ברשותי SAECO GRAN CREMA ושתתי היום קפה שהופק מ GAGGIA COLOR
מצא חן בעיניי
האם זה נחשב לשדרוג?
ידית החליטה של ה GAGGIA נראת ממש מקצועית
שאלה שניה PNG יכול לשמש חד זני?
מחר אני קולה עד כלות נשמתי כמות למשפחה כולה (במכשיר פופקורן)עד שאקבל קילה
תודה לפורום שהבאני עד הלום
שבת שלום
נעם
האם זה נחשב לשדרוג?
ידית החליטה של ה GAGGIA נראת ממש מקצועית
שאלה שניה PNG יכול לשמש חד זני?
מחר אני קולה עד כלות נשמתי כמות למשפחה כולה (במכשיר פופקורן)עד שאקבל קילה
תודה לפורום שהבאני עד הלום
שבת שלום
נעם
שמחים לעזור
שים לב שמכשיר פופקורן עלול לא לעמוד בעומס, צריך להמתין 10 דקות בין הקליות
ההבדל העיקרי בין סאקו לגאגיה הוא הראש והידית. לגאגיה אכן ידית מקצועית 58 ממ מאסיבית וראש בהתאם. (הן מאותו מפעל אגב) .
לסאקו ידית עם פטנט מגביר קרמה, סלחנית יותר לעבודה ללא מטחנה צמודה, אבל הקפה פחות טוב. הגאגיה מחייבת מטחנה צמודה וטמפר מתכת כבד, הקפה בהתאם ברמה אחרת לגמרי.
שים לב שמכשיר פופקורן עלול לא לעמוד בעומס, צריך להמתין 10 דקות בין הקליות
ההבדל העיקרי בין סאקו לגאגיה הוא הראש והידית. לגאגיה אכן ידית מקצועית 58 ממ מאסיבית וראש בהתאם. (הן מאותו מפעל אגב) .
לסאקו ידית עם פטנט מגביר קרמה, סלחנית יותר לעבודה ללא מטחנה צמודה, אבל הקפה פחות טוב. הגאגיה מחייבת מטחנה צמודה וטמפר מתכת כבד, הקפה בהתאם ברמה אחרת לגמרי.
what's next?
hosq תודה רבה-יש לי מטחנה טובה של רנציליו -האם בתחום של 1200 ש"ח יש מכונה ש
שהצליח להפיק משהו טוב יותר?
חן חן
חן חן
לדעתי לא.
מה שכן, לגאגיה יש שתי סוג מכונות באזור מחיר זה, הפיור או הקולור עם דוד ניירוסטה והאבולושן עם דוד אלומיניום (מקווה שאני לא טועה בשמות).
לדוד האלומיניום יש יתרון בשליטה בטמפ', ולדוד הניירוסטה יש יתרון בתחזוקה ויש מי שיגיד שגם מבחינה בריאותית.
מה שכן, לגאגיה יש שתי סוג מכונות באזור מחיר זה, הפיור או הקולור עם דוד ניירוסטה והאבולושן עם דוד אלומיניום (מקווה שאני לא טועה בשמות).
לדוד האלומיניום יש יתרון בשליטה בטמפ', ולדוד הניירוסטה יש יתרון בתחזוקה ויש מי שיגיד שגם מבחינה בריאותית.
what's next?