תכנון דירה חדשה - מיקום סאב
הי,
כאמור אני בשלב התכנונים לדירה חדשה ויש לי 2 שאלות:
1) למרות הסלון הגדול, אין אישור מהבוס לשים את הסאב מקדימה. אם הסאב יהיה על הקיר האחורי במקביל וליד הספה זה יהיה נורא?
2) הכבל של הסאב יעבור בתעלה של 5מ'. תיהיה איזשהיא ירידה באיכות או שאין מה לדאוג?
אם יש טיפים אחרים למיקום כל החלקים של המערכת (טלויזיה, רמקולים, וכו) אשמח לשמוע.
תודה רבה,
עמי
כאמור אני בשלב התכנונים לדירה חדשה ויש לי 2 שאלות:
1) למרות הסלון הגדול, אין אישור מהבוס לשים את הסאב מקדימה. אם הסאב יהיה על הקיר האחורי במקביל וליד הספה זה יהיה נורא?
2) הכבל של הסאב יעבור בתעלה של 5מ'. תיהיה איזשהיא ירידה באיכות או שאין מה לדאוג?
אם יש טיפים אחרים למיקום כל החלקים של המערכת (טלויזיה, רמקולים, וכו) אשמח לשמוע.
תודה רבה,
עמי
תתפלא
אבל מיקום הסאב בהרבה מיקרים אינו חשוב אלא אם
אתה עובד עם רמקולים סטליטיים.
במידה ולא התהודה תעטוף אותך היטב.
הישתדל לא להצמיד קרוב לחלון זכוכית שהרעידות לא יפריעו
את מנוחת השכנים ושלך
אתה עובד עם רמקולים סטליטיים.
במידה ולא התהודה תעטוף אותך היטב.
הישתדל לא להצמיד קרוב לחלון זכוכית שהרעידות לא יפריעו
את מנוחת השכנים ושלך
מוזיקה היתה אהבתי הראשונה
- yoav4x4
- חבר במועדון HT

- תגובות: 2611
- שם מלא: יואב בן חורין
- נתן תודות: 233 פעמים
- קיבל תודות: 131 פעמים
מדוע קבעת שיש שוני בשימוש בסטאליטים?Hybrid כתב:תתפלא
אתה עובד עם רמקולים סטליטיים....
ככל שאני לומד יותר אני מבין שאני יודע פחות...
אי אפשר לנבא איזה תוצאה תקבל במיקום כזה או אחר. רק אחרי שמתקינים את הסאב בודקים.אם הסאב יהיה על הקיר האחורי במקביל וליד הספה זה יהיה נורא?...
אין מה לדאוג.הכבל של הסאב יעבור בתעלה של 5מ'. תיהיה איזשהיא ירידה באיכות או שאין מה לדאוג?...
HazooM כתב:אי אפשר לנבא איזה תוצאה תקבל במיקום כזה או אחר. רק אחרי שמתקינים את הסאב בודקים.אם הסאב יהיה על הקיר האחורי במקביל וליד הספה זה יהיה נורא?...
אין מה לדאוג.הכבל של הסאב יעבור בתעלה של 5מ'. תיהיה איזשהיא ירידה באיכות או שאין מה לדאוג?......
הוא התייחס לכיווניות של הסאב,yoav4x4 כתב:מדוע קבעת שיש שוני בשימוש בסטאליטים?Hybrid כתב:תתפלא
אתה עובד עם רמקולים סטליטיים.......
במידה והסאב משודך לסאטליטים החיתוך מתבצע גבוה יותר באיזור ה150 הרץ, בתדרים האלה עדיין יש חשיבות לכיווניות. מתחת ל80 הרץ אי אפשר להבחין מאיפה הצליל מגיע.
מיקום הסאב חשוב מאוד גם עם ריצפתיים ובחיתוך נמוך! מעבר לכיווניות, יש למיקום שלו השפעה עצומה על האינטרקציה עם חלל האזנה.
לפותח השירשור,
במידה ואין אופציה לבחון את זה לפני הבניה\שיפוץ, תכין הזנה לקיר האחורי (כבקשת ההנהלה), והכי הרבה תשאיר יותר כבל חופשי למשחק עם הסאב על הציר של הקיר האחורי.