איזה קודקים להתקין כשיש כרטיס מסך חזק
ואם תתעקש לא להשתמש בMPC - תתקין את FFDSHOW. זה קודק שמפענח , הן באודיו והן בוידאו- כמעט את כל הפורמטים הקיימים.Elad8 כתב:הכי טוב בלי קודקים http://hometheater.co.il/article01838...
- agent__smith
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6317
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 144 פעמים
רק למען הפרוטוקול ... סרט בלוריי הכי הכי קטן על מעבדים גראפים שתומכים בהאצה.
מהATI 5340 ועד הNVIDIA 480 זה לא מזיז להם כל כך.
הבדלים בין מעבדים גראפים יבואו לידי ביטוי רק במשחק או בתוכנת גראפיקה.
תתקין FFDSHOW TRYOUT + HALLI SPLITTER ותסגור את הפינה.
תתקין FFDSHOW TRYOUT + HALLI SPLITTER ותסגור את הפינה.
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!
אוקיי תודהagent__smith כתב:רק למען הפרוטוקול ... סרט בלוריי הכי הכי קטן על מעבדים גראפים שתומכים בהאצה.
תתקין FFDSHOW TRYOUT + HALLI SPLITTER ותסגור את הפינה....
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2316 פעמים
רק נזכיר של-FFDShow יש אפשרות לבחור בין פענוח תוכנה לפענוח חומרה (DXVA), וצריך כמובן לבחור במוד הרצוי.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
בדיוק על זה אני מדבר, איפה אני מגדיר את זה ב-FDDSHOW ?pixies כתב:רק נזכיר של-FFDShow יש אפשרות לבחור בין פענוח תוכנה לפענוח חומרה (DXVA), וצריך כמובן לבחור במוד הרצוי....
והאם צריך להגדיר את זה בעוד מקום ?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2316 פעמים
זה מגיע כשני מקודדים נפרדים, FFDShow video decoder לפענוח תוכנה ו-FFDShow DXVA video decoder לפענוח חומרה.
צריך פשוט לחסום אחד ולתעדף את השני (מומלץ כמובן גם לחסום את מקודד ה-H.264 של מיקרוסופט שמגיע בתוך Windows 7), ולוודא שהנגן/מדיה סנטר בו אתה משתמש מנגן את התכנים עם EVR (ה-Renderer).
איך חוסמים אחד ומתעדפים אחר? לפי השיטה בה בחרת - עם תוכנת ה-Tweak המיוחדת שצריך להוריד במיוחד (ראה את השיטה של Catskinner) או עם תוכנת ההגדרות של ה-Shark007 אם העדפת להתקין אותה (השיטה של staticx).
עוד אופצייה - בתוך ההגדרות של כל אחד משני המקודדים הנ"ל, בחלון codecs, סוג H.264 - שמים אחד על disabled והשני על enabled (או שם המקודד הפנימי).
איך יודעים איזה מהם עובד כרגע? מסתכלים במגש האייקונים - אייקון אדום לפענוח תוכנה, אייקון כתום לפענוח חומרה.
צריך פשוט לחסום אחד ולתעדף את השני (מומלץ כמובן גם לחסום את מקודד ה-H.264 של מיקרוסופט שמגיע בתוך Windows 7), ולוודא שהנגן/מדיה סנטר בו אתה משתמש מנגן את התכנים עם EVR (ה-Renderer).
איך חוסמים אחד ומתעדפים אחר? לפי השיטה בה בחרת - עם תוכנת ה-Tweak המיוחדת שצריך להוריד במיוחד (ראה את השיטה של Catskinner) או עם תוכנת ההגדרות של ה-Shark007 אם העדפת להתקין אותה (השיטה של staticx).
עוד אופצייה - בתוך ההגדרות של כל אחד משני המקודדים הנ"ל, בחלון codecs, סוג H.264 - שמים אחד על disabled והשני על enabled (או שם המקודד הפנימי).
איך יודעים איזה מהם עובד כרגע? מסתכלים במגש האייקונים - אייקון אדום לפענוח תוכנה, אייקון כתום לפענוח חומרה.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"