פלזמה 46 מה קונים?
- sigamore
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4940
- נתן תודות: 525 פעמים
- קיבל תודות: 690 פעמים
במקרה ו 46 זו האופצייה היחידה והכיוון הוא פלזמה אזי האפשרויות לא רבות .....
יש שני דגמים של PANASONIC שאתה יכול לשקול -
TH-P46X20M
TH-P46U20M
שים לב שהדגם הראשון הוא HD READY
יש שני דגמים של PANASONIC שאתה יכול לשקול -
TH-P46X20M
TH-P46U20M
שים לב שהדגם הראשון הוא HD READY
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !
ex402
היי,
אני פעיל "פאסיבי" בפורום הרבה זמן, והשבוע רכשתי (עם הרבה המלצות פה) EX402 של סוני ב"אקשן" בפ"ת.
כמו שכבר כתבו פה - ההבדלים העיקריים (בעיני), הם 100Hz ומעבד תמונה BE3. [אני גם לא חושב ש EX500 ייכנס בתקציב של עד 7K....]
לגבי ה 100Hz, מסכים שההבדל בולט, לא חושב ששווה את ההפרש. (שעמד על מעלל 1000 ש"ח).
לגבי BE3 - לא ראיתי הבדל בחנות כשעמדו אחד ליד השני וניגנו מגוון תכנים (SD, HD לסוגיהם - DIVX, MKV, SPORT5HD וכו')
ממליץ על ה402 - הגיעה אלי אתמול
ממליץ על אקשן - מאוד מקצועיים, עוברים על מה שחשוב, מחיר מעולה, (אחריות מקורית של ישפאר !!), ואפילו קיבלתי כבל HDMI מתנה
.
נתי.
אני פעיל "פאסיבי" בפורום הרבה זמן, והשבוע רכשתי (עם הרבה המלצות פה) EX402 של סוני ב"אקשן" בפ"ת.
כמו שכבר כתבו פה - ההבדלים העיקריים (בעיני), הם 100Hz ומעבד תמונה BE3. [אני גם לא חושב ש EX500 ייכנס בתקציב של עד 7K....]
לגבי ה 100Hz, מסכים שההבדל בולט, לא חושב ששווה את ההפרש. (שעמד על מעלל 1000 ש"ח).
לגבי BE3 - לא ראיתי הבדל בחנות כשעמדו אחד ליד השני וניגנו מגוון תכנים (SD, HD לסוגיהם - DIVX, MKV, SPORT5HD וכו')
ממליץ על ה402 - הגיעה אלי אתמול
ממליץ על אקשן - מאוד מקצועיים, עוברים על מה שחשוב, מחיר מעולה, (אחריות מקורית של ישפאר !!), ואפילו קיבלתי כבל HDMI מתנה
נתי.
נערך לאחרונה על ידי papiron ב 05/11/2010 15:33, נערך פעם 1 בסך הכל.
עוד כמה הבדלים !
כמובן שיש כמה הבדלים נוספים, פשוט הם לא חשובים בעיניי, כיאני מחבר HTPC - כמו אפליקציות Youtube וחיבורים משונים לרשת.......... מיותר בעיניי.