אשמח לשתף אתכם בכמה תמונות שיעשו לכם חשק ליסוע אם תאמרו לי להיכן ניתן להעלות אותן (לא הצלחתי להעלות אותן לפה מפאת גודלן ומשום מה אינני מצליח להעלות תמונות לאלבום התמונות שיצרתי באתר).
החזרה מהמזרח הרחוק - ושוב אנחנו כאן
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73371
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
אחרי מעל לחודשיים במזרח הרחוק (תאילנד/ויאטנם) חזרתי אתמול לארץ. החזרה לשיגרה ולמציאות קצת מדכאת, אבל היי - אלו החיים. אחרי שנחתי מהחופשה (כן, כן - חופשה זה דבר מתיש) החלטתי לבוא ולהגיד שלום לחברי הפורום ולשאול "התגעגעתם אליי?"
אשמח לשתף אתכם בכמה תמונות שיעשו לכם חשק ליסוע אם תאמרו לי להיכן ניתן להעלות אותן (לא הצלחתי להעלות אותן לפה מפאת גודלן ומשום מה אינני מצליח להעלות תמונות לאלבום התמונות שיצרתי באתר).
-
Huber
- חבר במועדון HT

יש לי BACKLOG אדיר מבחינת צפייה בסדרות, מעל חודשיים של הפרקים של כל הסדרות שעקבתי אחריהן. אי מייד ניגש למלאכה 
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
-
Huber
- חבר במועדון HT

הנה כמה תמונות ממש על קצה המזלג בשביל לגרות את הדימיון ולעשות לכם חשק
החלטתי לעשות קורס צלילה 2 כוכבים בתאילנד:

פיל, פיל, פיל-פילון, לא ידע לדרוך:

ככה נראה פסל זהב טהור במשקל של 5.5 טון. לא הצלחתי להכניס למזוודה:

הנזירים הכי שמנים והכי מדושני עונג במזרח הרחוק נמצאים בתאילנד:

וכמובן - כל נזיר חייב אייפון, לא?

גור טיגריס היונק מ"אמא" חזירה:

לא לעשות תנועות מהירות, לנשום עמוק ולהירגע:

מופע פולקור מרהיב:

וכמובן אם בתאילנד עסקינן - איך אפשר בלי חופים מוזהבים?

כל מי שחושב שמצב התנועה בישראל גרוע - הנה פקק בבנגקוק בשתיים לפנות בוקר!

לא, זו לא לאס ווגאס. חיי הלילה התוססים של תאילנד:

הכנות פשוט שיעשע אותי:

שימו לב למשחק המילים בשלט הבא:

שישקבב בקצה השני של העולם (היה גם שווארמה ונרגילות ד"א):

הפתיחות של החברה התאילנדית לשונה מפתיעה אותי כל פעם מחדש:

מי שיצליח להגיד לי מה מיוחד בתמונה הבאה, יזכה במאה באט!!!

החלטתי לעשות קורס צלילה 2 כוכבים בתאילנד:

פיל, פיל, פיל-פילון, לא ידע לדרוך:

ככה נראה פסל זהב טהור במשקל של 5.5 טון. לא הצלחתי להכניס למזוודה:

הנזירים הכי שמנים והכי מדושני עונג במזרח הרחוק נמצאים בתאילנד:

וכמובן - כל נזיר חייב אייפון, לא?

גור טיגריס היונק מ"אמא" חזירה:

לא לעשות תנועות מהירות, לנשום עמוק ולהירגע:

מופע פולקור מרהיב:

וכמובן אם בתאילנד עסקינן - איך אפשר בלי חופים מוזהבים?

כל מי שחושב שמצב התנועה בישראל גרוע - הנה פקק בבנגקוק בשתיים לפנות בוקר!

לא, זו לא לאס ווגאס. חיי הלילה התוססים של תאילנד:

הכנות פשוט שיעשע אותי:

שימו לב למשחק המילים בשלט הבא:

שישקבב בקצה השני של העולם (היה גם שווארמה ונרגילות ד"א):

הפתיחות של החברה התאילנדית לשונה מפתיעה אותי כל פעם מחדש:

מי שיצליח להגיד לי מה מיוחד בתמונה הבאה, יזכה במאה באט!!!

נערך לאחרונה על ידי Huber ב 05/11/2010 9:35, נערך 3 פעמים בסך הכל.
-
Huber
- חבר במועדון HT

לא, אלו עדשות מגע, אופנה שתפסה ממש ממש חזק אצל "בנות הגויים" במדינה הזו. תרשו לי לשאול שאלה מכוונת, הייתם "לוקחים אותה הביתה" (במידה ואתם פנויים כמובן)?
-
Huber
- חבר במועדון HT

gro111 - זכית במאה באט, אנא עבור בבנגקוק בקרוב על מנת לאסוף את זכייתך...
הייתם מאמינים שהדבר המדהים הזה הוא בכלל גבר? למרות שאחרי כמה ימים שם למדתי לזהות במרביתם המכריע של המיקרים בין הנשים המקומיוות לליידיבויז - "זה" הצליח להטעות אפילו אותי. בנוסף - במופעי הקברט היעודיים שלהם/ן חלקן כ"כ יפים/ות שחלק מהנשים קינאו בהם/ן.
הייתם מאמינים שהדבר המדהים הזה הוא בכלל גבר? למרות שאחרי כמה ימים שם למדתי לזהות במרביתם המכריע של המיקרים בין הנשים המקומיוות לליידיבויז - "זה" הצליח להטעות אפילו אותי. בנוסף - במופעי הקברט היעודיים שלהם/ן חלקן כ"כ יפים/ות שחלק מהנשים קינאו בהם/ן.
-
Huber
- חבר במועדון HT

http://www.google.com/search?q=BHAT+TO+ ... 85d5cea093רוביןהוד כתב:הביתה לא,סיבוב גם לא מהפחד מאיידס ומחלות.
כמה זה 100 בהאט ,כמה צריך להשקיע עבודה למקומיים?...
-
Huber
- חבר במועדון HT

"להתלבש כמו בנות"???
אני חושב שאתה צריך לעבור שוב על ההגדרה של טרנסקסואליות:
http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%98%D7% ... 7%95%D7%AA
"חלק ממאבקם של הטרנסקסואלים הוא קבלה חברתית של המגדר בו הם מזדהים, במקום שידוכאו על פי גופם. קבלה במגדר כוללת, בין השאר, התייחסות בשפה התואמת את מגדרם האמיתי, והימנעות מפלישה לאיבריהם הפרטיים ולתהליכים הפיזיולוגיים הספציפיים שעברו. זאת מתוך ההבנה שהאיבר היחיד הקובע את מגדרו של האדם הוא המוח, ובחברה נאורה ההתייחסות לאדם אמורה להיות על פי ההזדהות שלו עצמו"
מה שמדהים בתאילנד הוא ששם ההגדרה הבאה פשוט לא תופסת מכיוון שהמגזר הנ"ל מתקבל בצורה כמעט טיבעית ולכן הרבה יותר קל להם להזדהות ככאלו ורובם המכריע אינם מרגישים צורך "להתחבא" ולהתבייש. להיפך, ישנה תחושה שהם באמת גאים בעצמם ורובם המכריע לא יתביישו להגיד לך שהם "ליידיבויז" אם תשאל. בנוסף ניתן למצוא אותם בכל רבדי החברה ובכל תפקיד אפשרי (פקידת הקבלה באחת המלונות ששהיתי בהן הייתה ליידיבוי וראיתי אותן עובדות כמעט בכל משרה אפשרית). יתרה מזו, בתעודת הזהות התאילנדית מצויין בפירוש האם האדם הוא זכר, נקבה או ליידיבוי בצורה מאוד מפורשת. למיטב הבנתי משיחות עם מקומיים הקבלה הטיבעית של אותו מגזר נובע מהעובדה שבעבר הרחוק ליידיבויז היו חלק מהדת המקומית, השתתפו בטקסים דתיים ונחשבו כמביאי מזל טוב:
http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%9C%D7% ... 7%95%D7%99
ד"א - הנה תמונות של הליידיבויז שמופיעות במופעי הקברט המפורסמים. חלקן יותר יפות מרב הנשים התאילנדיות:

אני חייב להודות שדי התאהבתי במדינה הזו. הפתיחות, הסובלנות והחמימות של מרבית האנשים שפגשתי במהלך שהותי שם הייתה פשוט מחממת לב. החברה התאילנדית מאוד סובלנית, מאוד נינוחה ומהנה. הם בדיוק הפוכים מהישראלי הממוצע בהרבה מאוד דברים החל מהעובדה שכתרבות הם אינם מאמינים בפתירת בעיות ע"י יצירת קונפליקט. רב התאילנדים יעשו כמיטב יכולתם למנוע עימות וינסו לפתור את רב המחלוקות ללא עצבים ומריבות. במהלך שהותי שם לא יצא לי אפילו פעם אחת לראות מישהו מרים את הקול על אדם אחר או איזשוהי סיטואציה של מריבה (למרות שצפיתי בלא מעט סיטואציות שבארץ בוודאות היו הופכות לתחרות צעקות ומלחמת אגו). גם אני אישית כאדם שנוטה להתעצבן לעיתים קצת יותר מידיי מהר מצאתי את עצמי שם מחייך בצורה כמעט תמידית ולא זכור לי מקרה אחד במהלך חודשיים של שהות שבו נאלצתי להרים את הקול או להתעצבן (וזה אומר הרבה). בנוסף, הנכונות של רובם לעזור לזולת פשוט מדהימה. אם חשבנו שבישראל תחשות ה"אחווה" והקירבה הרבה יותר מושרשת מרב המדינות, בתאילנד לימדו אותי כמה אנחנו משלים את עצמנו. הדהים אותי מחדש הרצון של הסביבה לעזור כמעט בכל סיטואציה בה הייתי ללא כל ציפייה לתמורה. אפילו אני כזר קיבלתי יחס מדהים מהסביבה שגרם לאינסטינקט הישראלי שלי לחשוד בתחילה שרוצים ממנו משהו בתמורה. לקח לי זמן מה להבין שזה דבר מאוד נפוץ ושהרצון לעזור הוא חלק מהתרבות.
דבר נוסף שאהבתי במדינה הזו הוא ה Sabai Sanuk:
http://www.letsgo.com/article/95-don-t-worry-be-happy
התאילנדים פשוט אימצו כמוטו את הרצון להינות מהחיים. כל מטלה שהיא, החל מעבודה וכלה בכל דבר שנעשה על ידם חייב להיות מעורב במידה של הנאה. זה לא אומר שכל מטלה וכל עבודה הופכת לשעשוע, להיפך - התאילנדים הם עם די חרוץ, אך הם מאמינים שכל דבר צריך להיות מהנה במידה מסויימת. גם כשצפיתי בעובדים ה"שחורים" בצידי הדרך או בשדות - תמיד ישנה תחושה של שעשוע והנאה. תוכלו לראות אותם משוחחים בעליזות האחד עם השני ומחייכים גם בשיא העומס. אחד הדברים היותר מעליבים להגיד למארח תאילנדי הוא שהזמן שהעברתם איתו היה MAI SANUK (לא מהנה).
בנוסף הופעתי לגלות שבערים הגדולות רמת ה"קידמה" לא הייתה מביישת שום מדינה מערבית. בנגקוק מרגישה הרבה יותר מתקדמת ומערבית מת"א. העיר שנגועה בפקקים אינסופיים (ראו תמונה לעיל של פקקים באמצע הלילה) קיבלה מהממשלה מערכת רכבות אוויריות מתקדמת ומשוכללת (מישהו אמר "הרכבת הקלה" בת"א?
):
http://en.wikipedia.org/wiki/BTS_Skytrain
הרכבות מגיעות בדיוק שוויצרי, האנשים עומדים בתור מסודר בכניסה לקרון ונותנים לנוסעים לרדת לפני שהם מסתערים על הכניסה (וכל מי שנסע ברכבת ישראלית בשעות העומס יודע על מה אני מדבר). באופן די משעשע בתאילנד מפנים מקום ישיבה דווקא לילדים רכים ולא לזקנים. המחלפים והכבישים פשוט מעוררי הערצה (שם מותר לרכב פרטי ליסוע במהירות של 120 קמ"ש בכביש בינעירוני) והכל מסביב משדר תחושה של קידמה וחדשנות.
בקיצור - אם לא היו לי שורשים עמוקים בישראל בהחלט לא הייתי מתנגד להעביר את חיי בתאילנד
אני חושב שאתה צריך לעבור שוב על ההגדרה של טרנסקסואליות:
http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%98%D7% ... 7%95%D7%AA
"חלק ממאבקם של הטרנסקסואלים הוא קבלה חברתית של המגדר בו הם מזדהים, במקום שידוכאו על פי גופם. קבלה במגדר כוללת, בין השאר, התייחסות בשפה התואמת את מגדרם האמיתי, והימנעות מפלישה לאיבריהם הפרטיים ולתהליכים הפיזיולוגיים הספציפיים שעברו. זאת מתוך ההבנה שהאיבר היחיד הקובע את מגדרו של האדם הוא המוח, ובחברה נאורה ההתייחסות לאדם אמורה להיות על פי ההזדהות שלו עצמו"
מה שמדהים בתאילנד הוא ששם ההגדרה הבאה פשוט לא תופסת מכיוון שהמגזר הנ"ל מתקבל בצורה כמעט טיבעית ולכן הרבה יותר קל להם להזדהות ככאלו ורובם המכריע אינם מרגישים צורך "להתחבא" ולהתבייש. להיפך, ישנה תחושה שהם באמת גאים בעצמם ורובם המכריע לא יתביישו להגיד לך שהם "ליידיבויז" אם תשאל. בנוסף ניתן למצוא אותם בכל רבדי החברה ובכל תפקיד אפשרי (פקידת הקבלה באחת המלונות ששהיתי בהן הייתה ליידיבוי וראיתי אותן עובדות כמעט בכל משרה אפשרית). יתרה מזו, בתעודת הזהות התאילנדית מצויין בפירוש האם האדם הוא זכר, נקבה או ליידיבוי בצורה מאוד מפורשת. למיטב הבנתי משיחות עם מקומיים הקבלה הטיבעית של אותו מגזר נובע מהעובדה שבעבר הרחוק ליידיבויז היו חלק מהדת המקומית, השתתפו בטקסים דתיים ונחשבו כמביאי מזל טוב:
http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%9C%D7% ... 7%95%D7%99
ד"א - הנה תמונות של הליידיבויז שמופיעות במופעי הקברט המפורסמים. חלקן יותר יפות מרב הנשים התאילנדיות:

אני חייב להודות שדי התאהבתי במדינה הזו. הפתיחות, הסובלנות והחמימות של מרבית האנשים שפגשתי במהלך שהותי שם הייתה פשוט מחממת לב. החברה התאילנדית מאוד סובלנית, מאוד נינוחה ומהנה. הם בדיוק הפוכים מהישראלי הממוצע בהרבה מאוד דברים החל מהעובדה שכתרבות הם אינם מאמינים בפתירת בעיות ע"י יצירת קונפליקט. רב התאילנדים יעשו כמיטב יכולתם למנוע עימות וינסו לפתור את רב המחלוקות ללא עצבים ומריבות. במהלך שהותי שם לא יצא לי אפילו פעם אחת לראות מישהו מרים את הקול על אדם אחר או איזשוהי סיטואציה של מריבה (למרות שצפיתי בלא מעט סיטואציות שבארץ בוודאות היו הופכות לתחרות צעקות ומלחמת אגו). גם אני אישית כאדם שנוטה להתעצבן לעיתים קצת יותר מידיי מהר מצאתי את עצמי שם מחייך בצורה כמעט תמידית ולא זכור לי מקרה אחד במהלך חודשיים של שהות שבו נאלצתי להרים את הקול או להתעצבן (וזה אומר הרבה). בנוסף, הנכונות של רובם לעזור לזולת פשוט מדהימה. אם חשבנו שבישראל תחשות ה"אחווה" והקירבה הרבה יותר מושרשת מרב המדינות, בתאילנד לימדו אותי כמה אנחנו משלים את עצמנו. הדהים אותי מחדש הרצון של הסביבה לעזור כמעט בכל סיטואציה בה הייתי ללא כל ציפייה לתמורה. אפילו אני כזר קיבלתי יחס מדהים מהסביבה שגרם לאינסטינקט הישראלי שלי לחשוד בתחילה שרוצים ממנו משהו בתמורה. לקח לי זמן מה להבין שזה דבר מאוד נפוץ ושהרצון לעזור הוא חלק מהתרבות.
דבר נוסף שאהבתי במדינה הזו הוא ה Sabai Sanuk:
http://www.letsgo.com/article/95-don-t-worry-be-happy
התאילנדים פשוט אימצו כמוטו את הרצון להינות מהחיים. כל מטלה שהיא, החל מעבודה וכלה בכל דבר שנעשה על ידם חייב להיות מעורב במידה של הנאה. זה לא אומר שכל מטלה וכל עבודה הופכת לשעשוע, להיפך - התאילנדים הם עם די חרוץ, אך הם מאמינים שכל דבר צריך להיות מהנה במידה מסויימת. גם כשצפיתי בעובדים ה"שחורים" בצידי הדרך או בשדות - תמיד ישנה תחושה של שעשוע והנאה. תוכלו לראות אותם משוחחים בעליזות האחד עם השני ומחייכים גם בשיא העומס. אחד הדברים היותר מעליבים להגיד למארח תאילנדי הוא שהזמן שהעברתם איתו היה MAI SANUK (לא מהנה).
בנוסף הופעתי לגלות שבערים הגדולות רמת ה"קידמה" לא הייתה מביישת שום מדינה מערבית. בנגקוק מרגישה הרבה יותר מתקדמת ומערבית מת"א. העיר שנגועה בפקקים אינסופיים (ראו תמונה לעיל של פקקים באמצע הלילה) קיבלה מהממשלה מערכת רכבות אוויריות מתקדמת ומשוכללת (מישהו אמר "הרכבת הקלה" בת"א?
http://en.wikipedia.org/wiki/BTS_Skytrain
הרכבות מגיעות בדיוק שוויצרי, האנשים עומדים בתור מסודר בכניסה לקרון ונותנים לנוסעים לרדת לפני שהם מסתערים על הכניסה (וכל מי שנסע ברכבת ישראלית בשעות העומס יודע על מה אני מדבר). באופן די משעשע בתאילנד מפנים מקום ישיבה דווקא לילדים רכים ולא לזקנים. המחלפים והכבישים פשוט מעוררי הערצה (שם מותר לרכב פרטי ליסוע במהירות של 120 קמ"ש בכביש בינעירוני) והכל מסביב משדר תחושה של קידמה וחדשנות.
בקיצור - אם לא היו לי שורשים עמוקים בישראל בהחלט לא הייתי מתנגד להעביר את חיי בתאילנד
- Gili_Regev
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5111
- שם מלא: גילי
- נתן תודות: 342 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
ברוכים השבים..
רק בשביל התמונה עם הטיגריס הייתי נוסע..
איזה טיגריס יפה. פשוט מטורף..
החיה האהובה עליי, אבל לא מאמין שהייתי יכול להיות כזה רגוע..

...
-
Huber
- חבר במועדון HT

גיא - אני מאמין באימרה "מכל מלמדי השכלתי" ושכמעט בכל יום לומדים משהו חדש אם רוצים בכך. בנוסף, אני מעריך אנשים עם ראש פתוח, אחד הדברים שאני פחות מעריך היא צרות אופקים וחוסר פתיחות. בעיניי כל עוד תעשה משהו שלא פוגע בזולת, מבחינתי תבורך ולא משנה מה החלטת לעשות. אם כולם היו דוגלים בגישה הזו העולם היה נראה הרבה יותר טוב.guyezra כתב:Huber,
מה שנקרא טו מאצ' אינפורמיישן......
-
Huber
- חבר במועדון HT

מבטיח לך שאם תסע תגלה עושר של חוויות שהטיגריס הוא רק חלק קטן מהן. טסתי ללא מעט מקומות בחיי הקצרים, תאילנד הייתה המהנה והמרתקת מבין כולן. לגבי להיות רגוע - Worst-Case Scenario מפעילים את הביטוח בריאותGiliboy כתב:ברוכים השבים..
...