תגובות לכתבה: Predator 1987 vs Predators 2010

המלצה על סרטים ותוכניות טלויזיה, פורמטים, חוויות ועוד.
guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35100
נתן תודות: 175 פעמים
קיבל תודות: 650 פעמים

שליחה #21 

mika כתב:אגב - הטורף 2 החביב עם דני גלובר זכה לאיזכור קל בסרט ע"י הלוחמת הצהלית שלנו.
...
למיטב זיכרוני היא הזכירה רק את הסרט הראשון.

OferL
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3906
נתן תודות: 323 פעמים
קיבל תודות: 118 פעמים

שליחה #22 

השוואה מצויינת.

מישהו יודע מה ההבדל בין הגירסאות שיש לסרט המקורי?
Enjoy the Silence

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35100
נתן תודות: 175 פעמים
קיבל תודות: 650 פעמים

שליחה #23 

אני חושב שיש רק הבדל באיכות התמונה, לא בתוכן.

ziv_r פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46420
נתן תודות: 1967 פעמים
קיבל תודות: 5084 פעמים

שליחה #24 

מישהו הסתכל בעטיפה של הגרסה ולא הצליח למצוא את ההבדלים?

Lee
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4282
נתן תודות: 280 פעמים
קיבל תודות: 466 פעמים

שליחה #25 

nir11 כתב:לגבי הסרט השני, הוא לא רע, נקודות החולשה שלו הם אדריאן ברודי, שאחרי הפסנתרן פשוט לא עובר אמין כשכיר חרב, והדמות של לורנס פשיבורן שהיא מוזרה מאוד ונראית כאילו נלקחה מאיזה לוחם מטורף באפוקליפסה עכשיו...
...
הבחירה באדריאן ברודי כמוביל צוות שכירי החרב נראית תמוהה בהתחלה, נוכח תפקידו הבלתי נשכח, והחרוט עמוק כל- כך, כניצול שדוף מסכן ונרדף ב"הפסנתרן" (בהתחלת הצפייה ב"הטורפים", עוד צפה לי כל הזמן התמונה שלו ב"הפסנתרן", כשהוא רודף אחרי קופסת השימורים המתגלגלת ונעצרת במגפי קצין האס.אס...).

אבל ככל שמתקדמים בצפייה, מגלים שהוא עושה ב"הטורפים" תפקיד טוב ואמין למדי, ולמרות חזות ה"אנטי גיבור" הנצחית שלו, זכרון תפקידו ב"הפסנתרן" מתפוגג, והוא צולח את המשימה בהצלחה.
(סה"כ, גם ב"קינג-קונג" של פיטר ג'קסון היה לו תפקיד "הירואי"...).

הדמות של לורנס פישבורן בהחלט הזויה, והזכירה לי מאוד את מרלון בראנדו ("קורץ") ההזוי ב"אפוקליפסה עכשיו"...

את הטורף מ-1987 מאוד אהבתי. צריך לזכור שאחוז גבוה מההצלחה שלו מעבר לאיכות הסרט עצמו (תסריט וכו'), הוא ה"נוכחות" המדהימה שיש לארנולד שוורצנגר על המסך.

avioren
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2556
נתן תודות: 62 פעמים
קיבל תודות: 127 פעמים

שליחה #26 

דווקא התרגלתי די מהר לדמות של ברודי ומחקתי את זכרון "הפסנתרן" כך שזה לא הפריע.
לעומת זאת הופתעתי לגלות שחרף התקדמות טכנולוגית עצומה מאז 1987, הסרט כמעט לא הכיל אפקטים חדשים.
כך שבחינה ויזואלית שני הסרטים די היו דומים.
בכל מקרה אהבתי יותר את הראשון שהיה פורץ דרך לדעתי.
אני לא מספיק עשיר לקנות מוצרים זולים.

שי-כ
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4810
שם מלא: שי כהן
נתן תודות: 949 פעמים
קיבל תודות: 302 פעמים

שליחה #27 

ולמשפט האהוב עלי : You one u-gly motherfu**ka

nir11
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3893
נתן תודות: 232 פעמים
קיבל תודות: 312 פעמים

שליחה #28 

Lee כתב:
nir11 כתב:לגבי הסרט השני, הוא לא רע, נקודות החולשה שלו הם אדריאן ברודי, שאחרי הפסנתרן פשוט לא עובר אמין כשכיר חרב, והדמות של לורנס פשיבורן שהיא מוזרה מאוד ונראית כאילו נלקחה מאיזה לוחם מטורף באפוקליפסה עכשיו...
...

הדמות של לורנס פישבורן בהחלט הזויה, והזכירה לי מאוד את מרלון בראנדו ("קורץ") ההזוי ב"אפוקליפסה עכשיו"...
...
מה שיפה זה שהדמות של פישבורן הזכירה לשנינו את האווירה מאפוקליפסה עכשיו, שאמנם זכורה בגלל שמות כמו בראנדו ושין, אבל בסרט בזה שיחק גם שחקן אלמוני וצעיר (מאוד) בשם לורנס פישבורן...

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019
נתן תודות: 123 פעמים
קיבל תודות: 940 פעמים

שליחה #29 

ביננו, הסרט בכלל לא רע והוא אפילו מצויין כשמשווים אותו לסרטים שיצאו ושסחטו את המוניטין עד דק כדי להפיק רווחים כמו בשני סרטי ה Aliens vs. Predators מ 2004 ו 2007.

הסרט החדש אינו מתיימר להיות חיקוי של הראשון אבל למרות זאת הוא מצליח בנושא שכל יתר הסרטים המבוססים על אותו מוטיב לא הצליחו בו: הוא מצליח לשחזר היטב את האווירה של הסרט הראשון.

ברודי לא משכנע? הצחקתם אותי. וארנולד כן שכנע בתפקיד רס"ן בכומתות הירוקות עם המבטא הכבד שלו? שלא לדבר על קרל ווטרס בתפקיד דילון סוכן הסי אי איי, שבכל רגע בסרט ציפיתי שיוריד את מכנסיו ויציג את מכנסי הבוקסר בצבעי דגל ארה"ב שאיתם התחרה בסילבסטר סטלונה בסרטי רוקי. ממתי אנחנו צופים בסרטים האלו כדי להתפעל מהאוטנטיות?
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

Lee
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4282
נתן תודות: 280 פעמים
קיבל תודות: 466 פעמים

שליחה #30 

nir11 כתב:
Lee כתב:
...

...
מה שיפה זה שהדמות של פישבורן הזכירה לשנינו את האווירה מאפוקליפסה עכשיו, שאמנם זכורה בגלל שמות כמו בראנדו ושין, אבל בסרט בזה שיחק גם שחקן אלמוני וצעיר (מאוד) בשם לורנס פישבורן...
...
השחור הצעיר מצוות הספינה (לא המפקד שלה), שקיבל "מכתב" מוקלט מהסבתא, לא?

nir11
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3893
נתן תודות: 232 פעמים
קיבל תודות: 312 פעמים

שליחה #31 

כן. קראתי איפשהוא שהוא היה בן 14 בזמן הצילומים...

CATSKINNER,
לגבי ברודי, אתה לא מבין את הנקודה, זה לא ענייןשל אוטנטיות או לא (שוורצנגר מפקד עם מבטא אוסטרי), זה עניין שברודי , מה לעשות, יש לו מה שנקרא TYPE CAST. הוא פשוט מזוהה יותר מדי עם המסכן הזה מהפסנתרן.
זה משהו שקורה להרבה שחקנים.
הבעיה היא שאתה רואה אותו כשכיר חרב קשוח בטורפים, אבל מול העיניים יש לך את המסכן מהפסנתרן. זה פשוט לא נראה טוב.
גם זה שהכריחו אותו לדבר במין כל עמוק כזה לא ממש עוזר.

niko
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4966
שם מלא: איתן
נתן תודות: 912 פעמים
קיבל תודות: 452 פעמים

שליחה #32 

חבר'ה, אני לא ראיתי הפסנתרן 8O , עדיין אני חושב שהוא לא הדמות המתאימה, בטח ובטח לא תחליף לשוורץ... :P
8)
רשימת הציוד: Paradigm Signature S8v2| JVC X5500| Arendal sub 2V| Arendal center 1723| SVS ultra surround|KEF T101 Atmos | Anthem MRX 1140

roeelo
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 210
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #33 

הסרט הכי אהוב עלי!
אגב, כתבה מצוינת!! 8)

guyezra
חבר במועדון ה-20K