רהיטי עין חרוד , ראו הוזהרתם .

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
שלח תגובה
madror פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2458
נתן תודות: 355 פעמים
קיבל תודות: 103 פעמים

שליחה #1 

מבקש להזהיר את כול חברי הפרום היקר , בנושא רהיטי עין חרוד והשירות הנוראי שלהם.

בסה"כ מה ביקשת ?

ארון 2 דלתות עבור החדר החדש של ילדי הקט.

70 ימי אספקה והארון עדיין ......

אני הרמתי ידיים , שלא תיפלו אתם בפח .

מצרף העתק מכתב למנכ"ל החברה , בתקווה שזה אולי יעזור הפעם .

(n) (n) (n) (n) (n) (n) (n) (n) (n) (n) (n)

הנדון : אי קבלת ארון בהתאם להזמנה - רהיטי עין חרוד , על שם אלקובי דרור ואסתר , הזמנה מספר 337729

לכבוד מנכ"ל חברת רהיטי עין חרוד ,

שלום רב.

מבקש לעדכן אותך אישית , על תהליך התלאות אותם העברתם אותנו ברכישת מיטה ו ארון ילדים 2 דלתות , מספר הזמנה 337729 .

א. בתאריך ה 16 לאוגוסט 2010 , ביצענו אני ואשתי הזמנה עבור מיטת ילדים וארון 2 דלתות מתוצרתכם בסניף בילו סנטר עבור ביתנו החדש במושב רמות מאיר.
ב. במועד הרכישה סופק לנו מרשם ,צבע ומועד האספקה של הארון והמיטה , כאשר נאמר לנו שמועד האספקה הינו עד 45 יום.
ג. בפועל התקבלו הארון והמיטה , כול אחד במועד אחר , מספק אחר , בחלון זמנים אחר (למה לא יכולים לאחד משלוח אחד ולטרטר את הלקוח בהפסד 2 ימי עבודה ?!?!) לאחר 47 ו 48 ימים (מי חשב אז שאילו היו הבעיות של "מועד אספקה תקין" ).
ד. המיטה התקבלה כמו שצריך , על פי ההזמנה , אבל הארון , להפתעתנו הרבה , התקבל שלא בצבע המתאים (בהזמנה ביקשנו שרק חלק מהמגירות היו בצבע ירוק , בעוד שבפועל כל המגירות הגיעו בצבע ירוק) , ללא מדף וללא רגליות.
ה. לאחר שיחה עם מנהלת החנות בבילו סנטר , נאמר לנו כי עלינו להמתין עוד שבועיים על מנת שייצרו עבורו את הרגליות והמדף המתאים (כאילו מדובר בריהוט עבור חללית בנס"א , עם זמן אספקה לירח).
ו. אמרנו שנמתין בסבלנות שבועיים (להזכירך אדון המנכ"ל מדובר כבר ב 60 יום אספקה !) ושאין צורך בהחלפת צבע המגירות , אלה שיגעו להוסיף את המדף ואת הרגליות לארון.
ז. לאחר כשבועיים (60 יום כאמור) הגיעו המתקינים של הארון מצוידים במדף החסר וברגליות לארון , אך ללא הבמה שעליה היו אמורים להתחבר הרגליות (מה שהיה יוצר אותו גובהה על הרצפה של הארון , בדיוק ללא הרגליות !).
ח. הפעם התקשרו , שוב בנימוס , ללא צעקות בסבלנות אין קץ , לשרות הלקוחות שלכם , שם ענתה לנו בחורה נחמדה בשם רנית , אשר הבטיחה כי בתוך שבוע יגיעו המתקינים לסדר את הרגליות , הפעם עם במה , סוף סוף.
ט. המתקינים תואמו ליום ראשון האחרון לבין השעות 14:00 ל 17:00 , אבל להפתעתנו (ההפתעה כל כך צפויה במסגרת השתלשלות העיניינים עד כו) לא היגע אף אחד להתקין את הארון , וגם אף אחד לא טרח לעדכן אותנו בנושא ההגעה/אי ההגעה.
י. ביום המחרת , יום ב' , התקשרנו פעמיים לשרות הלקוחות , לגברת רנית , אבל היא לא מצא את הזמן לחזור אלינו (כנראה ישנן הרבה תלונות במוקד שרות הלקוחות שלכם ?!?) .
יא. רק היום לאחר נסיון נוסף ,התעקשות לקבל את רנית לשיחה וכמעט 70 יום מיום הרכישה , הצלחנו לעדכנה בבעיה כאמור.

עד כאן למצב הזמנה מספר 337729 , מכאן מבקש לעדכן :

א. מבקש להחזיר את הארון כמו שהוא לחברתכם (הארון סגור ולא הוכנס בו אפילו בגד אחד בתקופה זו) ולקבל את כספי עבור הארון , באופן מלא כולל עלות ההובלה לביתי ביום האספקה.
ב. בהתאם לחוק הגנת הצרכן, התשמ"א–1981, סעיף 18 , דורש פיצוי של 600 שקל , על אי הגעת מתקין השירות ביום א' האחרון.
ג. מבקש לפצותי בנוסף על התלאות הרבות אותן העברתם אותי , בזבוז שעות עבודה לחינם עוגמת הנפש ובכך שעד יום זה אין ברשותי ארון תקין לילדי הקט.

אני מרגיש חופשי להעביר מכתב זה לכול גורם אשר אמצא לנכון , כולל תביעה משפטית בנושא במידה ולא אקבל התייחסות לדרישותיי מחברתכם ב 7 הימים הבאים.

בברכה ,

אלקובי דרור ,
נערך לאחרונה על ידי madror ב 02/11/2010 16:14, נערך פעם 1 בסך הכל.

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20358
נתן תודות: 938 פעמים
קיבל תודות: 819 פעמים

שליחה #2 

איכס
אני שומע על יותר ויותר ספקי רהיטים בעייתים כאלו.
מרתיח שאי אפשר לסמוך על קבלת שרות בסיסי
העם דורש..... כל מיני דברים

TANDBERG
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4591
נתן תודות: 184 פעמים
קיבל תודות: 202 פעמים

שליחה #3 

בדיוק המשך ישיר לתלונה שלי על רהיטי גבעת ברנר.
משתתף בצערך, הקריזה הרצינית היא שאתה בסה"כ רצית מוצר אמין ואיכותי, שילמת עליו בעין יפה, המתנת (והרגשת כמו אדיוט, כמוני) באין קץ סבלנות לציודים. כן - כמוני, גם אתה נרמסת עקב היותך סבלני ונחמד. מסתבר שאם לא צועקים לא מקבלים כלום. רצינו ליצור מציאות צרכנית חדשה שבה מדברים ומקשיבים. אבל טיפוסים כמוני וכמוך נתפסים כאסקופה נדרסת, וכמותה השירות.
אל תתפלא אם לא תקבל תגובה מרהיטי עין חרוד.
אתה יודע מה עצוב בכל הסיפור הזה ? שרהיט שקניתי הביתה מאיקאה, קיבל כזה שירות לקוחות טוב, על המחיר הזול קיבלתי שירות טוב. על המחיר הגבוה לא.
מה המסקנה ? לקנות באיקאה ? אתם - יצרני ויבואני הרהיטים מתלוננים חדשות לבקרים על נהירת הצרכנים לאיקאה. במקום לתת את הערך המוסף בשירות אתם נותנים לנו בעיטה בישבן.
אחי - אני מקווה שתקבל שירות או תגובה, למרות שבתוך תוכי אני לא מאמין.
Vocare Ad Regnum

Nunatak
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 3722
שם מלא: nunatak
נתן תודות: 154 פעמים
קיבל תודות: 156 פעמים

שליחה #4 

sam22 כתב:איכס
אני שומע על יותר ויותר ספקי רהיטים בעייתים כאלו.
מרתיח שאי אפשר לסמוך על קבלת שרות בסיסי
...
זה לא חדש, עוד לא שמעתי על מישהו שאין איתו בעיות כאלה ואחרות. (כמעט) כולם *** ברמה כזו או אחרת, בין אם זה נגר או חברה.

madror פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #5 

TANDBERG , בדיוק כך !

זו יותר הרגשת הטימטום והפריאריות שיוצאת ממך , כי אני לא חונכתי ולא גדלתי על שרות ויחס שכזה .

הרי הייתי יכול ללכת לספק רהיטים עלום שם ברחוב הרצל בתל אביב ולחסוך כמה שקלים , אבל כולם אמרו לי רהיטי עין חרוד...

לא יודע אם איקאה זה הפתרון (בהרבה מוצרים כן , במקרה שלי הפעם , לא , למרות שהסתובבתי שם בסניף החדש בראשון לפני הקניה) אבל העיקרון של לבוא לשלם ולקחת , זה הפתרון כנראה בעולם הרהוט (הבעיה שאתה תלוי במלאי מקומי וללא אפשרות להתאמה אישית).

כנראה שרק עכשיו אני מתחיל להפנים , למה נגר "פרטי" , זה מקצוע נצרך נדיר ויקר !

מבטיח לעדכן , דרור .

Nba
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10104
נתן תודות: 589 פעמים
קיבל תודות: 612 פעמים

שליחה #6 

כנס בא***** שלהם!!
רשימת הציוד: TV:LG77C1|AppleTV|Nvidia Shield pro|Denon 4500H|SVS: Prime Tower-Center Ultra Evolution-Subwoofer PB-3000 Revolution|Surround:Fluance Bipolar|Atmos:Morel Sp2

TANDBERG
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #7 

madror, לקוח בחוזה שירות עם החברה שלי - אני ארוץ אחרי הת*ת שלו כדי שיהיה מרוצה, אולי בגלל שזו תודעת השירות שלי אישית, אולי כי יש תחרות, לא יודע - אני מרגיש מחוייב ורוצה את אותה תחושה.
אמרתי שאעצים את הספקים המקומיים שלנו - רהיטי גבעת ברנר, חמישה נגרים, רהיטי עין חרוד ודומיהם, על ידי רכישה מקומית ! של מוצרים מקומיים !
למה שאפרנס את האנטישמים בשוודיה (מסומך בסקרים, זה בדוק) ? אבל מה ? החברה באיקאה לחוצים על מתן שירות ללקוח. טימטמתי אותם על מדף מעפאן של שידת ספרים, עמדו לדום, הציעו כסף חזרה, מה לא ?
חבורה של טיפשים בחברות הריהוט הישראלי (ויסלחו לי מי שאמונים על שירות): תנו שירות טוב ותנו גורם מפריד. מה עשיתם ? גרמת לי להבין שהחלופה הזולה עדיפה.
Nunatak, לאו דווקא כל נותני השירות, יש לא מעט סיפורים על אפיקים אחרים בהם דווקא השירות אמין וטוב, גם הם כושלים פה ושם, אבל מי לא ?
כאן מדובר על כשל כמעט מערכתי בנושא הריהוט. לא ביקשתי שתרדו במחיר לרמת המתחרים, הרי יש קשר ישיר מבחינתי בין מחיר לאיכות מוצר. אבל כפועל יוצא אתם חייבים לתת משהו נורמלי כשירות.
Vocare Ad Regnum

Lee
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4282
נתן תודות: 280 פעמים
קיבל תודות: 466 פעמים

שליחה #8 

1. אם בהזמנה מפורטים כל אותם דברים בהם הם פישלו (צבע מגירות, רגליות וכו'), אז כבר מצבך טוב כי יש לך אסמכתה שהם לא יוכלו להתנער ממנה.

2. אני במקומך, לא הייתי מחזיר את הארון. הוא כבר אצלך, למה למשוך עוד זמן הדרוש לביקור במקומות אחרים לצורך הזמנת ארון חדש, ו"להעניש" בכך יותר את עצמך ואת הילד? תשאיר אותו, אבל תמשיך להתעקש ולתבוע את מה שמגיע לך להשלמת העסקה.

3. למדתי כבר מזמן, שבענייני עוולות כאלה, אתה יכול לפנות מאה פעם ולא יתייחסו אליך. אבל אם היית מחתים על אותו מכתב חבר /מכר /קרוב שהוא עורך- דין, מנסיון - היו "טסים" אליך בחזרה עם תשובה.

4. אל תהסס, גם אחרי שיסופק לך כל שמחוייב בהזמנה - לפעול בדרך של תביעות קטנות, בדרישה לפיצוי.

בהצלחה.

TANDBERG
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #9 

Lee, אתה כל כך צודק אחי. הלכתי לפי כל הסעיפים מהתחלה ועד לסוף.
madror, אל תהיה פזיז ותחזיר את הציוד - הילד לא אשם בבחירה גרועה שלך של הספק, גם לא הילד שלי (ולכן השארתי את המיטה).
Vocare Ad Regnum

Lee
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4282
נתן תודות: 280 פעמים
קיבל תודות: 466 פעמים

שליחה #10 

TANDBERG כתב:Lee, אתה כל כך צודק אחי. הלכתי לפי כל הסעיפים מהתחלה ועד לסוף.
madror, אל תהיה פזיז ותחזיר את הציוד - הילד לא אשם בבחירה גרועה שלך של הספק, גם לא הילד שלי (ולכן השארתי את המיטה).
...
(Y)
לפעמים לא משאירים לנו ברירה אחרת...

madror פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #11 

TANDBERG , Lee תודה על העידוד והתמיכה.

גם אני חשבתי על להשאיר את הארון (הרי כמעט הגעתי לבאר) ועל כך נתתי להם 3 פעמיים צאנס, בסבלנות רבה במשך קרוב לחודש.

אבל די , אני לא רוצה שהספק הזה ירווח את לחמו על גבי , מה שניקרא תודה אבל לא תודה.

אומנם ההרגשה לפעמים היא להילחם בתחנות רוח ומבחנתי עשיתי X גדול על רהיטי עין חרוד .

מבטיח לעדכן , דרור.
תקנה פלאסמה ב 1000 שקל , תקנה LED ב 20000 שקל , בסוף תמיד , תראה עליה בוב ספוג.

http://www.hometheater.co.il/vt145341.V ... 7%99%D7%AA

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”