ה Samsung galaxy S ישווק החל ממחר ברשת אורנג' בכ- 5,000 ש"ח

חדשות מכל העולם של מכשירים ניידים - סלולרי, ניווט, וכל דבר שנייד.
שלח תגובה
EliHaboosh פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTMobile
עורך ראשי HTMobile
תגובות: 3324
נתן תודות: 137 פעמים
קיבל תודות: 847 פעמים

שליחה #1 

סמארטפון הדגל של חברת סמסונג ומכשיר האנדרויד שזכה לשבחים רבים כלכך, ה Galaxy S, ישווק החל ממחר, יום ה' 4.11.2010, ברשת אורנג' באמצעות יבואנית סמסונג סלולר - סאני תקשורת ויימכר ברשת אורנג' במחיר של 4,968 ש"ח (לפני החזרים).

כידוע, מדובר במכשיר המריץ את מערכת ההפעלה מסוג אנדרויד 2.2 מבוססת TouchWiz 3.0 ובעל מסך 4" Super Amoled ברזולוציה 480X800 פיקסלים.
במכשיר עוד קיים:
מעבד 1GHZ
יכולות צילום באיכות HD 720P וסטילס 5 מגה פיקסל.
תקשורת אלחוטית Wifi ותקשורת BT.
זיכרון פנימי - בעל נפח של 16G עם אפשרות להרחבת הזיכרון עד 32GB (microSD).
מקלט GPS לניווט

מלבד השפה האנגלית המכשיר תומך בשפות עברית, רוסית וערבית.

מחירים:

40 ש”ח 36 x חודשים, בשימוש מעל 248 ש"ח בחודש
במבצע smartphone orange
סה"כ: 1,440 ש"ח כולל מע"מ

מחיר מחירון (לפני החזר):
138 ש"ח למשך 36 חודשים
סה"כ: 4,968 ש"ח כולל מע"מ

מידות:
אורך: 122.4 מ"מ
רוחב: 64.2 מ"מ
עובי: 9.9 מ"מ
משקל: 119 גרם.

סוללה: 1500mAh
זמן שיחה: 450 דקות.
זמן המתנה: 400 שעות.
זמן טעינה: 4 שעות.
Galaxy S
 Galaxy S
אלי חבוש

IamEzio
סמל אישי של משתמש
גורו מחשוב/לינוקס
גורו מחשוב/לינוקס
תגובות: 6835
נתן תודות: 108 פעמים
קיבל תודות: 502 פעמים

שליחה #2 

איזה גועל נפש מצידם ,תימחור גרועה אפילו מאיפון , iPhone 4 עולה 600$ וזה 500$ ומשום מה פה הוא עולה יותר ,לא רואה עכשיו בכלל טעם לקנות אותו באורנג' ,כשאפשר לקנות אותו מחנות פרטית ב3K ... או שכ2000 שקל מחו"ל
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |

zviwr
סמל אישי של משתמש
עורך משנה HTmobile
עורך משנה HTmobile
תגובות: 1647
שם מלא: צבי וורובל
נתן תודות: 39 פעמים
קיבל תודות: 194 פעמים

שליחה #3 

צודק לגבי המחיר.
מאז כניסת האייפון לארץ, כל הסמארטפונים החדשים מתומחרים במחיר דומה ואף גבוה ממנו.
מעניין האם החברות הסלולאריות מנסות לקדם את מכירות האייפון לעומת שאר המותגים כתוצאה מהתחייבות למכירות כמות מסויימת של מכשירים .
מצד שני אין כרגע אייפונים במלאי החברות הסלולאריות ולכן נשאר לצרכנים לרכוש מכשירים יקרים.
צבי וורובל

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #4 

ההבדל הוא ב-ROM שאלו שיימכרו באורנג' יהיה עברית תקנית ועוד אפליקציות יעודייות של אורנג' (לא ממש צריך אותם).
אני מניח של-HARD CORE כמונו, זה לא מפריע, אבל לכאלו שלא רוצים להתעסק עם ROMים מבושלים, אין הרבה ברירה....לא?
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

IamEzio
סמל אישי של משתמש
גורו מחשוב/לינוקס
גורו מחשוב/לינוקס
תגובות: 6835
נתן תודות: 108 פעמים
קיבל תודות: 502 פעמים

שליחה #5 

zviwr כתב:צודק לגבי המחיר.
מאז כניסת האייפון לארץ, כל הסמארטפונים החדשים מתומחרים במחיר דומה ואף גבוה ממנו.
מעניין האם החברות הסלולאריות מנסות לקדם את מכירות האייפון לעומת שאר המותגים כתוצאה מהתחייבות למכירות כמות מסויימת של מכשירים .
מצד שני אין כרגע אייפונים במלאי החברות הסלולאריות ולכן נשאר לצרכנים לרכוש מכשירים יקרים.
...
לא ניראה לי שהם צריכים להשקיעה בצורה מסויימת בקידום המכירות של האיפון ,איפון נחשב למכשיר מוכר מאוד ,לעומת הSGS שרוב האנשים פשוט לא מכירים .
זה הזוי איך רק בארץ מכשיר שנמכר ב500$ יקר ממכשיר שעולה 600$ ... טימטום מולחט ,אורנג' השתגעו לגמרי לאחרונה ,אישית עברתי לפלאפון ,גם האיפון 4 שם זול יותר

ומרטין ,אני חושב אחרי שאנשים יבינו שהרום של אורנג' שדלף הוא אותו האחד שבא עם המכשיר שנימכר שם הם לא יפחדו כול כך (Y)

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android
תגובות: 15029
נתן תודות: 201 פעמים
קיבל תודות: 513 פעמים

שליחה #6 

מרטין,
למרבה הצער אתה צודק. רוב האוכלוסייה לא יודעת, לא רוצה ולא יכולה לבצע פעולה של התקנת רום חלופי על המכשיר החדש שלהם ולכן כרגע האלטרנטיבה של רכישת מכשיר במחיר זול פי כמה באופן פרטי שלא דרך המפעילה והתקנת הרום של אורנג' (או סלקום) על מכשיר, זה פשוט לא אופציה לאותם אנשים. לכן מה שנשאר לאוכלוסיית הרוב הזאת, הוא לרכוש את המכשיר המעולה אך היקר הזה או לא לרכוש אותו כלל. גם אם תהליך התקנת הרום זה פרוצדורה פשוטה של 3 דקות עבודה, לרוב האוכלוסיה, זה פשוט can't do אחד גדול.

מצד שני, אני בכל זאת שמח שלפחות מתחילים להידחף לשוק בארץ מכשירי הדגל של עולם האנדרואיד (ולא רק מכשירים מדורות ישנים יותר) כי למרות המחיר הנוכחי, אני חושב שזאת תחילת הדרך להצגת אלטרנטיבה משמעותית נוספת ללקוח המעוניין לרכוש לו מכשיר סמארטפון בישראל (אין לי ספק שעם הזמן כאשר התחרות תגיע אל מול שאר המפעילות, המחירים ירדו)

eagle75
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2805
נתן תודות: 176 פעמים
קיבל תודות: 116 פעמים

שליחה #7 

התמונה שמופיעה באתר של אורנג' וגם התמונה שמופיעה בשרשור שתיהן של גרסה I9000.
חשבתי שאורנג' הולכים לשווק את ה VIBRANT ולא את ה I9000.
מה מהשניים נכון?

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile
תגובות: 17346
נתן תודות: 503 פעמים
קיבל תודות: 358 פעמים

שליחה #8 

eagle75,כמו שכתבתי גם בשרשור השני (לפני שידעתי איזה מכשיר ישווק), זה רק הגיוני שזה יהיה ה-i9000 ולא הויברנט, גם בגלל שהויברנט הוא מכשיר ייעודי של T-Mobile וגם בגלל שהרום שדלף החוצה מהרשתות הוא של i9000.

מצד אחד, אני מברך על ההחלטה להביא את אחד ממכשירי הדגל שמריצים אנדרואיד, ומצד שני אני מצר על המחיר המופקע.
ההתחייבות לאפל דוחקת הצידה את כל המכשירים האחרים וזה משהו שצפינו פה באתר כבר מזמן, זה לא חדש לנו.
אם המשתמשים הפוטנציאליים רק היו יודעים כמה פשוט זה להחליף רום במכשיר הספציפי הזה,
ואם נוסיף לזה את ניתוק הזיקה שבמסגרתו הלקוחות גם ככה יקבלו את אותם החזרים (רק שנקודת הפתיחה שלהם תהיה מכשיר במחיר של מקסימום 2500 ש"ח ולא 5000 ש"ח)....
בקיצור, הבנתם לאן אני חותר.
אין הצדקה לרכישת מכשיר מהמפעילות (לא במחירים המטורפים הללו), אבל שכל אחד יעשה את החושבים שלו בעצמו....

ariel-ro
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3493
נתן תודות: 88 פעמים
קיבל תודות: 195 פעמים

שליחה #9 

המשמעות עכשיו למי שקונה I9000 מחוץ לאורנג' היא שהוא צריך לדבר מעל 250ש"ח ולא מעל 150ש"ח.

eagle75
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2805
נתן תודות: 176 פעמים
קיבל תודות: 116 פעמים

שליחה #10 

theAman,
כפי שרשמת זה באמת לא מפתיע, למעט החוצפה שיש לאנשים לדרוש יותר מפי שתיים מהמחיר בחו"ל. אני לא מבין את זה, אבל אני מופתע כל פעם מחדש מהחוצפה של היבואנים בארץ והבורות של הצרכנים... הייתי כבר אמור להתרגל.

ariel-ro,
לא חשבתי על זה כך. מזל שכבר דרשתי את ההחזר מאורנג'. ההחזר שלי הוא לפי 150 ש"ח. אני קצת דואג מכיוון שלמרות שהם טוענים שהכל עודכן, אני למדתי לא לסמוך על אף אחד ועד שאני לא אראה את החשבון שיגיע עוד 4 ימים אני לא רגוע.

iakovl
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5403
שם מלא: יאן לנגרמן
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 228 פעמים

שליחה #11 

:lol: :lol: :lol: :lol:
5000! ש"ח.... אני קונה 2.5 CAPTIVATE במחיר הזה
הגזמה פרועה

ariel-ro
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #12 

eagle75 כתב:
ariel-ro,
לא חשבתי על זה כך. מזל שכבר דרשתי את ההחזר מאורנג'. ההחזר שלי הוא לפי 150 ש"ח. אני קצת דואג מכיוון שלמרות שהם טוענים שהכל עודכן, אני למדתי לא לסמוך על אף אחד ועד שאני לא אראה את החשבון שיגיע עוד 4 ימים אני לא רגוע.
...
אני עכשיו לא רגוע, התכנון היה לקנות I9000 או קפטייבייט וללכת לפי זיכוי של 150ש"ח, עכשיו אני צריך ללכת לפי זיכוי של 250ש"ח?
הייתרון של זה שהזיכוי הוא 100ש"ח ולא 50ש"ח, ואז אני יוצא ברווח על המכשיר :wink:
אולי אני אמצא מישהו שמדבר 250ש"ח ואבקש לשים עליו את הזיכוי.

avioren
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2556
נתן תודות: 62 פעמים
קיבל תודות: 127 פעמים

שליחה #13 

eagle75 כתב:theAman,
כפי שרשמת זה באמת לא מפתיע, למעט החוצפה שיש לאנשים לדרוש יותר מפי שתיים מהמחיר בחו"ל. אני לא מבין את זה, אבל אני מופתע כל פעם מחדש מהחוצפה של היבואנים בארץ והבורות של הצרכנים... הייתי כבר אמור להתרגל.

ariel-ro,
...
בכל מקרה אל תבנה על החזר מלא,אלא מקסימום 50 ש"ח במקרה הטוב.
מבירור עם שירות הלקוחות של אורנג' נמסר לי שהזיכוי הוא בחבילה דומה לחבילה הנמכרת ,כלומר התחייבות של 249 ש"ח לפחות, וגם אז הזיכוי הוא בהתאם למחיר הרכישה חלקי 36.

לטענתם הסף של 150 ש"ח רלוונטי למכשירים שאינם נמכרים על ידם וההחזר יהיה במדרגות עד 50 ש"ח.
אני לא מספיק עשיר לקנות מוצרים זולים.

ariel-ro
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #14 

avioren כתב:
eagle75 כתב:theAman,

ariel-ro,
...
בכל מקרה אל תבנה על החזר מלא,אלא מקסימום 50 ש"ח במקרה הטוב.
מבירור עם שירות הלקוחות של אורנג' נמסר לי שהזיכוי הוא בחבילה דומה לחבילה הנמכרת ,כלומר התחייבות של 249 ש"ח לפחות, וגם אז הזיכוי הוא בהתאם למחיר הרכישה חלקי 36.

לטענתם הסף של 150 ש"ח רלוונטי למכשירים שאינם נמכרים על ידם וההחזר יהיה במדרגות עד 50 ש"ח.
...
הבנתי, עכשיו בכלל הסתבכתי עם המכשיר.
נדפקתי מכל כיוון, וצריך לראות מה לעשות

שלח תגובה

חזור אל “חדשות ניידים”