חיבור מסך חיצוני לנטבוק
-
avrahamida
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 127
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
בוקר טוב אנשים,
רכשתי נטבוק ואני מעוניין לחבר אליו מסך חיצוני בעת הצורך. יש לי שתי שאלות בעניין זה:
א. באיזו נקודה מותר לחבר את המסך החיצוני, כלומר: האם בטרם אני מדליק את הנטבוק? האם מותר לעשות זאת כאשר הנטבוק כבר פועל ? או בקיצור - כיצד הכי טוב לעשות זאת מבלי לפגוע בשום רכיב (לא של המסך החיצוני ולא של הנטבוק).
ב. האם יש כבל מיוחד שמיועד לכך ? ללא ברגים בקצה כבל ה- VGA ?
ג. האם ניתן להשתמש בלפטופ כמסך חיצוני לנטבוק או שמא זה בלתי אפשרי ?
שאלה נוספת שלא קשורה לעניין המסך החיצוני :
כאשר אני פורש סרטון כלשהו על פני המסך כולו ניתן לראות איטיות מרגיזה בתנועה על המסך. בקטן זה לא קורה. יש לכך הסבר?
תודה מראש
אברם
רכשתי נטבוק ואני מעוניין לחבר אליו מסך חיצוני בעת הצורך. יש לי שתי שאלות בעניין זה:
א. באיזו נקודה מותר לחבר את המסך החיצוני, כלומר: האם בטרם אני מדליק את הנטבוק? האם מותר לעשות זאת כאשר הנטבוק כבר פועל ? או בקיצור - כיצד הכי טוב לעשות זאת מבלי לפגוע בשום רכיב (לא של המסך החיצוני ולא של הנטבוק).
כאשר אני פורש סרטון כלשהו על פני המסך כולו ניתן לראות איטיות מרגיזה בתנועה על המסך. בקטן זה לא קורה. יש לכך הסבר?
תודה מראש
אברם
- uris
- מורעל האתר

- תגובות: 6784
- שם מלא: אורי שמאי
- נתן תודות: 78 פעמים
- קיבל תודות: 243 פעמים
א. אין חשיבותavrahamida כתב:בוקר טוב אנשים,
תודה מראש
אברם...
ב. לא ...כל כבל vga יתאים
ג. לא
לשאלתך ...נסה דפדפן אחר ...תלוי בדפדפן/בחיבור ובחוזק המחשב.
-
avrahamida
-
- חבר פעיל מאוד

שלום ותודה על התגובה
בנוגע לעניין האיטיות בסרטונים - אשמח מאוד אם תוכל להבהיר את עצמך כי אינני ממש מבין גדול בתחום...
זהו לינק שלפיו תוכל לראות את נתוני הנטבוק:
http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1JZM1100Q
מותקנת על המחשב מערכת הפעלה windows 7 starter
בעניין הדפדפן אני סבור שמדובר ב- e8
תודה רבה על העזרה והמשך יום טוב
בנוגע לעניין האיטיות בסרטונים - אשמח מאוד אם תוכל להבהיר את עצמך כי אינני ממש מבין גדול בתחום...
זהו לינק שלפיו תוכל לראות את נתוני הנטבוק:
http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1JZM1100Q
מותקנת על המחשב מערכת הפעלה windows 7 starter
בעניין הדפדפן אני סבור שמדובר ב- e8
תודה רבה על העזרה והמשך יום טוב
- iakovl
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5403
- שם מלא: יאן לנגרמן
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 228 פעמים
כשאתה אומר סרטונים אני מניח יוטיוב...
כשאתה על מסך קטן אתה תראה בצד למטה מימין את הרזולוציה של הסרטון... 360P 480P 720P 1080P
הנטבוק שלך לא מספיק חזק בשביל לנגן סרטונים בHD מלא כלומר 1080P
כשאתה מגדיל חלון פשוט תבחר למטה רזולוציה נמוכה יותר
כשאתה על מסך קטן אתה תראה בצד למטה מימין את הרזולוציה של הסרטון... 360P 480P 720P 1080P
הנטבוק שלך לא מספיק חזק בשביל לנגן סרטונים בHD מלא כלומר 1080P
כשאתה מגדיל חלון פשוט תבחר למטה רזולוציה נמוכה יותר
-
avrahamida
-
- חבר פעיל מאוד

בוקר טוב
לא מדובר רק ביוטיוב אלא גם בצפיה ישירה משידורי טלויזיה (מקו) או באופן כללי בסרטונים ברשת.
אני לא ליד הנטבוק כך שאני לא יכול לבדוק את מה שהסברת בתגובתך אבל אעשה זאת כשאגיע הביתה מהמשרד.
מה שכן - אני לא בטוח שאני זוכר שהופיע לי איזשהו אייקון לבחירת רזולוציה...
אני לא ליד הנטבוק כך שאני לא יכול לבדוק את מה שהסברת בתגובתך אבל אעשה זאת כשאגיע הביתה מהמשרד.
מה שכן - אני לא בטוח שאני זוכר שהופיע לי איזשהו אייקון לבחירת רזולוציה...
- Obi-Wan
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 428
- נתן תודות: 47 פעמים
- קיבל תודות: 16 פעמים
נטבוק אין מה לעשות, הוא מחשב חלש, לי יש את האסוס 1005 ובצפייה ישירה הוא משתנק
נטבוק מיועד לאינטרנט, דפים ללא וידאו, בצפייה ישירה הוא ישתעל, ישתנק ורק אז יעשה טובה ויריץ משהו- זה מה יש
מחשב זול יתן לך ביצועים הרבה יותר טובים- המעבד שלו תשים לב ליבה אחת 1.66 GHZ זה בערך המהירות של המעבדים לפני 7 שנים
נטבוק מיועד לאינטרנט, דפים ללא וידאו, בצפייה ישירה הוא ישתעל, ישתנק ורק אז יעשה טובה ויריץ משהו- זה מה יש
מחשב זול יתן לך ביצועים הרבה יותר טובים- המעבד שלו תשים לב ליבה אחת 1.66 GHZ זה בערך המהירות של המעבדים לפני 7 שנים
-
avrahamida
-
- חבר פעיל מאוד

להמ לבאס
Obi-Wan כתב:נטבוק אין מה לעשות, הוא מחשב חלש, לי יש את האסוס 1005 ובצפייה ישירה הוא משתנק
מחשב זול יתן לך ביצועים הרבה יותר טובים- המעבד שלו תשים לב ליבה אחת 1.66 GHZ זה בערך המהירות של המעבדים לפני 7 שנים...
אתה מתאר משהו מאוד "עגלתי" ואני לא חושב שזה המצב
המחשב עובד בסדר גמור. די מהיר גם בביצוע של כמה פעולות יחדיו. האיכות של המסך מצוינת ורק לעיתים ישנה איזושהי איטיות מרגיזה, אבל זה לגמרי בקצה.
בסך הכל אני חושב שמדובר במוצר מעולה. כמובן שאם מדובר במשתמש כבד (מה שאני לא...) אז הוא צריך לחפש מוצר אחר.