טוב חיברתי היום נתב מודם dlink 2760
לאחר מכן מופיע לי ביוטורנט למטה סימן קריאה אדום ובו רשום כי הביטורנט חסום. חומת האש או הראוטר חוסמים חיבורים נכנסים
עליך לפתוח את הפורט שמוגדר בהגדרות התוכנה בפיירוול
עד היום היה לי מודם והכל היה תקין
איזה פורט לפתוח בנתב ואיך
אם זה עוזר אז בהגדרות יוטורנט האופציה של בחר פורט אקראי לא מסומנת והפורט שמופיע שם הוא 45366 (לפי מה שבדקתי פתחתי אותו בראוטר)אבל אני מדגיש שעד הראוטר הכל היה בסדר
אודה בבקשה לעזרתכם כי אני לא מצליח להוריד כמו שצריך
תודה
צריך עזרה בבקשה בעיה ביוטורנט לאחר התקנת נתב
- l33cher
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1895
- נתן תודות: 25 פעמים
- קיבל תודות: 67 פעמים
אם אתה עם ADSL,כנס לראוטר ע"י הקשת כתובת בדף האינטרנט http://10.0.0.138 והשתמש בAdmin (עם אות גדולה והשאר קטנות) בתור שם משתמש וסיסמה.
משם חפש איך לפתוח פורט,לא אמור להיות קשה במיוחד
(אצל הוריי יש כזה אבל 2560,אם תרצה לחכות שבוע+/- אבדוק בשבילך
או לחלופין תבדוק עם http://portforward.com/
עריכה - דגם הראוטר של הוריי הינו 2650 ולא 2560,וישנו כזה גם אצל הורי זוגתי שתחיה (איפה שאני עכשיו
)
מצ"ב תמונה להוספת פורטים בראוטר הנ"ל.
בהצלחה
משם חפש איך לפתוח פורט,לא אמור להיות קשה במיוחד
עריכה - דגם הראוטר של הוריי הינו 2650 ולא 2560,וישנו כזה גם אצל הורי זוגתי שתחיה (איפה שאני עכשיו
מצ"ב תמונה להוספת פורטים בראוטר הנ"ל.
בהצלחה
נערך לאחרונה על ידי l33cher ב 05/11/2010 8:52, נערך פעם 1 בסך הכל.
th1s 1s my d1st0rt3d r34l1ty
- agent__smith
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6317
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 144 פעמים
בצע טלנט לכתובת הIP האינטרנטית שלך והפנימית שלך לפורט הנ"ל אתה מקבל סמן או TIMEOUT ?
telnet 10.0.0.1 45336 שים פה את האייפי של המחשב שלך.
telnet 192.117.112.15 45336 אצלך מן הסתם האייפי החיצוני יהיה שונה.
telnet 10.0.0.1 45336 שים פה את האייפי של המחשב שלך.
telnet 192.117.112.15 45336 אצלך מן הסתם האייפי החיצוני יהיה שונה.
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!
קראתי עוד קצת באינטרנט ובלשונית של dmz host רשמתי 10.0.0.1 (האייפי הפנימי?) ומאז זה הסתדר- חלפו רק שעתיים אבל יש סימן ירוק ביוטורנט ואני מוריד ומעלה )
מה זה אומר בכלל מה שעשיתי והאם זה טוב או שצריך לפתוח פורטים אחרים באופן פרטני ולהזין כתובת אייפי חיצונית
כבר איבדתי את הצפון
אודה לעזרתכם
עריכה- סליחה על הבורות- מה זה טלנט והיכן להזין את כתובות האייפי או שלאחר מה שרשמתי על dmz host אין צורך?
מה זה אומר בכלל מה שעשיתי והאם זה טוב או שצריך לפתוח פורטים אחרים באופן פרטני ולהזין כתובת אייפי חיצונית
כבר איבדתי את הצפון
אודה לעזרתכם
עריכה- סליחה על הבורות- מה זה טלנט והיכן להזין את כתובות האייפי או שלאחר מה שרשמתי על dmz host אין צורך?