עזרה בבחירת טלוויזיה - מרחק צפיה 4.5 מ', תקציב 10K, גודל 50"
נוסף על הנתונים בכותרת, יש חלון גדול אשר מפריע לצפיה במשך היום ולכן לא רצוי מסך מבריק. כיום השימוש היחיד הוא יס, בעיקר SD. במידה ויהיה חיבור אלחוטי למחשב אז גם מחשב.
חפרתי בפורום ויש הרבה המלצות לפנסוניק V20. טרם ראיתי אותה. אני רוצה "להכין שיעורי בית" לפני שאני הולך לחנות, כי אתמול הייתי בחנות וניסו "לדחוף" לי רק LG בכל הגדלים והסוגים.
חפרתי בפורום ויש הרבה המלצות לפנסוניק V20. טרם ראיתי אותה. אני רוצה "להכין שיעורי בית" לפני שאני הולך לחנות, כי אתמול הייתי בחנות וניסו "לדחוף" לי רק LG בכל הגדלים והסוגים.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14362
- נתן תודות: 991 פעמים
- קיבל תודות: 1221 פעמים
50 זה קטן ל 4.5 מטר.
לך על 58V10.
תאמין לי שלא תתחרט על זה.
חוויה ברמה אחרת.
לך על 58V10.
חוויה ברמה אחרת.
- yuria
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4181
- נתן תודות: 103 פעמים
- קיבל תודות: 238 פעמים
צודק במאה אחוזים למרחק כזה כדאי 58 אינטש...טלHD כתב:50 זה קטן ל 4.5 מטר.
לך על 58V10.
חוויה ברמה אחרת....
מסך אולד LG65C8.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
לגבי בעיית תאורת היום החזקה שיש לך בחדר . המלצתי היא רכוש מסך בעל פאנל מאט .cc17 כתב:נוסף על הנתונים בכותרת, יש חלון גדול אשר מפריע לצפיה במשך היום ולכן לא רצוי מסך מבריק. כיום השימוש היחיד הוא יס, בעיקר SD. במידה ויהיה חיבור אלחוטי למחשב אז גם מחשב.
חפרתי בפורום ויש הרבה המלצות לפנסוניק V20. טרם ראיתי אותה. אני רוצה "להכין שיעורי בית" לפני שאני הולך לחנות, כי אתמול הייתי בחנות וניסו "לדחוף" לי רק LG בכל הגדלים והסוגים....
המלצתי היא ....מסך סוני דגם EX-500 גודל 55 אינצ' . מסך LCD מצויין ואיכותי לכל סוגי התכנים .
אני יודע שהוא חורג ממסגרת התקציב שלך .
מסך לא רוכשים כל יום ועל כל מקרה ולמרבה הצער מסך מבריק לא יתאים לך כלל .
הגדל את מסגרת התקציב שלך .ובחן את הדגם שהמלצתי לך לגביו .
http://www.isfar.co.il/?CategoryID=627&ArticleID=2070
המלצתי היא רכוש רק דרך חנות מתמחה אמיתית . לדעתי "בפיוצ'ר" תקבל את המחיר הטוב ביותר וגם את הביטחון הטוב ביותר גם לאחר הרכישה .
בהצלחה .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
אין בעיה למתוח את התקציב, במידה ודרוש.
שתי שאלות:
1. אשתי חושבת שיש לי גדול מדי
(הכוונה לאגו... מה חשבתם?) ולמה לא להסתפק ב-42 או מקסימום 47. באתר מופיעה המלצה ל-50" ל-4-5 מטר ולכן זה הגודל שחשבתי עליו. השאלה גם איך זה נראה בסלון - האם לא "מפלצתי"?
2. עד כמה נושא ההשתקפויות יהיה משמעותי, כפי שאומר 9000es
שתי שאלות:
1. אשתי חושבת שיש לי גדול מדי
2. עד כמה נושא ההשתקפויות יהיה משמעותי, כפי שאומר 9000es
cc17, בתור בעלים טרי של 58v10 אני יכול לומר לך שהמסך מאוד מרשים ולא גדול. אצלי המרחק הוא 3.5 מטר וגם אשתי חשבה שזה יהיה מפלצתי מידי.
זה לא מפלצתי מידי, מהר מאוד מתרגלים לזה,נותן מראה יוקרתי לסלון.
אני אפתיע אותך ואגיד שאם היה לי כסף הייתי קונה אפילו גדול יותר.
נושא ההשתקפות ב 58v10 הוא ממש שולי, זהו מסך איכותי שכל המינוסים של פלזמות לא באות בו לידי ביטוי.
אם יש לך 13K אל תחשוב פעמיים, רוץ להזמין היום כדי שתהנה כבר בסוף שבוע הקרוב.

זה לא מפלצתי מידי, מהר מאוד מתרגלים לזה,נותן מראה יוקרתי לסלון.
אני אפתיע אותך ואגיד שאם היה לי כסף הייתי קונה אפילו גדול יותר.
נושא ההשתקפות ב 58v10 הוא ממש שולי, זהו מסך איכותי שכל המינוסים של פלזמות לא באות בו לידי ביטוי.
אם יש לך 13K אל תחשוב פעמיים, רוץ להזמין היום כדי שתהנה כבר בסוף שבוע הקרוב.
- frankym
- חבר ותיק

- תגובות: 2009
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 61 פעמים
נשמה תראה לארבע וחצי מטר פחות מ 50" זה פשע
אתה לא תהנה נקודה תקשיב לבאבי לא תצטער קפוץ לפיוצר דבר עם דור תראה את המסכים של ה50" 58" יש לו את שניהם בתצוגה ורשמתי לך כדאי ללכת יש את היום ומחר שיש יריד מכירות חבל להפסיד
אתה לא תהנה נקודה תקשיב לבאבי לא תצטער קפוץ לפיוצר דבר עם דור תראה את המסכים של ה50" 58" יש לו את שניהם בתצוגה ורשמתי לך כדאי ללכת יש את היום ומחר שיש יריד מכירות חבל להפסיד