מחר מתקינים לי Yes Max Total ורק עכשיו נזכרתי להכנס לכאןולקרוא על חסרונותיו
-
udiraz
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 355
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 8 פעמים
להתקשר ולבטל?? אני אסבול מאיכות SD נמוכה, הבנות שלי יפוצצו את ה HD ואז גם לא יזוז לי כלום ואם נשלם על כל שטות ב VOD אז גם אצטרך למכור את הבית...
האם למישהו יש מידע קונקרטי על פילוט ל Yes Max Total חדש?
על כוונה להחליף בקרוב את הממיר?
אוףףףף
עודי
האם למישהו יש מידע קונקרטי על פילוט ל Yes Max Total חדש?
על כוונה להחליף בקרוב את הממיר?
אוףףףף
עודי
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
אתה צודק, אתה עומד לחוות דברים נוראים ובסוף אפילו אונסקו ישלחו לך הביתה חבילות סיוע לפליטים.
חשבת על זה שבפורומים אתה תמיד פוגש שרשורים על תלונות ורק אחת למאה שנה מישהו פותח שרשור חיובי? זה האופי של פורומים שבהם תמיד יש משקל יתר למיעוט קולני שאינו מרוצה ממוצר או משרות.
חשבת על זה שבפורומים אתה תמיד פוגש שרשורים על תלונות ורק אחת למאה שנה מישהו פותח שרשור חיובי? זה האופי של פורומים שבהם תמיד יש משקל יתר למיעוט קולני שאינו מרוצה ממוצר או משרות.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
זה שאני ציני זה מהכרות רבת שנים עם המין האנושי. אבל אם נהייה רצינייםלחלוטין אז בדוק בבקשה כמה אנשים התלוננו באותו שרשור שהיס מקס HD הרס להם את החיים: 5, 10, 20 , 100 אנשים? בקושי יש שם מניין עבור בית הכנסת על שם יס מקס ללא HD. עכשיו כמה מנויים יש ליס במסלול ה HD וה HD Total שיש להם ממיר יס מקס HD? אני מתאר לעצמי שכמה עשרות אלפים בהערכה צנועה.
אז איפה כולם? איפה נחשול התלונות ועצומות באינטרנט? אין. למה אין? כי לרוב האנשים אין את הבעיות שחווה מיעוט מהמשתמשים וכפי שאמרתי, אין לאף אחד מוטיבציה לפתוח שרשור שאצלו הכל בסדר עם המקס HD.
האם הכל בסדר ביס מקס HD? בוודאי שלא. אבל אני טספר לך סוד קטן והוא שגם ביס מקס הרגיל ובממיר ה HD הרגיל היו לא מעט תלונות ואני זוכר היטב שרשור שבו נטען שאפשר ללכת להתקלח ולהכין קפה עד שהיס מקס הרגיל מגיב.
אז איפה כולם? איפה נחשול התלונות ועצומות באינטרנט? אין. למה אין? כי לרוב האנשים אין את הבעיות שחווה מיעוט מהמשתמשים וכפי שאמרתי, אין לאף אחד מוטיבציה לפתוח שרשור שאצלו הכל בסדר עם המקס HD.
האם הכל בסדר ביס מקס HD? בוודאי שלא. אבל אני טספר לך סוד קטן והוא שגם ביס מקס הרגיל ובממיר ה HD הרגיל היו לא מעט תלונות ואני זוכר היטב שרשור שבו נטען שאפשר ללכת להתקלח ולהכין קפה עד שהיס מקס הרגיל מגיב.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- denis29
- חבר ותיק

- תגובות: 2759
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
חח לגבי VOD, עם אתה לקחת במבצע של ה VOD, אז זה החזר של 50 שקל למשך 12 חודשים ,
תזמין לך איזה 4 ערוצי VOD ויהיה לך מה לראות וגם תשער במסגרת ה 50 ש"ח
,
ועם כבר ב גרסה E4B..מהזמן הקצר שיש לי מקס HD, אני מרגיש שינוי ניכר במהירות, חח מצד שני אני בוקשי מקליט ..
חשבתי נשתמש בזה יותר
תזמין לך איזה 4 ערוצי VOD ויהיה לך מה לראות וגם תשער במסגרת ה 50 ש"ח
ועם כבר ב גרסה E4B..מהזמן הקצר שיש לי מקס HD, אני מרגיש שינוי ניכר במהירות, חח מצד שני אני בוקשי מקליט ..
חשבתי נשתמש בזה יותר
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "