שתי בעיות, אודה לעזרה
שלום לכולם,
1.ברשותי מערכת HTPC שמותקנים עליי מקודדים של SHARK07, אני נתקל בבעייה שאין סאונד כשאני מנגן סרטים מסוג DVDRIP AC3 באמצעות WMC או WMP ואילו באמצעות נגן VLC אני שומע סאונד. מה עושים?
2. האם וכיצד ניתן להמיר קבצי סרטים שהוקלטו ע"י WMC לקובץ בעל נפח קטן יותר, ושניתן לראותו במערכות שונות מלבד WMC?
תודה
1.ברשותי מערכת HTPC שמותקנים עליי מקודדים של SHARK07, אני נתקל בבעייה שאין סאונד כשאני מנגן סרטים מסוג DVDRIP AC3 באמצעות WMC או WMP ואילו באמצעות נגן VLC אני שומע סאונד. מה עושים?
2. האם וכיצד ניתן להמיר קבצי סרטים שהוקלטו ע"י WMC לקובץ בעל נפח קטן יותר, ושניתן לראותו במערכות שונות מלבד WMC?
תודה
אני לא מכיר את SHARK07, אבל נראה לי שהבעיה היא שצריך לסמן / להגדיר / להפעיל את המקודד של AC3 (סביר להניח שהוא כבר מותקן עם החבילה).
VLC הוא נגן עצמאי שלא תלוי במקודדים חיצוניים , אלא כולל כבר את כולם, לכן הסאונד נשמע בשימוש בו.
VLC הוא נגן עצמאי שלא תלוי במקודדים חיצוניים , אלא כולל כבר את כולם, לכן הסאונד נשמע בשימוש בו.
לגבי השאלה השנייה:
תבדוק את HandBrake. תוכנת המרה מצויינת בקוד פתוח. יתכן שתתאים לצרכיך.
http://handbrake.fr/index.php
תבדוק את HandBrake. תוכנת המרה מצויינת בקוד פתוח. יתכן שתתאים לצרכיך.
http://handbrake.fr/index.php
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2316 פעמים
1. לא מספיק רק להתקין חבילת מקודדים, צריך גם להגדיר את המקודדים על פי המדריכים (למשל, ש-FFDShow תפענח אודיו, על AC3Filter אני לא ממליץ). הייתי מציע לך להתחיל עם "המדריך המהיר לצפייה בתכני HD" עם הנגן MPC HC (הורד את הנגן גם מהלינק במדריך), להמשיך לנספחים 1 ו-2 להגדרת FFDShow (ולוודא שהאייקון הכחול של מקודד האודיו שלו מופיע) שיפענח אודיו ולהמשיך משם בשביל מדיה סנטר.
ל-VLC מקודדים פנימיים משלו ולכן ההתקנה שלו פשוטה יותר.
2. MCE Buddy מצויינת ונוחה מאוד לצורך שציינת.
2. MCE Buddy מצויינת ונוחה מאוד לצורך שציינת.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
תודה, התקנתי את WMP HC ועובד מצויין, ראיתי במדריך שיש אפשרות להפוך את התוכנה לנגן של WMC אך לא ראיתי איך עןשים זאת, אשמח להדרכה. תודה.pixies כתב:1. לא מספיק רק להתקין חבילת מקודדים, צריך גם להגדיר את המקודדים על פי המדריכים (למשל, ש-FFDShow תפענח אודיו, על AC3Filter אני לא ממליץ). הייתי מציע לך להתחיל עם "המדריך המהיר לצפייה בתכני HD" עם הנגן MPC HC (הורד את הנגן גם מהלינק במדריך), להמשיך לנספחים 1 ו-2 להגדרת FFDShow (ולוודא שהאייקון הכחול של מקודד האודיו שלו מופיע) שיפענח אודיו ולהמשיך משם בשביל מדיה סנטר.
2. MCE Buddy מצויינת ונוחה מאוד לצורך שציינת....
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2316 פעמים
אפשר לעשות את זה בשילוב עם הפלאגין שנקרא Media Browser, אבל עקרונית לא צריכה להיות בעייה לעבוד עם הנגן הפנימי של ה-7MC ו-FFDShow לפענוח האודיו והוידאו. צריך רק לגרום לכך בעזרת הגדרות נכונות של ה-Shark007.
כמו כן, לא ציינת אם יש לך מערכת הפעלה של 32 או 64 ביט, שים לב שעבור 64 ביט צריך להתקין חבילת מקודדים נוספת.
כמו כן, לא ציינת אם יש לך מערכת הפעלה של 32 או 64 ביט, שים לב שעבור 64 ביט צריך להתקין חבילת מקודדים נוספת.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
ropel, חווית עכשיו על בשרך מדוע חבילות קודקים שוות לעכוז. במקרה הטוב הן מתקינות קודקים שלא דופקים את המחשב, ביתר המקרים הן יוצרות יותר בעיות ממה שהתיימרו לפתור ובכל המקרים הן עדיין דורשות ממך לבצע קונפיגורציה של הקודקים באופן עצמאי. החבילה של SHARK007 עוד איכשהו נותנת מסך שדרכו אפשר להגדיר כמה מהאפשרויות הבסיסיות אבל עוד לא נולדה החבילה שגם מתקינה את מה שאתה צריך וגם מבצעת את הקונפיגורציה בשבילך.
אם תעקוב אחרי ההמלצות בשרשורים הדביקים של הפורום אני מבטיח לך שתקבל בסוף HTPC שיוכל לנגן כמעט הכל במינימום של מאמץ ותסכול.
אם תעקוב אחרי ההמלצות בשרשורים הדביקים של הפורום אני מבטיח לך שתקבל בסוף HTPC שיוכל לנגן כמעט הכל במינימום של מאמץ ותסכול.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.