דף 1 מתוך 1

איזה קודקים להתקין כשיש כרטיס מסך חזק

נשלח: 04/11/2010 14:45
על ידי isotoper
שלום ,
יש לי WIN7 וכרטיס מסך חזק שאמור לבצע קריאת חומרה לסרטי HD בעצמו.
איזה קודקים אני אמור להתקין והאם אני אמור להגדיר הגדרות אחרות מאשר במדריך שדבוק בפורום על WIN7 וקודקים ?

תודה!

נשלח: 04/11/2010 14:55
על ידי Elad8
הכי טוב בלי קודקים http://hometheater.co.il/article01838

נשלח: 04/11/2010 15:00
על ידי amiti
Elad8 כתב:הכי טוב בלי קודקים http://hometheater.co.il/article01838
...
ואם תתעקש לא להשתמש בMPC - תתקין את FFDSHOW. זה קודק שמפענח , הן באודיו והן בוידאו- כמעט את כל הפורמטים הקיימים.

נשלח: 04/11/2010 15:05
על ידי agent__smith
רק למען הפרוטוקול ... סרט בלוריי הכי הכי קטן על מעבדים גראפים שתומכים בהאצה.
מהATI 5340 ועד הNVIDIA 480 זה לא מזיז להם כל כך.
הבדלים בין מעבדים גראפים יבואו לידי ביטוי רק במשחק או בתוכנת גראפיקה.

תתקין FFDSHOW TRYOUT + HALLI SPLITTER ותסגור את הפינה.

נשלח: 04/11/2010 15:15
על ידי isotoper
agent__smith כתב:רק למען הפרוטוקול ... סרט בלוריי הכי הכי קטן על מעבדים גראפים שתומכים בהאצה.
מהATI 5340 ועד הNVIDIA 480 זה לא מזיז להם כל כך.
הבדלים בין מעבדים גראפים יבואו לידי ביטוי רק במשחק או בתוכנת גראפיקה.

תתקין FFDSHOW TRYOUT + HALLI SPLITTER ותסגור את הפינה.
...
אוקיי תודה (Y)

נשלח: 04/11/2010 16:22
על ידי pixies
רק נזכיר של-FFDShow יש אפשרות לבחור בין פענוח תוכנה לפענוח חומרה (DXVA), וצריך כמובן לבחור במוד הרצוי.

נשלח: 04/11/2010 17:14
על ידי isotoper
pixies כתב:רק נזכיר של-FFDShow יש אפשרות לבחור בין פענוח תוכנה לפענוח חומרה (DXVA), וצריך כמובן לבחור במוד הרצוי.
...
בדיוק על זה אני מדבר, איפה אני מגדיר את זה ב-FDDSHOW ?
והאם צריך להגדיר את זה בעוד מקום ?

נשלח: 04/11/2010 17:22
על ידי pixies
זה מגיע כשני מקודדים נפרדים, FFDShow video decoder לפענוח תוכנה ו-FFDShow DXVA video decoder לפענוח חומרה.
צריך פשוט לחסום אחד ולתעדף את השני (מומלץ כמובן גם לחסום את מקודד ה-H.264 של מיקרוסופט שמגיע בתוך Windows 7), ולוודא שהנגן/מדיה סנטר בו אתה משתמש מנגן את התכנים עם EVR (ה-Renderer).
איך חוסמים אחד ומתעדפים אחר? לפי השיטה בה בחרת - עם תוכנת ה-Tweak המיוחדת שצריך להוריד במיוחד (ראה את השיטה של Catskinner) או עם תוכנת ההגדרות של ה-Shark007 אם העדפת להתקין אותה (השיטה של staticx).

עוד אופצייה - בתוך ההגדרות של כל אחד משני המקודדים הנ"ל, בחלון codecs, סוג H.264 - שמים אחד על disabled והשני על enabled (או שם המקודד הפנימי).

איך יודעים איזה מהם עובד כרגע? מסתכלים במגש האייקונים - אייקון אדום לפענוח תוכנה, אייקון כתום לפענוח חומרה.