
2. סרטים - משום מה זה לא מושך נתונים מהאתר סרטים. כששיניתי לimdb זה עובד ביחס לסרטים הבינלאומיים, אבל התקציר באנגלית. יש דרך להוסיף תקציר עברי?
3. מוסיקה - אני לא מצליח לקשר לאתר ישראלי ולא מקבל תמונות של האלבומים. חום מה האם אפשרי להציג fanart לכל אמן ותתי ספקיות עם הדיסקים שלו? משום מה אפשרות "ספריה" חסומה. האם זו בעיה בסקינ? האם יש צורך לחלק לתיקיות נפרדות במחשב? האם אפשר להוסיף fanart ידנית?
4. פלאגינימ - כרגע עובד אצלי רק זה של הוט. מאקו חסום והיתר לא עובדים. יש פלאגינימ נוספים תקינים?
תודה תודה תודה
תודה רבה לכל העוזרים
עכשיו מענייני חומרה לתוכנה.
התקנתי וינדוס 7 בגרסת 32 ביט.
התקנתי גם xbmc ונתקלתי בכמה חבלי לידה. אשמח לעזרתכם:
1. התקנתי גרסת Camelot 9.11. האם יש סקינימ נוספים מלבד שני הבסיסים שמגיעים עם התוכנה ומתאימים לתפריטים בעברית. ניסיתי להתקין backrow וזה דפק את הסקינימ הקודמימ. גם הניסיון להוסיף פונט אריאל מהוינדוס לא עזר .
יש סקינימ אחרים שאתם יודעים מניסיון שתקינימ?
2. סרטים - משום מה זה לא מושך נתונים מהאתר סרטים. כששיניתי לimdb זה עובד ביחס לסרטים הבינלאומיים, אבל התקציר באנגלית. יש דרך להוסיף תקציר עברי?
3. מוסיקה - אני לא מצליח לקשר לאתר ישראלי ולא מקבל תמונות של האלבומים. חום מה האם אפשרי להציג fanart לכל אמן ותתי ספקיות עם הדיסקים שלו? משום מה אפשרות "ספריה" חסומה. האם זו בעיה בסקינ? האם יש צורך לחלק לתיקיות נפרדות במחשב? האם אפשר להוסיף fanart ידנית?
4. פלאגינימ - כרגע עובד אצלי רק זה של הוט. מאקו חסום והיתר לא עובדים. יש פלאגינימ נוספים תקינים?
תודה תודה תודה
תודה רבה לכל העוזרים
סקין, נסה את Transparency
סרטים, אם אני לא טועה הסקריפ המעודכן עובד רק על Dharma
מוסיקה, נסה ALL MUSIC או את Last.fm אחד מהם (לא זוכר איזה...) נותן את כל האינפורמציה
פלגינים, כנל, מעודכנים לDharma
אל תתיאש ובהצלחה
סרטים, אם אני לא טועה הסקריפ המעודכן עובד רק על Dharma
מוסיקה, נסה ALL MUSIC או את Last.fm אחד מהם (לא זוכר איזה...) נותן את כל האינפורמציה
פלגינים, כנל, מעודכנים לDharma
אל תתיאש ובהצלחה
-
asafasafasaf
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 32
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
כדאי להתקין drhama במקום הקמלוט? הבנתי שהיא לא יציבה..
אני לא משתמש בסקראפר הזה אז אני לא יודע אם הוא עובד או לא.
את הגרסאות אתה יכול למצוא פה: http://sshcs.com/xbmc/
את הגרסאות אתה יכול למצוא פה: http://sshcs.com/xbmc/