שירות גרוע של אלקטרה ופיליפס ישראל - מומלץ לקרוא

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
שלח תגובה
e_type פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 27
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

שלום לכולם,
אני מביא לפה את סיפור השתלשלות הדברים שלי מול פיליפס ונותנת השירות שלה אלקטרה מבלי לפגוע בזכויות.
למרות אורך הסיפור, אני ממליץ לכם לקרוא היטב ולשקול טוב לפני שאתם קונים מסך של פיליפס כדי שלא תמצאו את עצמכם במקום שאני נמצא בו היום.

לפני כשנה, בחודש ספטמבר 2009 רכשתי מסך LCD של פיליפס מדגם 8404 בגודל "42 דרך חברת וואלה שופס, המסך עלה כ 8000 ₪ וסופק עם שנתיים אחריות רשמית של "אלקטרה" נותן השירות של "פיליפס".

בחודש ספטמבר 2010 הקול במסך הפסיק לעבוד, לאחר הזמנת טכנאי נלקח המסך למעבדת "אלקטרה" והוחזר לאחר כשבוע מתוקן, פעולה שהצריכה ממני לצאת מהעבודה פעמיים באמצע יום העבודה שכן אלקטרה שולחת טכנאים רק בימי ב' + ד' בין השעות 10:00 ל 12:00. כמו כן המסך הובל ברכב הטכנאי כאשר הוא מושכב על הספסל האחורי של הרכב ללא כל כיסוי או הגנה.

בדיוק שבוע לאחר מכן הפסיק שוב הקול במסך לעבוד באופן זהה לפעם הראשונה.
המסך נלקח שוב למעבדת אלקטרה (לאחר שבוע של המתנה עם מסך לא תקין בבית התובע עד שתואם טכנאי) ושהה במעבדה שבועיים שלאחריהם הוחזר אלי תקין.

בדיוק שבועיים לאחר מכן, ביום רביעי 20.10.10 חלה שוב תקלה במסך, התמונה הפכה אדומה ומרוחה.
לאחר תקלה זו פניתי אל פיליפס טלפונית ונענתי ע"י ענבר בשירות הלקוחות של פיליפס, הסבירתי לה את השתלשלות הדברים והבעתי את טענתי כי המסך אינו תקין ואת רצוני כי יוחלף לחדש.
ענבר מטעם פיליפס טענה כי היא מעבירה את הבקשה וכי יחזרו אליי תוך 4 ימי עבודה.
6 ימים עברו לאחר הפניה שלי ללא כל התייחסות, פניתי שוב לענבר והודעתי לה כי אני עדיין ממתין שמישהו יצור איתי קשר וכי במשך השבוע הזה אני עדיין נמצא בביתי עם מסך לא תקין,
ענבר השיבה לי שהעבירה את הפניה שלי לחברת אלקטרה, נותנת השירות והופתעה כי הם לא יצרו קשר.
הסברתי שוב לענבר כי אינני מעוניין בתיקון של אלקטרה, המסך אינו תקין ובעל תקלות חוזרות ואני דורש כי יוחלף למסך חדש.
ענבר השיבה לי כי היא תעביר את הבקשה למנהלת שלה וכי יחזרו אליי.
אחר הצהריים צלצלו אלי מחברת אלקטרה לתיאום איסוף של המסך לתיקון.
בשלב זה שלחתי מכתב עם כל השתלשלות האירועים הנ"ל לפיליפס ודרשתי את החלפת המסך, לאחר המכתב התקשרה אליי סיגל, מנהלת משרד ועוזרת מנכ"ל ושמעה ממני את כל הפרטים, היא אמרה לי בטלפון כי הפעם יש לאפשר לאלקטרה לתקן את המסך וכי אני אקבל התחייבות בכתב כי במידה והמסך יתקלקל שוב מכל סיבה שהיא עד לתום תקופת האחריות המסך יוחלף ללא כל בעיה!
המסך נאסף לתיקון ולי סופק מסך חלופי לא תקין שאינו נדלק!
לאחר יום תואמה איתי החזרת המסך המתוקן, בשעה שאמור היה הטכנאי להגיע לביתי הוא יצר איתי קשר טלפוני ומסר כי הוא נתקע עם הרכב וכרגע לא יכול להגיע, לבסוף הגיע הטכנאי באיחור של כשעתיים והחזיר את המסך תקין.
לאחר 5 ימים הפסיק שוב הקול במסך לעבוד.
פניתי לסיגל בפיליפס וביקשתי כי המסך יוחלף בהתאם להתחייבות הטלפונית אותה קיבלתי ממנה בתיקון הקודם וזו הביעה הסתייגות כי נתנה הבטחה שכזו, האשימה אותי ב"הכנסת מילים לגרונה" והפנתה את הפניה שלי שוב למעבדות אלקטרה לטיפול.

לסיכום:
עד כה בחודשיים האחרונים תוקן המסך 3 פעמים, דבר שהצריך ממני להגיע לביתי 8 פעמים שונות לצורך איסוף והחזרה של המסך.
כעט המסך שוב אינו תקין ופיליפס מסרבת להחליפו לחדש.

על כן אני ממליץ לכם, לפני שאתם בוחרים במסך של פיליפס, תקראו שוב את הנ"ל ותחשבו טוב טוב!!

אלעד

riji
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 987
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 47 פעמים

שליחה #2 

תודה על המידע הנ"ל!

אני יכול רק להגיד שנתקלתי כבר בעברבשירות גרוע שלהם במוצרים אחרים וזו גם הסיבות שלאחרונה כששקלתי לרכוש מסך חדש וחשבתי על פיליפס בחרתי לבסוף בחברה אחרת בגלל האחריות כי דוגרי, שנתייים היום זה כבר לא סביר וזה מראה על חברה שאחריות המוצר היא לא בראש מעיניה אחרת בקלות היא הייתה נותנת 3 שנים מלאות או 1 +4 או 1+ 6 כמו אצל היבואנים האחרים.

לפיליפס יש אחלה מסכים, אבל השירות בעייתי וצריך לקחת את זה בחשבון.

ההצעה שלי דרך אגב, להפנות את העניין לוואלהשופס, כמוכר יש להם אינטרס לטפל בעניין במיוחד לאור העובדה שאתה יכול להתחיל להתלונן ברשויות השונות ובעיתונות והשם הרע שיווצר להם כצד שלא לקח אחריות לא שווה להם במיוחד אם תציין שאתה מצטער שלא קנית בחנות כי בחנות לפחות היה לך מישהו שידאג לך ... בהצלחה והכי חשוב מהניסיון שלי, אל תוותר, בסוף זה תמיד מסתדר.

mp3lll
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20679
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 969 פעמים

שליחה #3 

אוי לא, לי יש את 7404 רק שלא תהיה לי תקלה :x
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.

asaf23
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7942
נתן תודות: 69 פעמים
קיבל תודות: 271 פעמים

שליחה #4 

חבל...תודעת השירות בארץ כ"כ נמוכה...
אם זה מה ששווה האחריות..כבר עדיף לרכוש מייבוא מקביל ולחסוך...

9000es
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13208
נתן תודות: 595 פעמים
קיבל תודות: 484 פעמים

שליחה #5 

אין קשר לזמן האחריות של המסך ...... לבין איכות השרות שאתה אמור לקבל ...... יש לך שנתיים אחריות למוצר אתה אמור לקבל שרות מלא במסגרת האחריות . ובצורה הטובה ביותר שיש . מכשיר תקין לחלוטין .

במידה והיבואן איינו מצליח לתקן לך את המכשיר . יש לו שתי אפשרויות .

1. לתת לך מסך חלופי איכותי תקין לחלוטין .כמובן חופף אותו דגם .
2. במידה ואין באפשרותו . מסך חדש חופף אותו דגם .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"

riji
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #6 

9000es כתב:אין קשר לזמן האחריות של המסך ...... לבין איכות השרות שאתה אמור לקבל ...... יש לך שנתיים אחריות למוצר אתה אמור לקבל שרות מלא במסגרת האחריות . ובצורה הטובה ביותר שיש . מכשיר תקין לחלוטין .

במידה והיבואן איינו מצליח לתקן לך את המכשיר . יש לו שתי אפשרויות .

1. לתת לך מסך חלופי איכותי תקין לחלוטין .כמובן חופף אותו דגם .
2. במידה ואין באפשרותו . מסך חדש חופף אותו דגם .
...
יש קשר ישיר... נותני שירות שנותנים אחריות מלאה ומורחבת ומוכנים להאריך אותה עד 7 שנים במקרה הטוב ביותר הינם נותני אחריות שמאמינים במוצר שלהם וגם מינימום האחריות כלול במחיר (לא צריך להוסיף כסף), נותן שירות שמראש מגביל את זמן האחריות שלו בשנתיים ובמיוחד כאשר מדובר בחברה ענקית כמו אלקטרה ניתן להסיק שהם לא מאמינים במוצר וכשיגיע הרגע הזמן הם ימשכו אותך ברגליים, כי בוא נעשה חישוב פשוט, לרוב המסך ישרוד את השנה הראשונה ואח"כ הסיכוי לתקלה גובר בשנים הבאות. אם המסך התקלקל בשנה השנייה והם מושכים אותך באף מספיק זמן בסוף תגמר לך האחריות ואז יגידו לך שזהו, אכלת אותה.
יבואן שנותן 5 או 6 שנות אחריות לא יתנער ממך כל כך בקלות מתוך הידיעה שאתה נמצא אצלו לזמן ארוך ולמרות שהוא יכול גם במקרה זה לטרטר אותך כמה שנים עדיין ההסתברות שזה יימשך הרבה זמן קטנה יותר.

frankym
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2009
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 61 פעמים

שליחה #7 

פשוט בית שימוש הפיליפס האלה אם זו האמת לאמיתה אין להם סיכוי שאקנה מוצר שלהם בעתיד :!:

זורו44
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5453
נתן תודות: 411 פעמים
קיבל תודות: 187 פעמים

שרשור של מרטין על השרות של אלקטרה-פיליפס

שליחה #8 

האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78905
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 789 פעמים
קיבל תודות: 5398 פעמים

שליחה #9 

לא הבנתי את הקשר בין השרשורים.

ממליץ שתצור קשר עם פיליפס ישראל.

oreach
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 581
נתן תודות: 10 פעמים

שליחה #10 

לגבי אלקטרה אני לא מופתע, השירות שלהם הוא לא מן המשובחים...

service
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 1
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #11 

e_type שלום רב,

אנו מודים לך על פנייתך לפורום. המקרה המתואר על ידך הינו בהחלט חריג ולא מייצג.
פנייתך התקבלה בהנהלת חטיבת השירות והינה נבדקת בקפידה , אנו דואגים לטפל בפנייתך עד תם .

תודה,
שירות אלקטרה.

Nzep1
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 210
נתן תודות: 44 פעמים
קיבל תודות: 10 פעמים

שליחה #12 

service כתב:e_type שלום רב,

אנו מודים לך על פנייתך לפורום. המקרה המתואר על ידך הינו בהחלט חריג ולא מייצג.
פנייתך התקבלה בהנהלת חטיבת השירות והינה נבדקת בקפידה , אנו דואגים לטפל בפנייתך עד תם .

תודה,
שירות אלקטרה.
...
גם זה לא מייצג ?
"אלקטרה שולחת טכנאים רק בימי ב' + ד' בין השעות 10:00 ל 12:00. כמו כן המסך הובל ברכב הטכנאי כאשר הוא מושכב על הספסל האחורי של הרכב ללא כל כיסוי או הגנה. "

amitbak
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4202
נתן תודות: 135 פעמים
קיבל תודות: 226 פעמים

שליחה #13 

ועד עכשיו הם לא בדקו "עד תם"
אין על מי לסמוך.
יש משמעות למשפט הזה.

e_type פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 27
נתן תודות: 3 פעמים

עדכון עם סוף טוב

שליחה #14 

אז קודם כל תודה לכל אלו שהגיבו פה,קראו, ייעצו ותמכו

לאחר פרסום המכתב פה ובעוד מספר מקומות כולל שליחתו להנהלת אלקטרה יצר איתי קשר טלפוני טל, מנהל התפעול הארצי של החברה,
טל מיד הבהיר לי כי קרא את השתלשלות הדברים וכי מאוד חשוב לו לסיים את הסיפור הזה כשאני מרוצה, סוכם כי למחרת יגיע אליי ראש צוות מאלקטרה ביחד עם הטכנאי החביב עליי (שכבר מכיר היטב את הכתובת),
הנ"ל יאשרו לטל כי אכן יש תקלה במכשיר ואז הוא יוחלף לחדש.
למחרת, יום שישי על הבוקר אכן הם הגיעו ואישרו כי יש תקלה, טל הבטיח לי טלפונית שהוא בודק לגבי זמינות מכשיר כמו שלי או מדגם אחר וחוזר אליי ביום ראשון בבוקר.
בבוקר יום ראשון אכן חזרו אליי ולאחר התדיינות קצרה בשל העובדה כי אין יותר מסכי LCD מהדגם שלי הוצע לי מסך "LED 40 בתוספת תשלום.
שיחה נוספת עם טל שידרגה את דגם המסך והקטינה את תוספת התשלום שנדרשתי לשלם, כפי שציינתי הוא אכן עמד מאחורי ההצהרה שלו כי חשוב לו לסגור את הסיפור מולי ושאהיה מרוצה.
למחרת הגיעו אליי עם מסך LED חדש מדגם 8605 שהגיע עם אחריות מלאה לשנתיים (שאני מאוד מאוד מקווה שלא אצטרך להשתמש בה).

אלעד.

רוביןהוד
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 621
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 17 פעמים

שליחה #15 

פתרון הוגן.:הודעה לעיתונות:
למה אחרי פרסום וטרטור לא הציעו לך לשדרג או להחליף מסך? לפני הפרסום בכל אתרי המדיה
=חשבון של שעות עבודה של הטכנאיים באלקטרה ומעבדה ,

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8352
נתן תודות: 760 פעמים
קיבל תודות: 1173 פעמים

שליחה #16 

שמח לשמוע שהבעיה שלך נפתרה מולם לשביעות רצונך,
רק חבל שצריך להגיע למצב של תלונות במכתבים ובפורומים (אפילו נכבדים כמו זה) כדי לקבל שירות הוגן ללקוח.
פתרונות מהסוג שקבלת בסופו של דבר הם פתרונות שחברה בסדר גודל של אלקטרה ,שמייצגת ענק כמו פיליפס בארץ,
צריכה לזום בעצמה במצבים לא שגרתיים כאלה בהם הלקוח אוכל מהשירות שלהם ח*א פעם אחרי פעם..
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".

riji
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #17 

jacko-il כתב:שמח לשמוע שהבעיה שלך נפתרה מולם לשביעות רצונך,
רק חבל שצריך להגיע למצב של תלונות במכתבים ובפורומים (אפילו נכבדים כמו זה) כדי לקבל שירות הוגן ללקוח.
פתרונות מהסוג שקבלת בסופו של דבר הם פתרונות שחברה בסדר גודל של אלקטרה ,שמייצגת ענק כמו פיליפס בארץ,
צריכה לזום בעצמה במצבים לא שגרתיים כאלה בהם הלקוח אוכל מהשירות שלהם ח*א פעם אחרי פעם..
...
אכן כך!!

shraga007
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6362
נתן תודות: 102 פעמים
קיבל תודות: 200 פעמים

שליחה #18 

לצערי גם אני עברתי על בשרי מספר מקרים כאלו.
אבל אין מה לעשות כנראה שרק איומים ופרסום המקרה במדיה שחשופה לאלפי קוראים נותנת את אותותיה במסדרונות הספקים\נותני השירות.
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם

0r3n
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 66
נתן תודות: 2 פעמים

שליחה #19 

אתם צוחקים עליי? אם הייתי מגולל את הסיפור שלי עם אלקטרה, לא הייתם מאמינים שאפשר להגיע לרמת שירות כה ירודה במדינת ישראל.
בתימצות מדובר בעשרות פניות חוזרות ונשנות והמתנות ארוכות למענה בשירות, שאף פעם לא זמין (תמיד זה מגיע לתמיכת מזגנים כי כל נציגי התמיכה של שאר המוצרים עסוקים, לוקחים פרטים ולא חוזרים אליך).
בנוסף, 5 פעמים של הגעת טכנאי לשווא, שלא פתר שום בעיה.
רק לאחר חודשים ארוכים, מייגעים ומייסרים ופניות חוזרות ונשנות במקביל לפיליפס ישראל כדי שיעזרו לי, והם באמת השתדלו לעזור, ולאחר שיחות עם 2 מנהלים ממחלקות שונות בחברת אלקטרה, הבעיה "הסתדרה חלקית".

בכל אופן - לא נתקלתי במקצוענות, אלא ההיפך.
לא נתקלתי בשירות טוב, אלא בשירות גרוע ומחפיר.

מריטת העצבים היתה בלתי נסבלת, אני עובד מול עשרות חברות בשנים האחרונות ובשירות כזה מחפיר לא נתקלתי.

מה גם שלבסוף הייתי צריך לדרוש פיצוי, אז המנהל שעבד מולי מאלקטרה התנה זאת בכך שאשלח לו את הקובץ Exel שלי. המכיל בתוכו את כל השתלשלות העניינים, כולל כל השיחות מולם, שמות הנציגים, תאריכים ושעות, שעות ביקורי הטכנאי, מהלך הדברים בכל טיפול וטיפול, זמני ההמתנה, הפקסים ששלחתי.
וגם לאחר זאת, הפיצוי שקיבלתי לא היה הולם בלשון המעטה והרגשתי שפשוט יורקים לי בפנים.

אני אוהב את פיליפס ומוצריהם, אני חושב שהם איכותיים, אך חבל שבחרו "אבא" כזה בארץ. באמת חבל.

NK
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1994
נתן תודות: 57 פעמים
קיבל תודות: 116 פעמים

שליחה #20 

מה שנקרא ,אלקטרע הבזיון לא נגמר .

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”