ספרות זולה בבלו-ריי | שאלה
-
RoeyTNT
- חבר ותיק

- תגובות: 1274
- שם מלא: RoeyTNT
- נתן תודות: 64 פעמים
- קיבל תודות: 22 פעמים
אהלן. אני מודה בעובדה הנוראית ש... מעולם לא ראיתי ספרות זולה.
חבר גילה את זה והפציר בו להוריד את זה ב-HD ולראות את זה יחד איתו כדי למלא את החור הזה בהשכלה שלי.
בכל מקרה כמובן שחיפשתי את גרסת הבלו-ריי 1080 ונתקלתי במשהו מוזר. מצאתי מספר גרסאות 1080 ו-720 וכולן מתיימרות להיות גרסאות שנקרעו מבלו-ריי אבל אם אני נכנס לאתר הבלו-ריי הרשמי blu-ray.com אז אני מגלה שאין עדיין אפילו תאריך יציאה לגרסת הבלו-ריי. וגרסאות ה"בלו-ריי" ברשת מסתובבות שם כבר זמן מה.
אז בגדול יש 2 אפשרויות - או שהקריעות הן זיוף וזה לא באמת מבלו-ריי אלא איזה HDTV כלשהו
או שזה לא זיוף והחבר'ה מהרשת מצאו איזושהי דרך למצוא את גרסת הבלו-ריי האמיתית הרבה לפני שיצאה לשוק ולהפיץ אותה ברשת.
מישהו יודע לענות לי מה מהאפשרויות היא הנכונה?
חבר גילה את זה והפציר בו להוריד את זה ב-HD ולראות את זה יחד איתו כדי למלא את החור הזה בהשכלה שלי.
בכל מקרה כמובן שחיפשתי את גרסת הבלו-ריי 1080 ונתקלתי במשהו מוזר. מצאתי מספר גרסאות 1080 ו-720 וכולן מתיימרות להיות גרסאות שנקרעו מבלו-ריי אבל אם אני נכנס לאתר הבלו-ריי הרשמי blu-ray.com אז אני מגלה שאין עדיין אפילו תאריך יציאה לגרסת הבלו-ריי. וגרסאות ה"בלו-ריי" ברשת מסתובבות שם כבר זמן מה.
אז בגדול יש 2 אפשרויות - או שהקריעות הן זיוף וזה לא באמת מבלו-ריי אלא איזה HDTV כלשהו
או שזה לא זיוף והחבר'ה מהרשת מצאו איזושהי דרך למצוא את גרסת הבלו-ריי האמיתית הרבה לפני שיצאה לשוק ולהפיץ אותה ברשת.
מישהו יודע לענות לי מה מהאפשרויות היא הנכונה?
- sheva23
- חבר ותיק

- תגובות: 1813
- נתן תודות: 120 פעמים
- קיבל תודות: 56 פעמים
הגירסא הסקנדינבית יצאה בנובמבר 2008 . מאוחר יותר שיחררו גם גירסא פולנית ב2009.
גירסאות אלה כוללות גם פס קול אנגלית DTS-HD .
בד"כ אם אתה רואה RIP ברשת, שכולל בכותרת BLURAY. זה אומר שהגרסא נקרעה מדיסק מקורי. עוברים שבועיים שלושה, והדיסק מגיע לחנויות.
האתר BLU-RAY.COM מראה על תאריכים של גירסאות US . במידה ולא היתה הפצה כזאת , לא תראה תאריך שחרור באתר.
נותר להשתמש במנועי חיפוש, למרות שזה לא תמיד עוזר כיוון שיש אזורים כמו הסקנדינבים והמזרח התיכון , שאין שם אתר מסודר שעוקב אחר התאריכים.
AMAZON גם לא מוכר אחרי גרסאות אלה.
מה שמצחיק הוא שבאתרי הטורנטים יותר קל למצוא מתי היה השחרור הרישמי
, וע"י איזו מדינה עפי הפס קול (פחות או יותר התאריך בו ה"גנבים" המקוריים הפיצו את החומר לרשת).
גירסאות אלה כוללות גם פס קול אנגלית DTS-HD .
בד"כ אם אתה רואה RIP ברשת, שכולל בכותרת BLURAY. זה אומר שהגרסא נקרעה מדיסק מקורי. עוברים שבועיים שלושה, והדיסק מגיע לחנויות.
האתר BLU-RAY.COM מראה על תאריכים של גירסאות US . במידה ולא היתה הפצה כזאת , לא תראה תאריך שחרור באתר.
נותר להשתמש במנועי חיפוש, למרות שזה לא תמיד עוזר כיוון שיש אזורים כמו הסקנדינבים והמזרח התיכון , שאין שם אתר מסודר שעוקב אחר התאריכים.
AMAZON גם לא מוכר אחרי גרסאות אלה.
מה שמצחיק הוא שבאתרי הטורנטים יותר קל למצוא מתי היה השחרור הרישמי
אתר הרישמי "אוהדי מילאן בישראל". http://www.acmfdd.com/
http://www.milanclubisrael.com/
מי שטס לאיטליה ויבקר בסן סירו, מוזמן לדבר איתי בנוגע לכרטיסים.
http://www.milanclubisrael.com/
מי שטס לאיטליה ויבקר בסן סירו, מוזמן לדבר איתי בנוגע לכרטיסים.