בסה"כ מה ביקשת ?
ארון 2 דלתות עבור החדר החדש של ילדי הקט.
70 ימי אספקה והארון עדיין ......
אני הרמתי ידיים , שלא תיפלו אתם בפח .
מצרף העתק מכתב למנכ"ל החברה , בתקווה שזה אולי יעזור הפעם .
הנדון : אי קבלת ארון בהתאם להזמנה - רהיטי עין חרוד , על שם אלקובי דרור ואסתר , הזמנה מספר 337729
לכבוד מנכ"ל חברת רהיטי עין חרוד ,
שלום רב.
מבקש לעדכן אותך אישית , על תהליך התלאות אותם העברתם אותנו ברכישת מיטה ו ארון ילדים 2 דלתות , מספר הזמנה 337729 .
א. בתאריך ה 16 לאוגוסט 2010 , ביצענו אני ואשתי הזמנה עבור מיטת ילדים וארון 2 דלתות מתוצרתכם בסניף בילו סנטר עבור ביתנו החדש במושב רמות מאיר.
ב. במועד הרכישה סופק לנו מרשם ,צבע ומועד האספקה של הארון והמיטה , כאשר נאמר לנו שמועד האספקה הינו עד 45 יום.
ג. בפועל התקבלו הארון והמיטה , כול אחד במועד אחר , מספק אחר , בחלון זמנים אחר (למה לא יכולים לאחד משלוח אחד ולטרטר את הלקוח בהפסד 2 ימי עבודה ?!?!) לאחר 47 ו 48 ימים (מי חשב אז שאילו היו הבעיות של "מועד אספקה תקין" ).
ד. המיטה התקבלה כמו שצריך , על פי ההזמנה , אבל הארון , להפתעתנו הרבה , התקבל שלא בצבע המתאים (בהזמנה ביקשנו שרק חלק מהמגירות היו בצבע ירוק , בעוד שבפועל כל המגירות הגיעו בצבע ירוק) , ללא מדף וללא רגליות.
ה. לאחר שיחה עם מנהלת החנות בבילו סנטר , נאמר לנו כי עלינו להמתין עוד שבועיים על מנת שייצרו עבורו את הרגליות והמדף המתאים (כאילו מדובר בריהוט עבור חללית בנס"א , עם זמן אספקה לירח).
ו. אמרנו שנמתין בסבלנות שבועיים (להזכירך אדון המנכ"ל מדובר כבר ב 60 יום אספקה !) ושאין צורך בהחלפת צבע המגירות , אלה שיגעו להוסיף את המדף ואת הרגליות לארון.
ז. לאחר כשבועיים (60 יום כאמור) הגיעו המתקינים של הארון מצוידים במדף החסר וברגליות לארון , אך ללא הבמה שעליה היו אמורים להתחבר הרגליות (מה שהיה יוצר אותו גובהה על הרצפה של הארון , בדיוק ללא הרגליות !).
ח. הפעם התקשרו , שוב בנימוס , ללא צעקות בסבלנות אין קץ , לשרות הלקוחות שלכם , שם ענתה לנו בחורה נחמדה בשם רנית , אשר הבטיחה כי בתוך שבוע יגיעו המתקינים לסדר את הרגליות , הפעם עם במה , סוף סוף.
ט. המתקינים תואמו ליום ראשון האחרון לבין השעות 14:00 ל 17:00 , אבל להפתעתנו (ההפתעה כל כך צפויה במסגרת השתלשלות העיניינים עד כו) לא היגע אף אחד להתקין את הארון , וגם אף אחד לא טרח לעדכן אותנו בנושא ההגעה/אי ההגעה.
י. ביום המחרת , יום ב' , התקשרנו פעמיים לשרות הלקוחות , לגברת רנית , אבל היא לא מצא את הזמן לחזור אלינו (כנראה ישנן הרבה תלונות במוקד שרות הלקוחות שלכם ?!?) .
יא. רק היום לאחר נסיון נוסף ,התעקשות לקבל את רנית לשיחה וכמעט 70 יום מיום הרכישה , הצלחנו לעדכנה בבעיה כאמור.
עד כאן למצב הזמנה מספר 337729 , מכאן מבקש לעדכן :
א. מבקש להחזיר את הארון כמו שהוא לחברתכם (הארון סגור ולא הוכנס בו אפילו בגד אחד בתקופה זו) ולקבל את כספי עבור הארון , באופן מלא כולל עלות ההובלה לביתי ביום האספקה.
ב. בהתאם לחוק הגנת הצרכן, התשמ"א–1981, סעיף 18 , דורש פיצוי של 600 שקל , על אי הגעת מתקין השירות ביום א' האחרון.
ג. מבקש לפצותי בנוסף על התלאות הרבות אותן העברתם אותי , בזבוז שעות עבודה לחינם עוגמת הנפש ובכך שעד יום זה אין ברשותי ארון תקין לילדי הקט.
אני מרגיש חופשי להעביר מכתב זה לכול גורם אשר אמצא לנכון , כולל תביעה משפטית בנושא במידה ולא אקבל התייחסות לדרישותיי מחברתכם ב 7 הימים הבאים.
בברכה ,
אלקובי דרור ,