למיטב זיכרוני היא הזכירה רק את הסרט הראשון.mika כתב:אגב - הטורף 2 החביב עם דני גלובר זכה לאיזכור קל בסרט ע"י הלוחמת הצהלית שלנו....
תגובות לכתבה: Predator 1987 vs Predators 2010
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46420
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5084 פעמים
הבחירה באדריאן ברודי כמוביל צוות שכירי החרב נראית תמוהה בהתחלה, נוכח תפקידו הבלתי נשכח, והחרוט עמוק כל- כך, כניצול שדוף מסכן ונרדף ב"הפסנתרן" (בהתחלת הצפייה ב"הטורפים", עוד צפה לי כל הזמן התמונה שלו ב"הפסנתרן", כשהוא רודף אחרי קופסת השימורים המתגלגלת ונעצרת במגפי קצין האס.אס...).nir11 כתב:לגבי הסרט השני, הוא לא רע, נקודות החולשה שלו הם אדריאן ברודי, שאחרי הפסנתרן פשוט לא עובר אמין כשכיר חרב, והדמות של לורנס פשיבורן שהיא מוזרה מאוד ונראית כאילו נלקחה מאיזה לוחם מטורף באפוקליפסה עכשיו......
אבל ככל שמתקדמים בצפייה, מגלים שהוא עושה ב"הטורפים" תפקיד טוב ואמין למדי, ולמרות חזות ה"אנטי גיבור" הנצחית שלו, זכרון תפקידו ב"הפסנתרן" מתפוגג, והוא צולח את המשימה בהצלחה.
(סה"כ, גם ב"קינג-קונג" של פיטר ג'קסון היה לו תפקיד "הירואי"...).
הדמות של לורנס פישבורן בהחלט הזויה, והזכירה לי מאוד את מרלון בראנדו ("קורץ") ההזוי ב"אפוקליפסה עכשיו"...
את הטורף מ-1987 מאוד אהבתי. צריך לזכור שאחוז גבוה מההצלחה שלו מעבר לאיכות הסרט עצמו (תסריט וכו'), הוא ה"נוכחות" המדהימה שיש לארנולד שוורצנגר על המסך.
- avioren
- חבר ותיק

- תגובות: 2556
- נתן תודות: 62 פעמים
- קיבל תודות: 127 פעמים
דווקא התרגלתי די מהר לדמות של ברודי ומחקתי את זכרון "הפסנתרן" כך שזה לא הפריע.
לעומת זאת הופתעתי לגלות שחרף התקדמות טכנולוגית עצומה מאז 1987, הסרט כמעט לא הכיל אפקטים חדשים.
כך שבחינה ויזואלית שני הסרטים די היו דומים.
בכל מקרה אהבתי יותר את הראשון שהיה פורץ דרך לדעתי.
לעומת זאת הופתעתי לגלות שחרף התקדמות טכנולוגית עצומה מאז 1987, הסרט כמעט לא הכיל אפקטים חדשים.
כך שבחינה ויזואלית שני הסרטים די היו דומים.
בכל מקרה אהבתי יותר את הראשון שהיה פורץ דרך לדעתי.
אני לא מספיק עשיר לקנות מוצרים זולים.
מה שיפה זה שהדמות של פישבורן הזכירה לשנינו את האווירה מאפוקליפסה עכשיו, שאמנם זכורה בגלל שמות כמו בראנדו ושין, אבל בסרט בזה שיחק גם שחקן אלמוני וצעיר (מאוד) בשם לורנס פישבורן...Lee כתב:nir11 כתב:לגבי הסרט השני, הוא לא רע, נקודות החולשה שלו הם אדריאן ברודי, שאחרי הפסנתרן פשוט לא עובר אמין כשכיר חרב, והדמות של לורנס פשיבורן שהיא מוזרה מאוד ונראית כאילו נלקחה מאיזה לוחם מטורף באפוקליפסה עכשיו......
הדמות של לורנס פישבורן בהחלט הזויה, והזכירה לי מאוד את מרלון בראנדו ("קורץ") ההזוי ב"אפוקליפסה עכשיו"...
...
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
ביננו, הסרט בכלל לא רע והוא אפילו מצויין כשמשווים אותו לסרטים שיצאו ושסחטו את המוניטין עד דק כדי להפיק רווחים כמו בשני סרטי ה Aliens vs. Predators מ 2004 ו 2007.
הסרט החדש אינו מתיימר להיות חיקוי של הראשון אבל למרות זאת הוא מצליח בנושא שכל יתר הסרטים המבוססים על אותו מוטיב לא הצליחו בו: הוא מצליח לשחזר היטב את האווירה של הסרט הראשון.
ברודי לא משכנע? הצחקתם אותי. וארנולד כן שכנע בתפקיד רס"ן בכומתות הירוקות עם המבטא הכבד שלו? שלא לדבר על קרל ווטרס בתפקיד דילון סוכן הסי אי איי, שבכל רגע בסרט ציפיתי שיוריד את מכנסיו ויציג את מכנסי הבוקסר בצבעי דגל ארה"ב שאיתם התחרה בסילבסטר סטלונה בסרטי רוקי. ממתי אנחנו צופים בסרטים האלו כדי להתפעל מהאוטנטיות?
הסרט החדש אינו מתיימר להיות חיקוי של הראשון אבל למרות זאת הוא מצליח בנושא שכל יתר הסרטים המבוססים על אותו מוטיב לא הצליחו בו: הוא מצליח לשחזר היטב את האווירה של הסרט הראשון.
ברודי לא משכנע? הצחקתם אותי. וארנולד כן שכנע בתפקיד רס"ן בכומתות הירוקות עם המבטא הכבד שלו? שלא לדבר על קרל ווטרס בתפקיד דילון סוכן הסי אי איי, שבכל רגע בסרט ציפיתי שיוריד את מכנסיו ויציג את מכנסי הבוקסר בצבעי דגל ארה"ב שאיתם התחרה בסילבסטר סטלונה בסרטי רוקי. ממתי אנחנו צופים בסרטים האלו כדי להתפעל מהאוטנטיות?
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
השחור הצעיר מצוות הספינה (לא המפקד שלה), שקיבל "מכתב" מוקלט מהסבתא, לא?nir11 כתב:מה שיפה זה שהדמות של פישבורן הזכירה לשנינו את האווירה מאפוקליפסה עכשיו, שאמנם זכורה בגלל שמות כמו בראנדו ושין, אבל בסרט בזה שיחק גם שחקן אלמוני וצעיר (מאוד) בשם לורנס פישבורן...Lee כתב:nir11 כתב:לגבי הסרט השני, הוא לא רע, נקודות החולשה שלו הם אדריאן ברודי, שאחרי הפסנתרן פשוט לא עובר אמין כשכיר חרב, והדמות של לורנס פשיבורן שהיא מוזרה מאוד ונראית כאילו נלקחה מאיזה לוחם מטורף באפוקליפסה עכשיו......
......
כן. קראתי איפשהוא שהוא היה בן 14 בזמן הצילומים...
CATSKINNER,
לגבי ברודי, אתה לא מבין את הנקודה, זה לא ענייןשל אוטנטיות או לא (שוורצנגר מפקד עם מבטא אוסטרי), זה עניין שברודי , מה לעשות, יש לו מה שנקרא TYPE CAST. הוא פשוט מזוהה יותר מדי עם המסכן הזה מהפסנתרן.
זה משהו שקורה להרבה שחקנים.
הבעיה היא שאתה רואה אותו כשכיר חרב קשוח בטורפים, אבל מול העיניים יש לך את המסכן מהפסנתרן. זה פשוט לא נראה טוב.
גם זה שהכריחו אותו לדבר במין כל עמוק כזה לא ממש עוזר.
CATSKINNER,
לגבי ברודי, אתה לא מבין את הנקודה, זה לא ענייןשל אוטנטיות או לא (שוורצנגר מפקד עם מבטא אוסטרי), זה עניין שברודי , מה לעשות, יש לו מה שנקרא TYPE CAST. הוא פשוט מזוהה יותר מדי עם המסכן הזה מהפסנתרן.
זה משהו שקורה להרבה שחקנים.
הבעיה היא שאתה רואה אותו כשכיר חרב קשוח בטורפים, אבל מול העיניים יש לך את המסכן מהפסנתרן. זה פשוט לא נראה טוב.
גם זה שהכריחו אותו לדבר במין כל עמוק כזה לא ממש עוזר.
- niko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4966
- שם מלא: איתן
- נתן תודות: 912 פעמים
- קיבל תודות: 452 פעמים
חבר'ה, אני לא ראיתי הפסנתרן
, עדיין אני חושב שהוא לא הדמות המתאימה, בטח ובטח לא תחליף לשוורץ...