האם מישהו מוכן להסביר את פשר אי שידור ה-NBA מתחילת העונה בערוץ הספורט ?
אחרי שבשנה שעברה עומרי כספי "גילה" לערוץ הספורט שעונת ה-NBA מתחילה בסוף אוקטובר ולא אחרי משחק האולסטאר, השנה שוב חזר ערוץ הספורט לסורו ואיתה התופעה היחודית של אי שידור המשחקים כבר מתחילת העונה, והסתפקות בתקציר, באיכות stream עלוב מהרשת, בחדשות הספורט (שמלווה כמובן בהתלהבות עצומה של אלי ומירי מרמת המשחקים...)
מאחר ולמיטב ידיעתי ערוץ הספורט הוא הגוף שמחזיק בזכויות, מה שמונע מ-ESPN לשדר יותר משחקים (ולא נדבר על איכות הזוועתית שלו. מה שאולי מתקזז עם איכות השדרים...), האם מישהו יודע למה ערוץ הספורט ממשיך להתעלל בנו, הצופים, שנה אחרי שנה ? האם השיקול הוא כלכלי ?
כי את הליגה הספרדית הוא לא מתחיל לשדר רק אחרי הכריסמס...
ואולי המוטו של הערוץ הוא כפרפרזה על הציטוט המפורסם "מה אתה משדר חוץ מכדורגל ? כדורגל ספרדי..."
מאחר ולמיטב ידיעתי ערוץ הספורט הוא הגוף שמחזיק בזכויות, מה שמונע מ-ESPN לשדר יותר משחקים (ולא נדבר על איכות הזוועתית שלו. מה שאולי מתקזז עם איכות השדרים...), האם מישהו יודע למה ערוץ הספורט ממשיך להתעלל בנו, הצופים, שנה אחרי שנה ? האם השיקול הוא כלכלי ?
כי את הליגה הספרדית הוא לא מתחיל לשדר רק אחרי הכריסמס...
ואולי המוטו של הערוץ הוא כפרפרזה על הציטוט המפורסם "מה אתה משדר חוץ מכדורגל ? כדורגל ספרדי..."
- agent__smith
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6317
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 144 פעמים
לא רק בערוץ הספורט.....רק כסף
זה מסורת בערוץ הספורט...
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!
- agent__smith
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6317
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 144 פעמים
המממ איפה לא ?
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!
- ivanhoe888
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1209
- נתן תודות: 13 פעמים
- קיבל תודות: 14 פעמים
יש לך את NBA LEAGUE PASS באינטרנט. ברגע שאני זורק את יס, אני מתכוון לעשות מנוי לזה ואולי גם לפוטבול 
פראיירים לא מתחלפים - רק ראשי ממשלה.