ONKYO 608 במצב passthrough מתחמם ?!
שלום לכולם ,
התחדשתי ברסיבר ONKYO 608 ואתמול חיברתי ולמדתי עליו קצת.
חיברתי פלזמה , YES MAX ומחשב HTPC לרסיבר והוצאתי כבל HDMI OUT למסך.
עד פה הכל טוב ויפה , הגדרתי ברסיבר מצב של passthrough של סאונד ותמונה כדי שנוכל לצפות
במסך בשעות שאין לנו צורך שהרסיבר יעבוד. שמתי לב עכשיו שנורת HDMI THRU ברסיבר דלוקה אך
נראה שהוא במצב STANDBY. מה שמדאיג , ששמתי יד עליו והוא יחסית מאוד חם ! בדיוק כמו במצב עבודה
כאשר הוא דלוק.
א. מטריד אותי שהרסיבר בעצם 24 שעות ביממה נמצא במצב של עבודה מסוימת וזה יכול לקצר לו את החיים.
ב. סתם בזבוז של חשמל מיותר שאין בו צורך.
האם המצב תקין ואני יכול לישון בשקט ?
תודה לעוזרים.
התחדשתי ברסיבר ONKYO 608 ואתמול חיברתי ולמדתי עליו קצת.
חיברתי פלזמה , YES MAX ומחשב HTPC לרסיבר והוצאתי כבל HDMI OUT למסך.
עד פה הכל טוב ויפה , הגדרתי ברסיבר מצב של passthrough של סאונד ותמונה כדי שנוכל לצפות
במסך בשעות שאין לנו צורך שהרסיבר יעבוד. שמתי לב עכשיו שנורת HDMI THRU ברסיבר דלוקה אך
נראה שהוא במצב STANDBY. מה שמדאיג , ששמתי יד עליו והוא יחסית מאוד חם ! בדיוק כמו במצב עבודה
כאשר הוא דלוק.
א. מטריד אותי שהרסיבר בעצם 24 שעות ביממה נמצא במצב של עבודה מסוימת וזה יכול לקצר לו את החיים.
ב. סתם בזבוז של חשמל מיותר שאין בו צורך.
האם המצב תקין ואני יכול לישון בשקט ?
תודה לעוזרים.
- Sagims
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1386
- נתן תודות: 267 פעמים
- קיבל תודות: 98 פעמים
- יצירת קשר:
גם אצלי המצב ככה כבר חצי שנה ואין בעיה ...אגב אני לא מקבל סאונד במצב הזה רק תמונה ואני עדיין לא הצלחתי למצא פיתרון ..אולי תסביר לי כיצד לשמוע דרך המסך לא צורך במגבר גם בערוצי HD?
תודה
תודה
אני שאלתי את אונקיו בנושא, ניתן להשתמש במצב Passthrough אך יש לקחת בחשבון שצריכת החשמל עולה לכ- 50W לעומת פחות מ- 1W במצב סטנד ביי מלא ולכן מן הסתם הוא מתחמם יותר זה מין מצב ביניים בין סטנד ביי לבין דלוק, כמובן שזה תלוי גם במיקום, אם נמצא בתוך ארונית או יושב עליו משהו יתחמם יותר ולהיפך אבל בכל מקרה אלה לא טמפרטורות מסוכנות למכשירים מסוג זה.
ב SETUP של ה HDMI ניתן להגדיר שהסאונד יעבור לרמקולים של המסך. אני לא זוכר להגיד לך כרגע במדויקkiko11 כתב:חברים באותו הקשר כדי לא לפתוח שרשור חדש מדוע במצב של PASS אני לא מקבל סאונד בטלוויזיה רק תמונה ?מה צריך לשנות בהגדרות ?
תודה על העזרה...
איך עושים זאת מפני שאני לא בבית , אבל זה לא מסובך. תמצא הדרכה ברורה על זה ב MANUAL של הרסיבר
בעמוד 22 - קבל לינק -
http://www.topaudio.co.il/category/Onkyo_User_Guide
ולנושא עצמו ,
אין לי שום דבר על הרסיבר , בטח שלא עציץ
הרסיבר במצב של HDMI THRU פשוט חם כמו במצב עבודה מלא. מקווה שזה מצב תקין.
מבאס שהחשבון חשמל שלי יתפח בעוד כמה עשרות שקלים בחודש אבל כנראה שאין מה לעשות..
- kalda01
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3099
- שם מלא: דני קלמר
- נתן תודות: 48 פעמים
- קיבל תודות: 41 פעמים
גם אצלי ערוצי הHD המשודרים בהוט בקידוד AC3 לא נשמעים דרך המסך ואני חייב להדליק את המגבר.
גם בחיבור ישיר מהממיר למסך אין לי קול. אולי צריך לשנות משהו בהגדרות הממיר או המסך?
גם בחיבור ישיר מהממיר למסך אין לי קול. אולי צריך לשנות משהו בהגדרות הממיר או המסך?
כמו שנאמר פה במצב PASSTHROUGH צריכת החשמל עולה ולמעשה הרסיבר כל הזמן עובד ברמה נמוכה יחסית לעבודה רגילה. אני החלטתי שזה מיותר מבחינתי וחיברתי את הכבלים במקביל גם לטלויזיה וגם לרסיבר כדי שאני אוכל לראות טלויזיה ללא הרסיבר. תעשה את השיקולים שלך.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
אפשר לשנות בהגדרות הממירים לעבוד בPCM ולא בBITSTREAM או בDD.
הצרה היא שזה אומר שאיפה שזה כן קיים, לא תקבלו חיווי על צג הרסיבר.
מבחינת איכות - זה כביכול אמור להיות זהה.
הצרה היא שזה אומר שאיפה שזה כן קיים, לא תקבלו חיווי על צג הרסיבר.
מבחינת איכות - זה כביכול אמור להיות זהה.
- firebird
- חבר ותיק

- תגובות: 1488
- שם מלא: firebird
- נתן תודות: 24 פעמים
- קיבל תודות: 30 פעמים
ככה זה גם בכל מגבר ? לדוגמא ב2067 זה גם יקרה?KomerKo כתב:כמו שנאמר פה במצב PASSTHROUGH צריכת החשמל עולה ולמעשה הרסיבר כל הזמן עובד ברמה נמוכה יחסית לעבודה רגילה. אני החלטתי שזה מיותר מבחינתי וחיברתי את הכבלים במקביל גם לטלויזיה וגם לרסיבר כדי שאני אוכל לראות טלויזיה ללא הרסיבר. תעשה את השיקולים שלך....
אין מסך מושלם! כן, אני יודע שפעם היה ......