זה לא בדיוק עובד כך, הסינכרון כשמו כן הוא: שני ההתקנים בסופו של דבר יכילו את אותו תוכן. ההתקן המעודכן יותר יעדכן את הפחות מעודכן. לכן, זה עובד אוטומטית בשני הכיוונים.
אני מוסיף מדי פעם אנשים חדשים לאנשי הקשר שלי במכשיר
כשעשיתי עדכון המחשב עדכן לי את המכשיר לרשימה ישנה
ומחק לי כמות ניכבדה של אנשי קשר
מאז אני מפחד לסנכרן