מסך 3D - שאלות של מתחיל
אני שואל בשם חבר שרכש מסך ונגן 3D...
כפי שהבנתם, הכל הוחלף ל-3D למעט הרסיבר. השאלה שלי היא האם אפשר להעביר את הסאונד בדרכים הישנות (קוקסיאלי/אופטי). ללא צורך ב-HDMI 1.4? ה-HDMI יעבור ישירות מהנגן לטלוויזה והסאונד יעבור מהנגן לרסיבר. אפשרי?
ועוד שאלה לגבי HDMI 1.4 - ראיתי שיש כל מפרטים שונים של ה-1.4. האם באמת יש הבדלים בתוך הדגם עצמו או שזה סתם חרטא וכל כבל 1.4 דומה למשנהו?
כפי שהבנתם, הכל הוחלף ל-3D למעט הרסיבר. השאלה שלי היא האם אפשר להעביר את הסאונד בדרכים הישנות (קוקסיאלי/אופטי). ללא צורך ב-HDMI 1.4? ה-HDMI יעבור ישירות מהנגן לטלוויזה והסאונד יעבור מהנגן לרסיבר. אפשרי?
ועוד שאלה לגבי HDMI 1.4 - ראיתי שיש כל מפרטים שונים של ה-1.4. האם באמת יש הבדלים בתוך הדגם עצמו או שזה סתם חרטא וכל כבל 1.4 דומה למשנהו?
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
המטרה של ערוץ אודיו חוזר היא בעיקר עבור מסכים שהם CONNECTED TV, כלומר, שמתחברים לאינטרנט.frankym כתב:מישהו לכל הרוחות יכול להסביר מה זה ערוץ חוזר באבא שלי![]()
![]()
...
נניח שיש לך מסך שיש לו אפליקצית YOUTUBE, ע"י חיבור ישיר לרשת, איך תשמע את הסאונד במערכת (דרך הרסיבר)?
יש?
רגע, אבל לא כל כבל HDMI יכול להעביר 3D. צריך 1.3 ומעלה ,לא?dor8 כתב:כל כבל HDMI וגם הפשוט ביותר יוכל להעביר לך 3D אם זה מה שאתה מתכוון.
כבל בתקן 1.4 יעודי מסוגל להעביר יותר אינפורמציה שנועדה בעיקר לאופציית הערוץ החוזר....
לחבר הזה יש רסיבר ישן עם חיבור HDMI 1.0. זה לא יעזור לו בכל הקשור ל-3D, נכון?