האם יש הבדל משמעותי בין הסטרמרים הבאים ?
- Irus
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4163
- נתן תודות: 127 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
ל-N1 אין מקום לדיסק פנימי, לאקסטרימרים יש מקום לדיסק 2.5" או 3.5" (תלוי בדגם).
שניהם מבוססים על צ'יפ של רילטק, לאקסטרימר יש JB מובנה (אך הוא מתפקד בצורה חלקית, ולא יציב כרגע), ל-N1 יש פיתרון JB המופעל דרך המחשב (לא עצמאי, אך יציב יותר). בגרסאות הקושחה האחרונות היה ניתן לראות בפורום תלונות רבות יותר מבעבר של משתמשי אקסטרימר על יציבות הגרסאות והתפקוד של חלק מהפיצ'רים.
המחיר דומה ועומד על כ-800 ש"ח.
שניהם מבוססים על צ'יפ של רילטק, לאקסטרימר יש JB מובנה (אך הוא מתפקד בצורה חלקית, ולא יציב כרגע), ל-N1 יש פיתרון JB המופעל דרך המחשב (לא עצמאי, אך יציב יותר). בגרסאות הקושחה האחרונות היה ניתן לראות בפורום תלונות רבות יותר מבעבר של משתמשי אקסטרימר על יציבות הגרסאות והתפקוד של חלק מהפיצ'רים.
המחיר דומה ועומד על כ-800 ש"ח.
אני קניתי את האקסטרימר פרו ואני מאוד מרוצה ממנו כי כל מה שאני צריך זה שיפעיל לי סרטי MKV וזה שיש JB זה סתם בונוס בשבילי ולדעתי הוא עובד טוב הJB של האקסטרימר בנתיים רק בשביל סרטים אבל בגרסת קושחה הבאה גם יהיה בשביל מוזיקה וסדרות ועכשיו לדעתי הוא עובד מצויין
אני מאוד מרוצה
אני מאוד מרוצה
- sigamore
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4936
- נתן תודות: 521 פעמים
- קיבל תודות: 689 פעמים
עניין של טעם ! שניהם יעשו את העבודה. במקרה ואתה מעוניין בדיסק פנימי אזי הבחירה באקסטרימר ברורה (אך אז קח בחשבון שיתכנו בעיות חימום).
אישית בחרתי ב N1 ואין תלונות כלל
בהצלחה !
אישית בחרתי ב N1 ואין תלונות כלל
בהצלחה !
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !
תוכל להרחיב יותר מה הכוונה JB המופעל דרך המחשב ולא עצמאי ?Irus כתב:
...ל-N1 יש פיתרון JB המופעל דרך המחשב (לא עצמאי, אך יציב יותר). בגרסאות הקושחה האחרונות היה ניתן לראות בפורום תלונות רבות יותר מבעבר של משתמשי אקסטרימר על יציבות הגרסאות והתפקוד של חלק מהפיצ'רים.
...
הייתי בחנות ברמת השרון ולא הזכירו לי משהו כזה ?
אני זקוק למחשב כדי להוריד תוכן ומידע על הסרט ?
תודה
- Irus
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4163
- נתן תודות: 127 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
כן, ב-DVICO אין JB עצמאי ובשביל לעדכן את הספריה ולהוריד תכנים חדשים, יש צורך בהפעלת תוכנה דרך המחשב, כלומר לא מדובר על פעולה עצמאית של הסטרימר, אלא על פעולה שתלויה בהפעלת המחשב.
ב-JB עצמאי, כמו ה-OVERSIGHT בפופקורן למשל, אין שום צורך בהפעלת מחשב, פשוט מפעילים את ה-JB וסורקים את התוכן שנמצא על הסטרימר (כל פעם מוסיפים תוכן חדש כמובן), וה-JB מושך את המידע באופן עצמאי מהרשת ומסדר הכל בקיר סרטים (סרטים וסדרות), כולל תקצירים, ציונים, צוות שחקנים וכו'.
ב-JB עצמאי, כמו ה-OVERSIGHT בפופקורן למשל, אין שום צורך בהפעלת מחשב, פשוט מפעילים את ה-JB וסורקים את התוכן שנמצא על הסטרימר (כל פעם מוסיפים תוכן חדש כמובן), וה-JB מושך את המידע באופן עצמאי מהרשת ומסדר הכל בקיר סרטים (סרטים וסדרות), כולל תקצירים, ציונים, צוות שחקנים וכו'.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46395
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5079 פעמים
ה NMJ אשר יגיע בקרוב לסדרת ה 200 של Popcorn Hour הולך להיות ממש חזק. אני חושב שמרגע שהחברים יראו כיצד זה מתנהג ופועל בפשטות ובעצמאיות, פתרונות ה YAMJ עלולים להזנח בקלות.
האקסטרימר עולה 700 שקל בבאג. הפרו עולה 900.Irus כתב:ל-N1 אין מקום לדיסק פנימי, לאקסטרימרים יש מקום לדיסק 2.5" או 3.5" (תלוי בדגם).
המחיר דומה ועומד על כ-800 ש"ח....