מסך 55C9000 של סמסונג

העניין הוא שבC8000 ותקן אותי אם אני טועה יש אפשרות לשלוט על עוצמת האפקט של המנגנון הזה דרך התפריטoferlaor כתב:תודה על הברכות
מקווה שתהנו מהוידאו, הוא הורכב מכמה צילומים מאמצעי צילום שונים (אייפון, DSLR וכו'), כך שאני מתנצל מראש על ההבדלים באיכות הוידאו והצליל.
לגבי השאלה על העדפת איכות התמונה בין ה-8000 ל-9000. אני חד משמעית מעדיף את ה-9000. התאורה האחורית ההיברידית (precision LED) לדעתי לא מספקת את הסחורה, וה-9000 נותן תוצאות מצויינות עם תאורה הרבה יותר סטנדרטית....

ביקורת מצויינת ואיכותית למסך איכותי . לגבי המחיר .. המסך הזה יפנה רק לחתך מצומצם מאוד של אנשים לא מבחינת המחיר רק גם בגלל הבעיה שאינו ניתן להתקין אותו על הקיר .gro111 כתב:עופר אתה![]()
איזה מסך יפה, וואוו![]()
![]()
אותי אישית הכי מעניינת איכות התמונה, במחיר כזה הייתי מוציא למישהו את הKRP600 מהבית![]()
הקטע של הצפייה דרך השלט גדול!!!
אני ניסיתי למצוא פתרון עם האייפון.... הכי טוב שהגעתי עליו זה להשתמש באייפון כRDP, להדליק את ה"טלויזיה" במחשב (כרטיס לכידה), ולהגביר בקולי קולות כדי שאשמע עד השירותים![]()
מילא הסאונד מגיע מהסלון... התמונה מקרטעת בטירוף![]()
למה אין אפליקציה בשביל זה? היה יכול להיות פצצה! וברמה הטכנולוגית אני לא רואה שום בעיה להזרים תוכן קל כל כך....