בעיה במסך ps50c7000 יממה לאחר שימוש!
-
erezha
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 243
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
היי חברים,
לאחר שימוש של יום במסך החדש פתאום התאורה של המסך כבתה... חשמלית המסך עובד ואפשר להדליק לכבות ואפילו יש סאונד פשוט לא רואים כלום לא תמונה ולא תפריטים פשוט המסך נראה כמו כבוי... יש למישהו מושג??? המסך חדש לגמרי ובא לי למות...
לאחר שימוש של יום במסך החדש פתאום התאורה של המסך כבתה... חשמלית המסך עובד ואפשר להדליק לכבות ואפילו יש סאונד פשוט לא רואים כלום לא תמונה ולא תפריטים פשוט המסך נראה כמו כבוי... יש למישהו מושג??? המסך חדש לגמרי ובא לי למות...
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
erezhaerezha כתב:היי חברים,
לאחר שימוש של יום במסך החדש פתאום התאורה של המסך כבתה... חשמלית המסך עובד ואפשר להדליק לכבות ואפילו יש סאונד פשוט לא רואים כלום לא תמונה ולא תפריטים פשוט המסך נראה כמו כבוי... יש למישהו מושג??? המסך חדש לגמרי ובא לי למות......
באיזה חיבור למסך אתה משתמש . ומהם המקורות שמחוברים למסך .
ארז,erezha כתב:היי חברים,
לאחר שימוש של יום במסך החדש פתאום התאורה של המסך כבתה... חשמלית המסך עובד ואפשר להדליק לכבות ואפילו יש סאונד פשוט לא רואים כלום לא תמונה ולא תפריטים פשוט המסך נראה כמו כבוי... יש למישהו מושג??? המסך חדש לגמרי ובא לי למות......
בהחלט לא נעים בכל עת, אך בעיקר בסוף שבוע או חג.
נסה ניתוק מרשת החשמל (הוצאה פיזית שלל התקע מהשקע) לפרק זמן של כחצי שעה.
סיכוי קלוש ביותר שהבעייה תפתר, אך לאור הנסיבות, ראוי לבחינה.
בהצלחה,איציק
-
erezha
-
- חבר פעיל מאוד

המסך לא נרכש דרך הייבואן הרשמי מיני ליין מכיוון ודגם זה לא יובא בייבוא רשמי לארץ.
רכשתי ייבוא מקבילי דרך d.v.d center כפי שכבר ציינתי בשרשור הרכישה.... השירות היה מעל המצופה ביום הרכישה כבר קיבלתי את המסך הבייתה..
כרגע המצב הוא שכבר יצרתי קשר כבר בצהריים עם רונן שהוא אחלה גבר והגיע אליי מכיוון ורצה לראות את התקלה בעצמו. לאחר שבדק ואימת את דבריי הוא אמר שיחליף לי את המסך ויגיע אליי ביום ראשון ככה שאני מקווה שהכל הגיע על סיומו. ואם באמת כך יהיו הדברים אז אני חייב לומר שהיסוס שהיה באם ללכת על הייבוא המקביל הוכיח את עצמו גם בפן הכספי שפשוט חסכתי אלפי שקלים באם הייתי רוכש דרך ייבוא רשמי וגם אני מקבל שירות שנתיים באמת ויאייפי כמו שרונן הבטיח וD.V.D CENTER יצאו תותחים!
רכשתי ייבוא מקבילי דרך d.v.d center כפי שכבר ציינתי בשרשור הרכישה.... השירות היה מעל המצופה ביום הרכישה כבר קיבלתי את המסך הבייתה..
כרגע המצב הוא שכבר יצרתי קשר כבר בצהריים עם רונן שהוא אחלה גבר והגיע אליי מכיוון ורצה לראות את התקלה בעצמו. לאחר שבדק ואימת את דבריי הוא אמר שיחליף לי את המסך ויגיע אליי ביום ראשון ככה שאני מקווה שהכל הגיע על סיומו. ואם באמת כך יהיו הדברים אז אני חייב לומר שהיסוס שהיה באם ללכת על הייבוא המקביל הוכיח את עצמו גם בפן הכספי שפשוט חסכתי אלפי שקלים באם הייתי רוכש דרך ייבוא רשמי וגם אני מקבל שירות שנתיים באמת ויאייפי כמו שרונן הבטיח וD.V.D CENTER יצאו תותחים!
והנה עוד הוכחה ואסמתכא שניתן לרכוש דרך יבוא מקביל ללא כל חשש.
אם עד עכשיו ההסתייגות היחידה היתה האחריות אז ניתן ללמוד שהאחריות שמקבלים היא אמיתית !!
כבר זמן רב שאני ממליץ כאן על דיוידי סנטר והם מוכיחים פעם אחר פעם איך שירות לקנייה של מסכי
פרימיום צריך להתבצע.

אם עד עכשיו ההסתייגות היחידה היתה האחריות אז ניתן ללמוד שהאחריות שמקבלים היא אמיתית !!
כבר זמן רב שאני ממליץ כאן על דיוידי סנטר והם מוכיחים פעם אחר פעם איך שירות לקנייה של מסכי
פרימיום צריך להתבצע.
טוב לשמוע שיש על מי לסמוךdor8 כתב:והנה עוד הוכחה ואסמתכא שניתן לרכוש דרך יבוא מקביל ללא כל חשש.
פרימיום צריך להתבצע.
...
- frankym
- חבר ותיק

- תגובות: 2009
- קיבל תודות: 61 פעמים
וואלה לא מסכים איתכם לחלוטין תמיד טוב שיש אבא ואמא ואני אומר את זה בתור בעל עסק עצמאי והלקוחות שלי תמיד באים רק אליי כי הם יודעים שיש להם אבא ואמא ואחריות מלאה ללא וויכוח בכלל וזה שווה את העוד קצת כסף שצריך להוסיף שקט נפשי שווה שקט 
-
erezha
-
- חבר פעיל מאוד

אני מסכים שצריך אבא ואמא לרכישה ומישהו שידאג. פשוט אני לא בטוח שכל היבואנים הרשמיים הם כאלה באופן גורף כמו גם שלא כל היבואנים המקבילים הם לא כאלה כאלה...
הכל תלוי במי נותן את השירות והאחריות ןמהי איכותה....
במקרה זה דיוי די סנטר הוכיחו את השירות שלהם שהוא מעל המצופה!! אני בספק גדול אם במיני ליין מתייחסים ככה ללקוחות במקצועיות מהירות ועם כזה יחס אישי! כל הכבוד להם פשוט...
הכל תלוי במי נותן את השירות והאחריות ןמהי איכותה....
במקרה זה דיוי די סנטר הוכיחו את השירות שלהם שהוא מעל המצופה!! אני בספק גדול אם במיני ליין מתייחסים ככה ללקוחות במקצועיות מהירות ועם כזה יחס אישי! כל הכבוד להם פשוט...
-
erezha
-
- חבר פעיל מאוד

אגב דיוי די סנטר עבדים עם מעבדות שלהם ממה שאני יודע.. במקרה של המסך שלי זה בכלל לא מעניין או. משנה כי גם רטפון סביר להניח שלא מכירים עדיין את הדגם כי הוא חדש ועדיין לא יובא עד כה לארץ בייבוא רשמי... ככה שאפילו המסך לא מגיע למעבדה אלא מוחלף במסך חדש ווהפגום יורד מהארץ להזדכות....
-
erezha
-
- חבר פעיל מאוד

אני בספק אם המסך יתוקן ויימכר... הרי מי יקנה? זה כבר לא נחשב חדש ולא ראיתי שמוצעים למכירה מסכים שהם ריפרבישד...זורו44 כתב:"הפגום יורד מהארץ להזדכות.."
נראה לך שהמסך יחזור לספק בחו"ל, הגיוני שיתקנו בארץ אם ניתן לתיקון וימכר שוב-לדעתי....
לפחות לא שמדובר על מסכי פרימיום...
אם היה ניתן לתקן היו שולחים מיד לתיקון ומחזירים אותו אליי חזרה מתוקן... עובדה שזה לא קרה....