מה הקפה המועדף עליכם למקינטה בריקה?
מורן
בריקה
-
מזרימי
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 174
- ozeltzex
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1648
אני אישית לאט לאט מנסה את כל התערובות של אמיגו.
עוד לא הגעתי לתערובת האולטימטיבית בשבילי (מרות חזקה, מעט מתיקות ומעט חמיצות)
מה שכן, כל התערובות 100% ערביקה יוצאות קצת חלשות, אז מראש הייתי ממליץ על תערובת עם קצת רובוסטה.
עוד לא הגעתי לתערובת האולטימטיבית בשבילי (מרות חזקה, מעט מתיקות ומעט חמיצות)
מה שכן, כל התערובות 100% ערביקה יוצאות קצת חלשות, אז מראש הייתי ממליץ על תערובת עם קצת רובוסטה.
- uriler
-
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
תלוי מאוד, מה הטעמים שאתה אוהב בקפה באופן כללי?
האם יש תערובות שאתה מעדיף בבתי קפה שונים?
האם יש תערובות שאתה מעדיף בבתי קפה שונים?
-
מזרימי
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 174
אני מדבר על שקיות או קופסאות סגורות של יצרנים. עוד לא מצאתי את האחת שיוצאת הכי טוב במקינטה של בריקה. חזקה דיה אך ארומתית וחלקה
- דבוטאנט
-
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
קפה טחון מראש מאבד את כל הטעם שלו - אם אתה מחפש טעם בקפה כדאי לטחון לפני ההכנה.
במקינטה זה אפשרי גם עם מטחנת להבים של 100 ש"ח.
במקינטה זה אפשרי גם עם מטחנת להבים של 100 ש"ח.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
- moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

- תגובות: 9712
ozeltzex כתב:מה שכן, כל התערובות 100% ערביקה יוצאות קצת חלשות, אז מראש הייתי ממליץ על תערובת עם קצת רובוסטה....
חפש גם קפה בקליה כהה יחסית. הבריקה מוציאה מכאלו את המיטב.
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -
- Oferot
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 976
אני חייב לציין את ההבדל המשמעותי בקליה ביתית. משהו שחייבים להתנסות בו! מעבר לכיף שבקליה עצמה. זה ממש מורגש בכוס - אפילו בבריקה.
אני לא יודע למה אבל תמיד הרגיז אותי בבריקה הנזילה של הקפה למיכל העליון כמה שניות לפני שכל הקפה פורץ החוצה. לפני שקניתי את הבריקה חשבתי שראיתי סרטים שבהם זה לא ככה. ושהמיכל העליון ריק לחלוטין ואז פורץ כל הקפה..ניסיתי לחפש בפורומים מידע לפני שנתיים בערך איך ניתן לפתור את זה ולא מצאתי כלום! אבל מה - בשניה שניסיתי קפה טרי שקליתי בעצמי הבעיה נפתרה לחלוטין! זה ממש מדד לכמה הקפה טרי
כי כשבוע וחצי לאחר הקליה כבר שוב רואים את ה-pre-leak הזה. ככל שפחות קפה נוזל - יותר טרי!
בקיצור תתחיל לקלות!
אני לא יודע למה אבל תמיד הרגיז אותי בבריקה הנזילה של הקפה למיכל העליון כמה שניות לפני שכל הקפה פורץ החוצה. לפני שקניתי את הבריקה חשבתי שראיתי סרטים שבהם זה לא ככה. ושהמיכל העליון ריק לחלוטין ואז פורץ כל הקפה..ניסיתי לחפש בפורומים מידע לפני שנתיים בערך איך ניתן לפתור את זה ולא מצאתי כלום! אבל מה - בשניה שניסיתי קפה טרי שקליתי בעצמי הבעיה נפתרה לחלוטין! זה ממש מדד לכמה הקפה טרי
בקיצור תתחיל לקלות!
מילה של אקסטרימיסט.