איך 012 בתחום של ה USENET והטורנטים?
- l33cher
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1895
- נתן תודות: 25 פעמים
- קיבל תודות: 67 פעמים
למה אתה לא מנסה את CCC\018\אורנג'? (או בקיצור,כל מי שלא מחייב ועדיין מבקש מחיר שפוי [יחסית]) ? 
לבטל את המנוי גם נשמע אופציה טובה,ייתן לך אפשרות לבדוק אותם ללא גיימר\FIXED IP\תעדופים למיניהם ולראות מה הם "שווים".
לבטל את המנוי גם נשמע אופציה טובה,ייתן לך אפשרות לבדוק אותם ללא גיימר\FIXED IP\תעדופים למיניהם ולראות מה הם "שווים".
th1s 1s my d1st0rt3d r34l1ty
-
zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15945
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 299 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
חשבתי שאולי אני יחסוך את כל הבאלגן אם חברי הפורום ישתפו חוויותl33cher כתב:
לבטל את המנוי גם נשמע אופציה טובה,ייתן לך אפשרות לבדוק אותם ללא גיימר\FIXED IP\תעדופים למיניהם ולראות מה הם "שווים"....
- l33cher
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1895
- נתן תודות: 25 פעמים
- קיבל תודות: 67 פעמים
שמע,אני עם בב"ל על 10מגה + גיימר.
ב85% אחוז מהזמן אני מקבל את כל רוחב הפס שלי,ועיקר ההורדות שלי הן משרתי אכסון (RS NU NL HF ושות') ולפעמים שרתי FTP פרטיים של חברים בחו"ל.
אומנם עולה לי קצת יקר (75 לחודש) אך לדעתי שווה לשלם קצת יותר בשביל שקט מאשר להתקשר ולעבור 7 מדורי גיהינום דרך נציגים חסרי יכולת.
לצערי אין לי ניסיון ביוזנט וכל המסביב
על 012 אני יכול לומר שבמספר פעמים לא מועט שניסיתי אותם על התשתית שלי,עם החשבון שלי (שבשימוש אחותי),דווקא לא התאכזבתי וכל רוחב הפס סופק במלואו.יש אצלי קטע מוזר כשכשאני מחובר דרכם (אולי זאת בעיה רק אצלי,וזה קורה לי רק באתרים ישראליים) שכשאני רוצה להכנס לאתר כלשהו לפעמים זה משתהה יותר מדי זמן וזורק אותי החוצה כאילו האתר לא עובד. מספר רענונים פותר את זה [לא קריטי אבל בכל זאת]
(הלוואי וכל ספק היה מתייחס לכל לקוחותיו באופן שווה,אפילו לטוב ולרע,ככה הייתי יודע בדיוק מה אני הולך "לחוות"
)
ב85% אחוז מהזמן אני מקבל את כל רוחב הפס שלי,ועיקר ההורדות שלי הן משרתי אכסון (RS NU NL HF ושות') ולפעמים שרתי FTP פרטיים של חברים בחו"ל.
אומנם עולה לי קצת יקר (75 לחודש) אך לדעתי שווה לשלם קצת יותר בשביל שקט מאשר להתקשר ולעבור 7 מדורי גיהינום דרך נציגים חסרי יכולת.
לצערי אין לי ניסיון ביוזנט וכל המסביב
על 012 אני יכול לומר שבמספר פעמים לא מועט שניסיתי אותם על התשתית שלי,עם החשבון שלי (שבשימוש אחותי),דווקא לא התאכזבתי וכל רוחב הפס סופק במלואו.יש אצלי קטע מוזר כשכשאני מחובר דרכם (אולי זאת בעיה רק אצלי,וזה קורה לי רק באתרים ישראליים) שכשאני רוצה להכנס לאתר כלשהו לפעמים זה משתהה יותר מדי זמן וזורק אותי החוצה כאילו האתר לא עובד. מספר רענונים פותר את זה [לא קריטי אבל בכל זאת]
אופציה נחמדה,אך יכולה להיווצר הסיטואציה שקבוצה מסוימת משבחת ומהללת ספק כלשהו,וכשאתה תתחבר רק תסבול מהם,ולהפךzovirax כתב:"
חשבתי שאולי אני יחסוך את כל הבאלגן אם חברי הפורום ישתפו חוויות...
th1s 1s my d1st0rt3d r34l1ty
-
zovirax
- חבר במועדון ה-15K

vic1234 - עוד לפני שסיפרת על הנסיון שלך התחברתי ל 012
גיליתי שמה שאמרת נכון , והבוקר ביקשתי להתנתק.
הם הציעו לי לפתור את בעיית הטורנטים בחבילת גיימר של 100 שקל לחודש!!!!!!!!!!!
כמובן שסירבתי לשלם מחיר שערורייתי.
הצעתי להם לתת לי חבילת גיימר ב 50 שקל (הייתי גם משלם 60) לחודש ללא התחייבות והם סירבו.
חוץ מזה השירות שלהם די גרוע, הנציגת מכירות הייתה שקרנית בצורה גסה (לא קיבלתי כלום ממה שדובר בשיחה)
הצעתי להם לתת לי חבילת גיימר ב 50 שקל (הייתי גם משלם 60) לחודש ללא התחייבות והם סירבו.
חוץ מזה השירות שלהם די גרוע, הנציגת מכירות הייתה שקרנית בצורה גסה (לא קיבלתי כלום ממה שדובר בשיחה)
- sheva23
- חבר ותיק

- תגובות: 1813
- נתן תודות: 120 פעמים
- קיבל תודות: 56 פעמים
Zovirax עד כמה שידוע לי גם הגיימר של 012 לא מסדר את בעיית הטורנטים רק IP קבוע, והמחירים שלהם ל10 מגה קבוע מאוד גבוהים.
היתי ממליץ לנסות את הגיימר של בזב"ל שמסדר את הבעיה.
לגבי ספקיות אחרות, אם CCC בעייתי אז כנראה שגם אקספון.
נטויזן לא יודע, אבל בטח גם שם לא מחלקים סוכריות בחינם (צריך TAG תיעדוף בתשלום)
נטויזן לא יודע, אבל בטח גם שם לא מחלקים סוכריות בחינם (צריך TAG תיעדוף בתשלום)
אתר הרישמי "אוהדי מילאן בישראל". http://www.acmfdd.com/
http://www.milanclubisrael.com/
מי שטס לאיטליה ויבקר בסן סירו, מוזמן לדבר איתי בנוגע לכרטיסים.
http://www.milanclubisrael.com/
מי שטס לאיטליה ויבקר בסן סירו, מוזמן לדבר איתי בנוגע לכרטיסים.
אני יוצא מ012 (ברוך ה' נגמר לי הזמן)sheva23 כתב:Zovirax עד כמה שידוע לי גם הגיימר של 012 לא מסדר את בעיית הטורנטים רק IP קבוע, והמחירים שלהם ל10 מגה קבוע מאוד גבוהים.
נטויזן לא יודע, אבל בטח גם שם לא מחלקים סוכריות בחינם (צריך TAG תיעדוף בתשלום)...
ד"א מישהו יודע איך יוצאים בלי שיחות טלפון עם שימור לקוחות ?
מכול מקום , אני לא יודע לגבי טרנטים ואני לא יודע לגבי מהירות גדולה , אבל במהירות הנוכחית שלי 018 , עובדים טוב רוב הזמן
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20679
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 969 פעמים
הם בהחלט נוראית אל תתחבר.zovirax כתב:vic1234 - עוד לפני שסיפרת על הנסיון שלך התחברתי ל 012
חוץ מזה השירות שלהם די גרוע, הנציגת מכירות הייתה שקרנית בצורה גסה (לא קיבלתי כלום ממה שדובר בשיחה)...
אני שם מסיבה פשוטה אני משלם 25 שח על 2 חיבורים.
אצל אימי ואצלי אחד בבזק ואחד ב HOT כבר 4 שנים זה עובד.
לכן אני לא עובר...
-
zovirax
- חבר במועדון ה-15K

גם מבחינת מחיר הם על הפנים.
הם לא הסכימו לרדת מ 100 שקל עם התחייבות לשנה.
הפקידה של הניתוקים הייתה עקשנית - היא יכלה להשאיר אותי עם קצת גמישות.
דיברתי היום עם בזק- בינלאומי לעדכן את יעדים של השיחות לחו"ל דיברנו גם על מחירי אינטרנט, הם רוצים 40 שקל + 19 על הגיימר.
הם לא הסכימו לרדת מ 100 שקל עם התחייבות לשנה.
הפקידה של הניתוקים הייתה עקשנית - היא יכלה להשאיר אותי עם קצת גמישות.
דיברתי היום עם בזק- בינלאומי לעדכן את יעדים של השיחות לחו"ל דיברנו גם על מחירי אינטרנט, הם רוצים 40 שקל + 19 על הגיימר.
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4216
- נתן תודות: 1659 פעמים
- קיבל תודות: 558 פעמים
012 נועלים פורטים לטורנטים בצורה ברורה ביותר וישנם תלונות רבות ברשת על כך.כדי לגלוש לדפים רגילים בלי הורדות הם בסדר.בעבר עזבתי אותם לאחר שהיתי מוריד במהירות מטורפת של עד 10....kb וכאשר עברתי למנוי של דוד שלי שהיה אז 014 פתאום זה קפץ ל200 .
היום אבל גם 014 נועלים פורטים לטורנטים לצערי ובלילה הם משחררים.
היום אבל גם 014 נועלים פורטים לטורנטים לצערי ובלילה הם משחררים.
- aka_katz
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 423
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
zovirax אני כבר כמה שנים עם בזק ספק + תשתית ומעל לשנה על 10מגה מוריד מאוד כבד מטורנטים ותמיד מקבל תמקסימום שלי
אולי הבעיה היא מהצד שלך בסוג נתב או הגדרה לא טובה? שווה לבדוק
אולי הבעיה היא מהצד שלך בסוג נתב או הגדרה לא טובה? שווה לבדוק
Quality Assurance Engineer :
Microsoft SQL Server 2005
HP Winrunner
Quality Center
VB Script
QTP
ISTQB
Microsoft SQL Server 2005
HP Winrunner
Quality Center