לשדרג ל-Yes Total או להישאר עם Yes Max?
-
tamirben
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 29
כיום יש לי ממיר Yes Max רגיל, ואני שידרגתי את הטלויזיה ל-LCD חדשה שאין בה כניסת Scart.
דיברתי עם "יס" וקבעתי שידרוג לממיר Yes Total, רק שבגלל עומסים או משהו זה יקרה רק בסוף נובמבר.
בינתיים אני קורא פה המון תלונות על האיטיות של הממירים הנ"ל, שהם נתקעים כל הזמן ושבכלליות הם עושים המון בעיות. אני חייב לציין שעם ה-Max הרגיל אין לי שום בעיה (טפו טפו טפו) עד היום, וכל ההודעות הללו גורמות לי לפקפק האם קיבלתי את ההחלטה הנכונה.
האם להישאר עם ה-Max הישן? לחבר את הטלויזיה באמצעות כבל Scart-Component ולגמור את הסיפור?
האם לקחת את הממיר Total החדש ולקוות ש"יס, יעדכנו גירסה וזה יפתר?
האם לבטל את השידרוג ולחכות ש"יס" יוציאו מתישהו בעתיד ממיר HD חדש?
דיברתי עם "יס" וקבעתי שידרוג לממיר Yes Total, רק שבגלל עומסים או משהו זה יקרה רק בסוף נובמבר.
בינתיים אני קורא פה המון תלונות על האיטיות של הממירים הנ"ל, שהם נתקעים כל הזמן ושבכלליות הם עושים המון בעיות. אני חייב לציין שעם ה-Max הרגיל אין לי שום בעיה (טפו טפו טפו) עד היום, וכל ההודעות הללו גורמות לי לפקפק האם קיבלתי את ההחלטה הנכונה.
האם להישאר עם ה-Max הישן? לחבר את הטלויזיה באמצעות כבל Scart-Component ולגמור את הסיפור?
האם לקחת את הממיר Total החדש ולקוות ש"יס, יעדכנו גירסה וזה יפתר?
האם לבטל את השידרוג ולחכות ש"יס" יוציאו מתישהו בעתיד ממיר HD חדש?
- YardenBenlulu
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 332
אל תעשה את הטעות הזאת !
אל תשדרג הבנתי שבקרוב יוצא מכשיר TOTAL חדש ותקין וחזק יותר שלא נתקע תחכה זה ישתלם..
אל תשדרג הבנתי שבקרוב יוצא מכשיר TOTAL חדש ותקין וחזק יותר שלא נתקע תחכה זה ישתלם..
בברכה,
ירדן בן לולו
ירדן בן לולו
- yoav4x4
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 2611
- שם מלא: יואב בן חורין
YardenBenlulu כתב:אל תעשה את הטעות הזאת !
אל תשדרג הבנתי שבקרוב יוצא מכשיר TOTAL חדש ותקין וחזק יותר שלא נתקע תחכה זה ישתלם.....
ככל שאני לומד יותר אני מבין שאני יודע פחות...
- uh99
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3783
מאיפה הבנת שהולך לצאת מכשיר חדש,מתי ומה תכונות המכשיר ומה מחירו?
- esloan
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2796
אני יכול לומר כך: אם חלק גדול מהצפייה שלך הוא בערוצי SD (כמו ערוצים 10,22), אתה עומד לחוות נפילה דרסטית באיכות הצפייה בערוצים אלו.
אני ממש נדהמתי מהירידה הלא סבירה באיכות התמונה עם המעבר ל MAX TOTAL. ולא, ה YEXMAX הישן לא היה מחובר ב SCART אלא ב SVIDEO סטנדרטי.
אני ממש נדהמתי מהירידה הלא סבירה באיכות התמונה עם המעבר ל MAX TOTAL. ולא, ה YEXMAX הישן לא היה מחובר ב SCART אלא ב SVIDEO סטנדרטי.
- blknom1
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1322
מאיפה שמעת על זה ועל איזה פרק זמן אנחנו מדברים?YardenBenlulu כתב:אל תעשה את הטעות הזאת !
אל תשדרג הבנתי שבקרוב יוצא מכשיר TOTAL חדש ותקין וחזק יותר שלא נתקע תחכה זה ישתלם.....
אני לקוח חדש של YES (שבוע וחצי) , אולי יש לי יכולת להתמקח מולם על העניין...
- Mistoffelees
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4852
-
tamirben
-
- חבר שרק התחיל

האם יש שיפור בממיר אחרי עידכון הגירסה האחרון?
- איינשטיין
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
tamirben, רק שים לב שהאופציה להשתמש בכבל SCART לקומפוננט אינה רלוונטית עבורך. זה פשוט לא יעבוד.
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
-
tamirben
-
- חבר שרק התחיל

ברור.איינשטיין כתב:tamirben, רק שים לב שהאופציה להשתמש בכבל SCART לקומפוננט אינה רלוונטית עבורך. זה פשוט לא יעבוד....
כרגע הממיר מחובר לטלויזיה עם כבל RCA פשוט ביותר (משהו שהיה זרוק לי בבית שקיבלתי עם איזה מכשיר DVD או וידאו). אני יודע שיצאה גירסה חדשה לממיר, שתיקנה (חלקית?) את נושא האיטיות.
בכל מקרה, האפשרויות העומדות בפניי:
לשדרג את הממיר ל-Yes Total, ואז להשתמש בכבל HDMI.
או
להישאר עם ה-Yes Max, ולהחליף את הכבל ל-RCA מוזהב באיכות קצת יותר טובה.
- uh99
-
- חבר מביא חבר

יש חדשות בקשר לממיר החדש עם 2TB זיכרון[לפי מה שאומרים]מה מחירו?
- eyalsha
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 634
- שם מלא: eyalsha
גם אני מתחבט באותה בעיה. מסך חדש עם כניסת קומפוננט וHDMI בלבד. (כמובן קומפוזיט שמחובר כרגע)
הפתרון כנראה הוא לקנות טרנסקודר.
אם בוודאות הולך לצאת מקס HD חדש לשוק, אני בוודאי אמתין. השאלה אם זה וודאי? מישהו יכול לאשר זאת?
הפתרון כנראה הוא לקנות טרנסקודר.
אם בוודאות הולך לצאת מקס HD חדש לשוק, אני בוודאי אמתין. השאלה אם זה וודאי? מישהו יכול לאשר זאת?
SONY 65" KD-65XE9005
למכירה :
Receiver : Yamaha RX-V361 BLACK
למכירה :
- uh99
-
- חבר מביא חבר

תנסה לדבר עם השירות לקוחות של יס כי הם אמרו שאין ניסיונות,אין ממיר חדש ושהממיר הקיים הוא הכי מתקדם ברשת...
תבררו את העניין לעומק ואז תגידו תשובות סופיות.
תבררו את העניין לעומק ואז תגידו תשובות סופיות.
- Mistoffelees
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4852
נציגי השירות הם לפני אחרונים לדעת,
ומן הסתם yes לא רוצים לעצור את מכירת ה-MaxHD הקיים עד שיצא הדגם החדש.
אמר פה חבר אמין שהוא משתתף או ישתתף בניסוי, אז יש דברים בגו.
השאלה המעניינת היא מתי יצא הממיר החדש לשוק ולא האם.
ומן הסתם yes לא רוצים לעצור את מכירת ה-MaxHD הקיים עד שיצא הדגם החדש.
אמר פה חבר אמין שהוא משתתף או ישתתף בניסוי, אז יש דברים בגו.
השאלה המעניינת היא מתי יצא הממיר החדש לשוק ולא האם.
- eyalsha
-
- חבר פעיל במיוחד

מסכים איתך.
למרות שהצלחתי בזמנו להוציא מנציג שירות של YES ,לפני יציאת ה MAXHD , שלא כדאי לי לקחת ממיר HD , כי בעוד 4 חודשים ייצא הMAXHD וזה באמת מה שקרה.
אגב - מישהו יודע אם ניתן עדיין לקחת מYES ממיר HD רגיל בצורה כלשהי?
למרות שהצלחתי בזמנו להוציא מנציג שירות של YES ,לפני יציאת ה MAXHD , שלא כדאי לי לקחת ממיר HD , כי בעוד 4 חודשים ייצא הMAXHD וזה באמת מה שקרה.
אגב - מישהו יודע אם ניתן עדיין לקחת מYES ממיר HD רגיל בצורה כלשהי?
SONY 65" KD-65XE9005
למכירה :
למכירה :
- eyalsha
-
- חבר פעיל במיוחד

דיברתי עם השירות, מכחישים זאת נמרצות וטוענים שהגרסא האחרונה שיפרה משמעותית את הממיר.
בינתיים אני ממשיך לשבת על הגדר, עוד לא החלטתי אם לקחת או לא.
בינתיים אני ממשיך לשבת על הגדר, עוד לא החלטתי אם לקחת או לא.
SONY 65" KD-65XE9005
למכירה :
למכירה :
- רוביןהוד
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 621
אני באופן אישי נהנה וחווה רק הנאה מהמכשיר,מי שיושב על הגדר פשוט לא נהנה מהחיים
- eyalsha
-
- חבר פעיל במיוחד

לפעמים עדיף לשבת רגע על הגדר ולבחון מה קורה כי צפוי שינוי בקרוב (על פי מקורות זרים) , כנראה גם בציוד וגם בתמחור וההתחייבות.
בכל מקרה, אני מתכוון להמתין עד ה22 לחודש, היום בו ייכנס האיסור להתחייבות של מעל שנה וחצי.
נראה לי טיפשי לסגור התחייבות ל3 שנים רגע לפני שהקלפים נטרפים בשוק.
בכל מקרה, אני מתכוון להמתין עד ה22 לחודש, היום בו ייכנס האיסור להתחייבות של מעל שנה וחצי.
נראה לי טיפשי לסגור התחייבות ל3 שנים רגע לפני שהקלפים נטרפים בשוק.
SONY 65" KD-65XE9005
למכירה :
למכירה :
- uh99
-
- חבר מביא חבר

אם יש לי חבילת ערוצים וממיר רגיל זה אומר כשאני ייקח ממיר יותר מתקדם אז ההתחייבות תיהיה ל18 או ל36 חודשים[אני מתכוון לשדרג לקראת ינואר/פבואר לאחר ירידת זמן ההתחייבות]
ניסיתי להוציא מהנציגים אם יש ממיר מתקדם בקרוב והם אמרו שלא,אז נראה לי שזאת סתם שמועה,הם אמרו שכנראה לקראת ינואר/פבואר תיהיה ירידת מחירים נוספת[ויכול להיות שרק אז יוצג ממיר מתקדם יותר]מאיפה הגיעו השמועות האלו בכלל?
מישהו יודע מתי מתכוון להעלות ביס ערוץ הטלויזיה של אתר הספורט one והאם בסופו של דבר הוא ישדר בHD?
ומה שהכי מוזר זה שלפני חודשיים קיבלתי הצעה לממיר של מקס[המקליט הרגיל]ב9.90 לחודש ואת הטוטאל לא הצלחתי להוריד [50 ש"ח]עכשיו הם אומרים[אפילו בשימור]שהמקס ב19.90 ושהטוטאל ב39.90,לא הגיוני...
האם נציג של יס מוכן להגיב על העניין או שאפשר להפנות נציג שכזה?
ניסיתי להוציא מהנציגים אם יש ממיר מתקדם בקרוב והם אמרו שלא,אז נראה לי שזאת סתם שמועה,הם אמרו שכנראה לקראת ינואר/פבואר תיהיה ירידת מחירים נוספת[ויכול להיות שרק אז יוצג ממיר מתקדם יותר]מאיפה הגיעו השמועות האלו בכלל?
מישהו יודע מתי מתכוון להעלות ביס ערוץ הטלויזיה של אתר הספורט one והאם בסופו של דבר הוא ישדר בHD?
ומה שהכי מוזר זה שלפני חודשיים קיבלתי הצעה לממיר של מקס[המקליט הרגיל]ב9.90 לחודש ואת הטוטאל לא הצלחתי להוריד [50 ש"ח]עכשיו הם אומרים[אפילו בשימור]שהמקס ב19.90 ושהטוטאל ב39.90,לא הגיוני...
האם נציג של יס מוכן להגיב על העניין או שאפשר להפנות נציג שכזה?
- עתיד
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 324
הבעיה עם הגישה הזאת (שהיא בעיקרון גישה מתקבלת היא בהחלט לא פסולה)eyalsha כתב:לפעמים עדיף לשבת רגע על הגדר ולבחון מה קורה כי צפוי שינוי בקרוב (על פי מקורות זרים) , כנראה גם בציוד וגם בתמחור וההתחייבות.
נראה לי טיפשי לסגור התחייבות ל3 שנים רגע לפני שהקלפים נטרפים בשוק....
שפתאום אתה מסתכל ימינה ושמאלה ומוצא שאתה לא מנהצל את החיים, כי אתה מחכה שיצא ממיר טוב יותר, אתה מחכה שיצא סלולרי טוב יותר, אתה מחכה שתצא חבילת ערוצים טובה יותר וכו' וכו' וכו' וכו'.
אבל הריי השוק הטכנולוגי הוא תזיזתי ומתעדכן כל שניה ולעולם לא תהיה UP TO DATE לאורך חלון זמן של יותר מ-4 דקות, אז למה למנוע מעצמך להינות כרגע ממשהו רק בחשיבה שמחר יצא אחר
אני כבר יותר משנה עם MAXHD ונהנה מכל רגע,
נהנתי לראות את כל המונדיאל ב-HD, נהנתי ואני נהנה מסרטים לא רעים בכלל ב-YES ב-HD,
ונהנה מכל הסדרות המעולות שיש ב-YES, כן....גם אותן אני רואה ב-HD.
בשורה התחתונה שרשרת נמדדת לפי החוליה הכי חלשה שלה,
מה הטעם להשקיע במסך מדהים ולהזרים לו תוכן באיכות נמוכה, אתה רואה מישהו שומע קלטת במערכת של 20 אלף שקל ?