מומלץ לצפייה ב720 ומשחק ב1080
מי אמר אני ולא קבל - Call Of Duty Black Ops Trailer!!!
-
agent__smith
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6317
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 144 פעמים
מומלץ לצפייה ב720 ומשחק ב1080
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
די שיזרקו כבר לפח את הזכיון הזה. נמאס לי לשמוע את צירוף המילים הזה CALL OF DUTY..
משחק כן טוב, לא טוב, חזק במולטי חלש במולטי - אבל מספיק עם הזכיון הזה כבר.
מצידי שיהיה אותו משחק בדיוק. רק תקראו לזה בשם אחר. זה כבר ממש מתחיל לעצבן אותי ההאחזות הזאת ב"מותג" הזה..
זה כבר ממש מתחיל להיות פאטתי.
*נ.ב - גם הטריילר של MEDAL OF HONOR השאיר אותי עם רושם של וואו זה הולך להיות טוב וזה היה בסוף *** בשקית צלופן.
משחק כן טוב, לא טוב, חזק במולטי חלש במולטי - אבל מספיק עם הזכיון הזה כבר.
מצידי שיהיה אותו משחק בדיוק. רק תקראו לזה בשם אחר. זה כבר ממש מתחיל לעצבן אותי ההאחזות הזאת ב"מותג" הזה..
זה כבר ממש מתחיל להיות פאטתי.
*נ.ב - גם הטריילר של MEDAL OF HONOR השאיר אותי עם רושם של וואו זה הולך להיות טוב וזה היה בסוף *** בשקית צלופן.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
למה לזרוק לפח? חוץ מנפילה בודדת עם השלישי, הסדרה עדין מעולה לדעתי וכל עוד שומרים על אותו פורמט בגדול עם כמה מהדברים שיחודיים לסדרה, אין סיבה לשנות את השם.
לפי אותו היגיון, הרבה מחברות המשחקים צריכות לשנות את שמות המותגים שלהם. הם בנו מוניטין ארוך טווח עם השם - למה לשנות?
לפי אותו היגיון, הרבה מחברות המשחקים צריכות לשנות את שמות המותגים שלהם. הם בנו מוניטין ארוך טווח עם השם - למה לשנות?
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
זו כמובן סתם דעתי האישית.קרמריקה כתב:למה לזרוק לפח? חוץ מנפילה בודדת עם השלישי, הסדרה עדין מעולה לדעתי וכל עוד שומרים על אותו פורמט בגדול עם כמה מהדברים שיחודיים לסדרה, אין סיבה לשנות את השם.
לפי אותו היגיון, הרבה מחברות המשחקים צריכות לשנות את שמות המותגים שלהם. הם בנו מוניטין ארוך טווח עם השם - למה לשנות?...
לי פשוט כבר נמאס לשמוע את השם הזה. ברור שאין בזה הגיון כלכלי - אבל זה מה שאני מרגיש.
גם אי אפשר להסביר אהבה או שנאה במונחים של רווח והגיון עסקי..
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- UltraMagnus
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 388
- נתן תודות: 13 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
נראה טוב!
אבל קילזון נראה יותר טוב
אבל קילזון נראה יותר טוב