ה Samsung galaxy S ישווק החל ממחר ברשת אורנג' בכ- 5,000 ש"ח
-
EliHaboosh
- עורך ראשי HTMobile

- תגובות: 3324
- נתן תודות: 137 פעמים
- קיבל תודות: 847 פעמים
סמארטפון הדגל של חברת סמסונג ומכשיר האנדרויד שזכה לשבחים רבים כלכך, ה Galaxy S, ישווק החל ממחר, יום ה' 4.11.2010, ברשת אורנג' באמצעות יבואנית סמסונג סלולר - סאני תקשורת ויימכר ברשת אורנג' במחיר של 4,968 ש"ח (לפני החזרים).
כידוע, מדובר במכשיר המריץ את מערכת ההפעלה מסוג אנדרויד 2.2 מבוססת TouchWiz 3.0 ובעל מסך 4" Super Amoled ברזולוציה 480X800 פיקסלים.
במכשיר עוד קיים:
מעבד 1GHZ
יכולות צילום באיכות HD 720P וסטילס 5 מגה פיקסל.
תקשורת אלחוטית Wifi ותקשורת BT.
זיכרון פנימי - בעל נפח של 16G עם אפשרות להרחבת הזיכרון עד 32GB (microSD).
מקלט GPS לניווט
מלבד השפה האנגלית המכשיר תומך בשפות עברית, רוסית וערבית.
מחירים:
40 ש”ח 36 x חודשים, בשימוש מעל 248 ש"ח בחודש
במבצע smartphone orange
סה"כ: 1,440 ש"ח כולל מע"מ
מחיר מחירון (לפני החזר):
138 ש"ח למשך 36 חודשים
סה"כ: 4,968 ש"ח כולל מע"מ
מידות:
אורך: 122.4 מ"מ
רוחב: 64.2 מ"מ
עובי: 9.9 מ"מ
משקל: 119 גרם.
סוללה: 1500mAh
זמן שיחה: 450 דקות.
זמן המתנה: 400 שעות.
זמן טעינה: 4 שעות.
כידוע, מדובר במכשיר המריץ את מערכת ההפעלה מסוג אנדרויד 2.2 מבוססת TouchWiz 3.0 ובעל מסך 4" Super Amoled ברזולוציה 480X800 פיקסלים.
במכשיר עוד קיים:
מעבד 1GHZ
יכולות צילום באיכות HD 720P וסטילס 5 מגה פיקסל.
תקשורת אלחוטית Wifi ותקשורת BT.
זיכרון פנימי - בעל נפח של 16G עם אפשרות להרחבת הזיכרון עד 32GB (microSD).
מקלט GPS לניווט
מלבד השפה האנגלית המכשיר תומך בשפות עברית, רוסית וערבית.
מחירים:
40 ש”ח 36 x חודשים, בשימוש מעל 248 ש"ח בחודש
במבצע smartphone orange
סה"כ: 1,440 ש"ח כולל מע"מ
מחיר מחירון (לפני החזר):
138 ש"ח למשך 36 חודשים
סה"כ: 4,968 ש"ח כולל מע"מ
מידות:
אורך: 122.4 מ"מ
רוחב: 64.2 מ"מ
עובי: 9.9 מ"מ
משקל: 119 גרם.
סוללה: 1500mAh
זמן שיחה: 450 דקות.
זמן המתנה: 400 שעות.
זמן טעינה: 4 שעות.
-
- Galaxy S
אלי חבוש
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
איזה גועל נפש מצידם ,תימחור גרועה אפילו מאיפון , iPhone 4 עולה 600$ וזה 500$ ומשום מה פה הוא עולה יותר ,לא רואה עכשיו בכלל טעם לקנות אותו באורנג' ,כשאפשר לקנות אותו מחנות פרטית ב3K ... או שכ2000 שקל מחו"ל
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
- zviwr
- עורך משנה HTmobile

- תגובות: 1647
- שם מלא: צבי וורובל
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 194 פעמים
צודק לגבי המחיר.
מאז כניסת האייפון לארץ, כל הסמארטפונים החדשים מתומחרים במחיר דומה ואף גבוה ממנו.
מעניין האם החברות הסלולאריות מנסות לקדם את מכירות האייפון לעומת שאר המותגים כתוצאה מהתחייבות למכירות כמות מסויימת של מכשירים .
מצד שני אין כרגע אייפונים במלאי החברות הסלולאריות ולכן נשאר לצרכנים לרכוש מכשירים יקרים.
מאז כניסת האייפון לארץ, כל הסמארטפונים החדשים מתומחרים במחיר דומה ואף גבוה ממנו.
מעניין האם החברות הסלולאריות מנסות לקדם את מכירות האייפון לעומת שאר המותגים כתוצאה מהתחייבות למכירות כמות מסויימת של מכשירים .
מצד שני אין כרגע אייפונים במלאי החברות הסלולאריות ולכן נשאר לצרכנים לרכוש מכשירים יקרים.
צבי וורובל
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
לא ניראה לי שהם צריכים להשקיעה בצורה מסויימת בקידום המכירות של האיפון ,איפון נחשב למכשיר מוכר מאוד ,לעומת הSGS שרוב האנשים פשוט לא מכירים .zviwr כתב:צודק לגבי המחיר.
מצד שני אין כרגע אייפונים במלאי החברות הסלולאריות ולכן נשאר לצרכנים לרכוש מכשירים יקרים....
זה הזוי איך רק בארץ מכשיר שנמכר ב500$ יקר ממכשיר שעולה 600$ ... טימטום מולחט ,אורנג' השתגעו לגמרי לאחרונה ,אישית עברתי לפלאפון ,גם האיפון 4 שם זול יותר
ומרטין ,אני חושב אחרי שאנשים יבינו שהרום של אורנג' שדלף הוא אותו האחד שבא עם המכשיר שנימכר שם הם לא יפחדו כול כך
מרטין,
למרבה הצער אתה צודק. רוב האוכלוסייה לא יודעת, לא רוצה ולא יכולה לבצע פעולה של התקנת רום חלופי על המכשיר החדש שלהם ולכן כרגע האלטרנטיבה של רכישת מכשיר במחיר זול פי כמה באופן פרטי שלא דרך המפעילה והתקנת הרום של אורנג' (או סלקום) על מכשיר, זה פשוט לא אופציה לאותם אנשים. לכן מה שנשאר לאוכלוסיית הרוב הזאת, הוא לרכוש את המכשיר המעולה אך היקר הזה או לא לרכוש אותו כלל. גם אם תהליך התקנת הרום זה פרוצדורה פשוטה של 3 דקות עבודה, לרוב האוכלוסיה, זה פשוט can't do אחד גדול.
מצד שני, אני בכל זאת שמח שלפחות מתחילים להידחף לשוק בארץ מכשירי הדגל של עולם האנדרואיד (ולא רק מכשירים מדורות ישנים יותר) כי למרות המחיר הנוכחי, אני חושב שזאת תחילת הדרך להצגת אלטרנטיבה משמעותית נוספת ללקוח המעוניין לרכוש לו מכשיר סמארטפון בישראל (אין לי ספק שעם הזמן כאשר התחרות תגיע אל מול שאר המפעילות, המחירים ירדו)
למרבה הצער אתה צודק. רוב האוכלוסייה לא יודעת, לא רוצה ולא יכולה לבצע פעולה של התקנת רום חלופי על המכשיר החדש שלהם ולכן כרגע האלטרנטיבה של רכישת מכשיר במחיר זול פי כמה באופן פרטי שלא דרך המפעילה והתקנת הרום של אורנג' (או סלקום) על מכשיר, זה פשוט לא אופציה לאותם אנשים. לכן מה שנשאר לאוכלוסיית הרוב הזאת, הוא לרכוש את המכשיר המעולה אך היקר הזה או לא לרכוש אותו כלל. גם אם תהליך התקנת הרום זה פרוצדורה פשוטה של 3 דקות עבודה, לרוב האוכלוסיה, זה פשוט can't do אחד גדול.
מצד שני, אני בכל זאת שמח שלפחות מתחילים להידחף לשוק בארץ מכשירי הדגל של עולם האנדרואיד (ולא רק מכשירים מדורות ישנים יותר) כי למרות המחיר הנוכחי, אני חושב שזאת תחילת הדרך להצגת אלטרנטיבה משמעותית נוספת ללקוח המעוניין לרכוש לו מכשיר סמארטפון בישראל (אין לי ספק שעם הזמן כאשר התחרות תגיע אל מול שאר המפעילות, המחירים ירדו)
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
eagle75,כמו שכתבתי גם בשרשור השני (לפני שידעתי איזה מכשיר ישווק), זה רק הגיוני שזה יהיה ה-i9000 ולא הויברנט, גם בגלל שהויברנט הוא מכשיר ייעודי של T-Mobile וגם בגלל שהרום שדלף החוצה מהרשתות הוא של i9000.
מצד אחד, אני מברך על ההחלטה להביא את אחד ממכשירי הדגל שמריצים אנדרואיד, ומצד שני אני מצר על המחיר המופקע.
ההתחייבות לאפל דוחקת הצידה את כל המכשירים האחרים וזה משהו שצפינו פה באתר כבר מזמן, זה לא חדש לנו.
אם המשתמשים הפוטנציאליים רק היו יודעים כמה פשוט זה להחליף רום במכשיר הספציפי הזה,
ואם נוסיף לזה את ניתוק הזיקה שבמסגרתו הלקוחות גם ככה יקבלו את אותם החזרים (רק שנקודת הפתיחה שלהם תהיה מכשיר במחיר של מקסימום 2500 ש"ח ולא 5000 ש"ח)....
בקיצור, הבנתם לאן אני חותר.
אין הצדקה לרכישת מכשיר מהמפעילות (לא במחירים המטורפים הללו), אבל שכל אחד יעשה את החושבים שלו בעצמו....
מצד אחד, אני מברך על ההחלטה להביא את אחד ממכשירי הדגל שמריצים אנדרואיד, ומצד שני אני מצר על המחיר המופקע.
ההתחייבות לאפל דוחקת הצידה את כל המכשירים האחרים וזה משהו שצפינו פה באתר כבר מזמן, זה לא חדש לנו.
אם המשתמשים הפוטנציאליים רק היו יודעים כמה פשוט זה להחליף רום במכשיר הספציפי הזה,
ואם נוסיף לזה את ניתוק הזיקה שבמסגרתו הלקוחות גם ככה יקבלו את אותם החזרים (רק שנקודת הפתיחה שלהם תהיה מכשיר במחיר של מקסימום 2500 ש"ח ולא 5000 ש"ח)....
בקיצור, הבנתם לאן אני חותר.
אין הצדקה לרכישת מכשיר מהמפעילות (לא במחירים המטורפים הללו), אבל שכל אחד יעשה את החושבים שלו בעצמו....
המשמעות עכשיו למי שקונה I9000 מחוץ לאורנג' היא שהוא צריך לדבר מעל 250ש"ח ולא מעל 150ש"ח.
theAman,
כפי שרשמת זה באמת לא מפתיע, למעט החוצפה שיש לאנשים לדרוש יותר מפי שתיים מהמחיר בחו"ל. אני לא מבין את זה, אבל אני מופתע כל פעם מחדש מהחוצפה של היבואנים בארץ והבורות של הצרכנים... הייתי כבר אמור להתרגל.
ariel-ro,
לא חשבתי על זה כך. מזל שכבר דרשתי את ההחזר מאורנג'. ההחזר שלי הוא לפי 150 ש"ח. אני קצת דואג מכיוון שלמרות שהם טוענים שהכל עודכן, אני למדתי לא לסמוך על אף אחד ועד שאני לא אראה את החשבון שיגיע עוד 4 ימים אני לא רגוע.
כפי שרשמת זה באמת לא מפתיע, למעט החוצפה שיש לאנשים לדרוש יותר מפי שתיים מהמחיר בחו"ל. אני לא מבין את זה, אבל אני מופתע כל פעם מחדש מהחוצפה של היבואנים בארץ והבורות של הצרכנים... הייתי כבר אמור להתרגל.
ariel-ro,
לא חשבתי על זה כך. מזל שכבר דרשתי את ההחזר מאורנג'. ההחזר שלי הוא לפי 150 ש"ח. אני קצת דואג מכיוון שלמרות שהם טוענים שהכל עודכן, אני למדתי לא לסמוך על אף אחד ועד שאני לא אראה את החשבון שיגיע עוד 4 ימים אני לא רגוע.
אני עכשיו לא רגוע, התכנון היה לקנות I9000 או קפטייבייט וללכת לפי זיכוי של 150ש"ח, עכשיו אני צריך ללכת לפי זיכוי של 250ש"ח?eagle75 כתב:
ariel-ro,
לא חשבתי על זה כך. מזל שכבר דרשתי את ההחזר מאורנג'. ההחזר שלי הוא לפי 150 ש"ח. אני קצת דואג מכיוון שלמרות שהם טוענים שהכל עודכן, אני למדתי לא לסמוך על אף אחד ועד שאני לא אראה את החשבון שיגיע עוד 4 ימים אני לא רגוע....
הייתרון של זה שהזיכוי הוא 100ש"ח ולא 50ש"ח, ואז אני יוצא ברווח על המכשיר
אולי אני אמצא מישהו שמדבר 250ש"ח ואבקש לשים עליו את הזיכוי.
- avioren
- חבר ותיק

- תגובות: 2556
- נתן תודות: 62 פעמים
- קיבל תודות: 127 פעמים
בכל מקרה אל תבנה על החזר מלא,אלא מקסימום 50 ש"ח במקרה הטוב.eagle75 כתב:theAman,
ariel-ro,
לא חשבתי על זה כך. מזל שכבר דרשתי את ההחזר מאורנג'. ההחזר שלי הוא לפי 150 ש"ח. אני קצת דואג מכיוון שלמרות שהם טוענים שהכל עודכן, אני למדתי לא לסמוך על אף אחד ועד שאני לא אראה את החשבון שיגיע עוד 4 ימים אני לא רגוע....
מבירור עם שירות הלקוחות של אורנג' נמסר לי שהזיכוי הוא בחבילה דומה לחבילה הנמכרת ,כלומר התחייבות של 249 ש"ח לפחות, וגם אז הזיכוי הוא בהתאם למחיר הרכישה חלקי 36.
לטענתם הסף של 150 ש"ח רלוונטי למכשירים שאינם נמכרים על ידם וההחזר יהיה במדרגות עד 50 ש"ח.
אני לא מספיק עשיר לקנות מוצרים זולים.
הבנתי, עכשיו בכלל הסתבכתי עם המכשיר.avioren כתב:בכל מקרה אל תבנה על החזר מלא,אלא מקסימום 50 ש"ח במקרה הטוב.eagle75 כתב:theAman,
ariel-ro,
מבירור עם שירות הלקוחות של אורנג' נמסר לי שהזיכוי הוא בחבילה דומה לחבילה הנמכרת ,כלומר התחייבות של 249 ש"ח לפחות, וגם אז הזיכוי הוא בהתאם למחיר הרכישה חלקי 36.
לטענתם הסף של 150 ש"ח רלוונטי למכשירים שאינם נמכרים על ידם וההחזר יהיה במדרגות עד 50 ש"ח....
נדפקתי מכל כיוון, וצריך לראות מה לעשות