LCD 32 פילפס דגם 9966 פיקסל פלס 2 ביקורת?

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
עופר-אלמ פותח השרשור
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 25
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

היי התתלבטות הגדולה שלי ב LCD זה הגודל 32 או 37

ראיתי את המסך 32 של פילפס 9966 והוא נראה לי המסך הטוב ביותר שראיתי ואני מאד רוצה לקנות אותו.

רציתי לדעת עם הוא משתווה ל 9830 אמרו לי שההבדל זה רק באמביליט האיכות היא זהה זה נכון?

ומה כדאי לקנות לרדת באיכות לפיקסל פלס 1 37 אינץ, או לרדת בגודל ולקבל איכות של ה פיקסל 2. ההבדל הוא רציני באיכות?

המרחק צפיה הוא 4 מטר.

אשמח לקבל תשובות אני בדילמה :מבולבל:

ntk
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1303
נתן תודות: 20 פעמים
קיבל תודות: 32 פעמים

שליחה #2 

ל9830 בגודל 37 יש רזולוציה 1920X1080 זה נראה לי ההבדל היחיד בתמונה (שזה הבדל דיי גדול לדעתי)

lironk
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4049
נתן תודות: 41 פעמים
קיבל תודות: 23 פעמים

שליחה #3 

עופר-אלמ

נתחיל מזה שמרחק הצפייה שלך מחייב אותך במסך של 37 אינץ לפחות כך שאתה די נמצא בבעיה בהנחה ( ע"פ הדגמים שציינת ) שתקציבך נע בסביבות ה 15-16K וקשה למצוא מסכי LCD בגודל 37 אינץ שאפשר להנות מהם בשידורי טלוויזיה.
מעבד התמונה פיקסל פלוס 1 הוא מעבד די וותיק וישן ואין ספק שיש הבדלים נראים לעין בינו לפיקסל פלוס HD2 ואכן ה 9966 הוא מסך די מרשים שנותן תמונה יפה לסך LCD גם בשידורי טלוויזיה ( מעבדי הפיקסל פלוס לדורותיהם מתמודדים הכי טוב לטעמי עם שידורי טלוויזיה ), הבעיה היא שוב שאתה לא יכול לרדת למסך 32 אינץ מאחר וזה די קטן השאלה היא גם מה השימושים העיקריים שלך ? אם זה בעיקר DVD , HD אז יש גם מסכים של שארפ בגודל 37 שנראים די טוב.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”