למי יש מגבר שרת OP627
הזמנתי את זה להאזין בעבודה ZERO 24 BIT/192KHz DAC/Headphone Amp/Pre-Amp:htbar כתב:יש כאן בין החברים בפורום שיש לו ולא צריך מגבר op627
אני מוכן גם לשלם כמה שקלים אם צריך
תודה...
http://www.jetliveaudio.com/index.php?mo=28&id=80265
עלה 160$ כולל משלוח ויש עליו את ה opa627
יש איזה 600 עמודים עליו ב head-fi
- valer_valer
- חבר ותיק

- תגובות: 1112
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 18 פעמים
בחרת זוג אופאמפים שבמחיר שלהם וכל מה שמסביב אפשר לרכוש מגבר אוזניות לא רע כלל ...htbar כתב:אני מוכן לשלם 50% ממחיר חדש אם מתאים לך...
אגב אתה יכול ללכת יותר רחוק ולנסות (להשיג ב 1/2 מחיר) את Burson DIY Modules - יש להם גם OpAmp וגם Buffer.
תודה על הצעתך אך אני צריך רק את הרכיב הנידוןבחרת זוג אופאמפים שבמחיר שלהם וכל מה שמסביב אפשר לרכוש מגבר אוזניות לא רע כלל ...
אגב אתה יכול ללכת יותר רחוק ולנסות (להשיג ב 1/2 מחיר) את Burson DIY Modules - יש להם גם OpAmp וגם Buffer....
יכול ליקנות את הרכיב ב180 ש"ח חשבתי שאולי יכולי לקבל עזרה אודיופילית
לאחר כמה שעות השווה והאזנה במונו וכמה שעות בסטריאו
כאשר אני עושה אשוואות בצורה מאוזנת (רכיבים מאותו סוכ) ובצורה לא מאוזנת ומאוזנת הפוכה
הופתעתי לגלות שה-071 מאוד מוזיקלי ומביא הרבה פרטים למוזיקה
באשוואות חוזרות בין opa2134 ן-071 071 הצמד הוותיק מנצח
את העוסף הגדול 071 יש לי לאחר שעשיתי שיפוץ בכמה כרטיסים בקונסולה אולפנית תחצרת אנגליה באולפן באיזור המרכז במקומם אז הרכבתי רכיבים מסוג 2604
אם יצליח לשים יד על עוד 627 נמשיך עם ההשוואות .....
כאשר אני עושה אשוואות בצורה מאוזנת (רכיבים מאותו סוכ) ובצורה לא מאוזנת ומאוזנת הפוכה
הופתעתי לגלות שה-071 מאוד מוזיקלי ומביא הרבה פרטים למוזיקה
באשוואות חוזרות בין opa2134 ן-071 071 הצמד הוותיק מנצח
את העוסף הגדול 071 יש לי לאחר שעשיתי שיפוץ בכמה כרטיסים בקונסולה אולפנית תחצרת אנגליה באולפן באיזור המרכז במקומם אז הרכבתי רכיבים מסוג 2604
אם יצליח לשים יד על עוד 627 נמשיך עם ההשוואות .....