אני מחפש מסך חדש (בעדיפות ללד), במחיר של עד6000 שקלים.
המסך יחליף את הפלזמה (LG 42" PX4), והייתי רוצה מסך יותר גדול (46+).
המרחק בין העין לטלוויזיה הוא 3.5 מטר.
הטלוויזיה תיהיה מחוברת ליס HD, סוני פליסטיישן 3 ולפעמים סרטים בFULLHD דרך מחשב נייד. (לא תהיה מחוברת למערכת קולנוע ביתית).
הייתי מעדיף לקנות את הטלוויזיה בחנויות כמו שקם אלקטריק, מחסני חשמל, BIGBOX וכו'.
על איזה דגם/דגמים הייתם ממליצים לי או בכלל על איזזה סוג מסך (פלזמה/LCD/LED) ??
ועוד שאלה, האם מסך 42" יתאים לחדר שבו מרחק הצפייה הוא 2.5 מטר (מהמיטה) ??
מחפש מסך טלוויזיה חדש LCD או פלזמה - עד 6K
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
לא הבנתי למה יש לך עדיפות לרכוש את המסך בחנויות כגון ........שקם אלקטריק, מחסני חשמל, BIGBOX וכו'.idonava כתב:אני מחפש מסך חדש (בעדיפות ללד), במחיר של עד6000 שקלים.
הטלוויזיה תיהיה מחוברת ליס HD, סוני פליסטיישן 3 ולפעמים סרטים בFULLHD דרך מחשב נייד. (לא תהיה מחוברת למערכת קולנוע ביתית).
הייתי מעדיף לקנות את הטלוויזיה בחנויות כמו שקם אלקטריק, מחסני חשמל, BIGBOX וכו'.
ועוד שאלה, האם מסך 42" יתאים לחדר שבו מרחק הצפייה הוא 2.5 מטר (מהמיטה) ??...
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
בעיקר בגלל קרבה לבית ונוחות.. (אני גר בעמק חפר), ואני לא מכיר חנויות שתמתחות בקולנוע ביתי באיזור (מכיר בתל אביב, חיפה). אין לי העדפה מסוימת לחנות וכל חנות עם מחיר טוב באה בחשבון..9000es כתב:לא הבנתי למה יש לך עדיפות לרכוש את המסך בחנויות כגון ........שקם אלקטריק, מחסני חשמל, BIGBOX וכו'.idonava כתב:אני מחפש מסך חדש (בעדיפות ללד), במחיר של עד6000 שקלים.
ועוד שאלה, האם מסך 42" יתאים לחדר שבו מרחק הצפייה הוא 2.5 מטר (מהמיטה) ??......