מה עכשיו?? תמונה משתבשת באמצע הסרט
מחשב חדש (מפרט 3) מערכת הפעלה חדשה (win 7 ultimate 64 bit) התקנתי הכ ל כמו שצריך לפי ההוראות - רואה עם mpc-hc והסאונד עם ffdshow - סכ"ה התמונה (ובעיקר הסאונד) מושלמים, אבל במהלך הסרט, פתאום כל המסך הופך להיות מפוקסל לכמה שניות - הסרט ממשיך, לא קופא, אין קיטועים בסאונד או קפיצות, רק כל התמונה מפוקסלת!! קרה פעמיים במהלך 20 דקות..
למישהו יש רעיון מה קורה??
(אני יודעת שהיתה פה המלצה לא להתקין 64, אבל זה מה יש כרגע..)
למישהו יש רעיון מה קורה??
(אני יודעת שהיתה פה המלצה לא להתקין 64, אבל זה מה יש כרגע..)
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
אני הייתי מנסה את הדברים הבאים (כמובן אלה שעוד לא ניסית), בסדר הכתיבה שלהם:
1. הורדה והתקנה של דרייברים עדכניים של כרטיס המסך המובנה מהאתר של אינטל (ולא מעדכונים אוטומטיים של מיקרוסופט, שאותם אגב מומלץ בחום לכבות).
2. שינוי פורמט הפיקסלים (Pixel Format) בהגדרות המתקדמות של כרטיס המסך למשהו אחר ממה שזה עכשיו (מישהו דיווח פה שזה פתר לו את הבעייה).
3. האם הורדת את ה-MPC HC מהלינק שבמדריך (אתר עם סיומת ru), או שהורדת אותו מ-sourceforge?
4. העברת המקודד FFDShow DXVA למצב Prefer ושימוש בו לפענוח וידאו במקום הפנימי של MPC HC.
1. הורדה והתקנה של דרייברים עדכניים של כרטיס המסך המובנה מהאתר של אינטל (ולא מעדכונים אוטומטיים של מיקרוסופט, שאותם אגב מומלץ בחום לכבות).
2. שינוי פורמט הפיקסלים (Pixel Format) בהגדרות המתקדמות של כרטיס המסך למשהו אחר ממה שזה עכשיו (מישהו דיווח פה שזה פתר לו את הבעייה).
3. האם הורדת את ה-MPC HC מהלינק שבמדריך (אתר עם סיומת ru), או שהורדת אותו מ-sourceforge?
4. העברת המקודד FFDShow DXVA למצב Prefer ושימוש בו לפענוח וידאו במקום הפנימי של MPC HC.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
זה קורה בכל הסרטים או רק בכמה מהם?
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
סעיפים 1 3 ו 4 עשיתי, הורדתי הכל מאיפה שהמלצתם - מהאתרים ברוסית, והגדרתי הכל אחד לאחד..
לגבי סעיף 2 לא ברור לי בדיוק מה הכוונה ואיפה לשנות - אני אחפש..
הכל עדיין די חדש, ולא ממש הספקתי לראות סרטים באורך מלא, עכשיו פעם ראשונה שראיתי סרט יותר מכמה דקות - זה קרה..
לגבי סעיף 2 לא ברור לי בדיוק מה הכוונה ואיפה לשנות - אני אחפש..
הכל עדיין די חדש, ולא ממש הספקתי לראות סרטים באורך מלא, עכשיו פעם ראשונה שראיתי סרט יותר מכמה דקות - זה קרה..
- agent__smith
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6317
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 144 פעמים
איך המעבד בזמן ניגון ?
על איזו חומרה את מנגנת ?
על איזו חומרה את מנגנת ?
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!
לא רואה דרך WIFI - הראוטר ישירות למחשב, המעבד בסדר גמור, בקושי 16%, החומרה זה I3 540 עם כרטיס גיגהבייט כמפורט במפרט 3, בהבדל של אצלי שמתי 4 גיגה זכרון ו64 ביט במקום 2. ניסיתי לשחק עם ההגדרות בסעיף של FULLSCREEN - להעביר ל AU TOCHANGE ושם לבחור 32bpp 60htz - ויש לי רושם שהתמונה מהירה יותר - יותר דומה לאיך שאני רואה בסטרימר ולא איטית כזו כמו שהיתה - האם יתכן?? (אגב הטלווזיה זה 58v10) אני לא בטוחה שאני מצליחה להגיע לרמה של הסטרימר, עדיין משהו בתמונה נראה מעט מלאכותי יותר..פחות חד מבסטרימר..
אני אנסה לבדוק בעוד סרטים, אולי זה פאק בסרט עצמו..גם אפשרות..
אני אנסה לבדוק בעוד סרטים, אולי זה פאק בסרט עצמו..גם אפשרות..
יכול להית שהפיקסלים האלה זה הקובץ, לא ראיתי את זה עוד, אבל עדיין - התמונה לא רצה רצוף וחלק ומהיר כמצופה..יש זיצים כאלה, מין קפיאות של חצי שניה,זה לא המעבד בטוח - הוא לא ממש מתאמץ, ודרייברים חדשים הורדתי מאתר אינטל כמו שהמלצתם, הכל "לפי הספר" ו... לא כמו בסטרימר 
זה אמנם לא קורה המון (וידאתי שלא רץ שום דבר אחר ברקע כמובן) אבל זה מעצבן!
זה אמנם לא קורה המון (וידאתי שלא רץ שום דבר אחר ברקע כמובן) אבל זה מעצבן!
האמת שזה מה שעשיתי ממילא, פירמטתי כי מרוב תיקונים ועדכונים כל המחשב התחרבש לגמרי, ופשוט התקנתי הכללל מחדש - מערכת הפעלה דרייברים והכל. עכשיו אני אחרי התקנה של media portal עם מקודדים של SAF כמו שהומלץ לי כאן. טרם הספקתי לבדוק ולראות סרטים כך שעוד מוקדם לומר שהכל בסדר..
לא היו כל כך הרבה פעולות, פירמטתי לפי ההוראות של ווינדוס 7, כך שזה די פשוט, אחרי המערכת הפעלה התקנתי את הדרייברים שבאו עם הדיסק של הכרטיס מסך, אחכ עדכנתי דרייברים (מאתר אינטל במקרה שלי) ואח"כ הורדתי SAF ומדיה פורטל (ההתקנה גם הורידה עדכון של ACTIVX אם חסר) לפי איך שמתואר במדריך כאן, וזהו בעצם.. אין לי אפילו כרגע אופיס על המחשב.. זה כל מה שעשיתי בינתיים
מי המליץ לך על SAF?
השלבים שאני מדבר עליהם הם אלו שעושים אחרי הפירמוט:
1. מקודדים? איזה חבילות?
2. איזה נגן כדאי?
3. הגדרות בכל המקודדים, ע"פ איזה מדריך? וכו...
אני הייתי מנסה לנגן סרט לפני שאת מתקינה את המדיה פורטל, במידה וזה עובד טוב ממשכים הלאה.
http://www.hometheater.co.il/article01838
הומלץ לי המדריך הזה
בהצלחה
השלבים שאני מדבר עליהם הם אלו שעושים אחרי הפירמוט:
1. מקודדים? איזה חבילות?
2. איזה נגן כדאי?
3. הגדרות בכל המקודדים, ע"פ איזה מדריך? וכו...
אני הייתי מנסה לנגן סרט לפני שאת מתקינה את המדיה פורטל, במידה וזה עובד טוב ממשכים הלאה.
http://www.hometheater.co.il/article01838
הומלץ לי המדריך הזה
בהצלחה
הלכתי לפני הפירמוט לפי המדריך הזה שאתה מדבר עליו, אבל מאחר שממילא רציתי להתקין מדיה פורטל, והוא ממילא מכיל את כל המקודדים האלה, אז אין צורך בשום דבר אחר - המדריך נמצא שם ברשימה - איך להתקין מדיה פורטל צעד אחר צעד של staticx יש שם קובץ PDF שאם אתה עושה מה שכתוב שם, אתה כבר יכול לצפות רגיל בסרטים גם דרך מדיה פלייר, זה עובד אין בעיה, לא צריך שום דבר נוסף.