עצות לקנית מזרים

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
talmarsh פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 460
נתן תודות: 94 פעמים
קיבל תודות: 15 פעמים

שליחה #1 

שלום!
אחרי התברברות רבה בתוך העסק הזה אשמח לעצות מהשורה הראשונה לגבי איזה מזרים עלי לקנות - שכן אני כבר מבולבל מאד :?

עד היום חיברנו בבית מחשב נייד לטלוויזיה ב-VGA וזה היה מסורבל ולא מספק..

אני מחפש מזרים שיאפשר גישה נוחה לקבצים במחשב והעברה פשוטה אל כונן פנימי/חיצוני המחובר למזרים.
התוכן שבד"כ מוקרן נע בין XVID ל-720P - כך שדרושה יכולת אלחוטית (שאמורה להספיק לXVID לא?) ויכולת אחסון לניגון מקומי של קבצים גדולים..

קיימת אופציה באחד מהמזרימים לעשות "sync" לקבצים מהמחשב - כלומר להעתיק קבצים חדשים אוטומטית/ע"פ חוקים מסויימים?

תהיתי בין השניים הבאים (וזהו גם התחום הכספי - איזור ה1000 התחתון כולל הכל..):
PlayOn!HD ACR-PV73100 - עם תוספת של אנטנה והרדיסק פנימי.
Popcorn A-200 - כנ"ל

בסופו של דבר מה שחשוב לי זה הנוחות של התפעול והפשטות (יש נפשות טכנופוביות תחת קורת הגג).

תודה מראש לכל מי שיוכל לשפוך קצת אור ולתרום מניסיון אישי!!

Irus
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4163
נתן תודות: 127 פעמים
קיבל תודות: 159 פעמים

שליחה #2 

בטווח המחירים שציינת, כולל הדרישות שלך, קיימים שני המכשירים שהזכרת, בנוסף לאקסטרימר ול-DVICO N1 (אך אין לו אפשרות לדיסק פנימי ולכן הוא פחות רלוונטי) שמגיעים עם צ'יפ זהה לזה שב-POHD.

אני באופן אישי הייתי הולך על הפופקורן, הוא מבוסס על צ'יפ אחר ונהנה ממספר יתרונות ביחס לאחרים.

יש לו מגוון פתרונות JB רחב, כולל תמיכה בסרטים ובסדרות ומשיכת נתונים מ-IMDB, יש לו יתרון בהזרמה של תכנים כבדים, יש לו יכולת הצגת תכני בלו-ריי טובה יותר, ובמקרים מסוימים אף יכולת להציג תפריטים, יש לו שלט מואר וטוב יותר, יש לו חבילת שרתים שניתן להתקין על דיסק פנימי ומאפשרים יצירת שיתופי רשת, ויש לו קהילת משתמשים רחבה אשר תורמת לפיתוח ומאפשרת התקנת תוכנות ותוספים שונים.

פה אתה יכול לקרוא קצת יותר בהרחבה:

http://hometheater.co.il/modules.php?na ... 82#1248182

nir11
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3893
נתן תודות: 232 פעמים
קיבל תודות: 312 פעמים

שליחה #3 

Irus כתב: יש לו יכולת הצגת תכני בלו-ריי טובה יותר, ובמקרים מסוימים אף יכולת להציג תפריטים
...
Dont you just love it when a plan comes together?
:)

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”