מחיר ה"עברית" מוזל ל- 899 ש"ח

חדשות מכל העולם של מכשירים ניידים - סלולרי, ניווט, וכל דבר שנייד.
שלח תגובה
EliHaboosh פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTMobile
עורך ראשי HTMobile
תגובות: 3321
נתן תודות: 137 פעמים
קיבל תודות: 847 פעמים

שליחה #1 

קורא הספרים - עברית, יוזל מעתה ומחירו התעדכן ל - 899 ש"ח. זאת לעומת מחירו הקודם שעמד על 1399 ש"ח וכלל זיכוי כספי בגובה 400 שקלים לקניית ספרים באתר.
כעת, מחיר העברית כולל את קורא הספרים בלבד. רוכשים שיהיו מעוניינים לרכוש ספרים עבורו, יוכלו לעשות זאת בקניית שוברי הנחה של 300 ש"ח לרכישה בשווי של 400 ש"ח או 150 ש"ח לרכישה בשווי 200 ש"ח.

הורדת המחיר והרחבת ערוצי ההפצה של המכשיר גם לרשת קרביץ, אופיס דיפו, באג ורשתות החשמל מצביעה על היענות נמוכה מהצפוי וניסיון התמודדות עם מכשירי טאבלט חדשים היוצאים לשוק.

צביקה שיינפלד סמנכ"ל שיווק ופיתוח עסקי בניופאן מציין כי "בתקופה האחרונה אנו עדים להרחבת אפשרויות קריאת ספרים במכשירים דיגיטליים בישראל ולפיכך אנו מתאימים את הפעילות השיווקית והאסטרטגית לתקופה זו. חשוב לזכור שמדובר בתהליך טבעי שחל על המוצר והקטגוריה ומגמה כלל עולמית בהן מחירי הספרים האלקטרונים בטכנולוגיות ה- Eink הוזלו דוגמת "קינדל" של אמזון ונוק של ברנס & נובל. בשלב ההשקה הראשוני נמכרו עשרות אלפי כותרים, ואלפים כבר נהנים מחווית קריאה חדשה" הוסיף שיינפלד.

בהמשך מתוכננות פעילויות נוספות במיזם "עברית" לעידוד וקידום סופרים צעירים ישראליים. אלו יוזמנו לשלוח סיפורים קצרים והסיפורים הנבחרים יעלו לאתר עברית כקבצי EPUB אותם ניתן יהיה להוריד למכשירי "עברית".
אלי חבוש

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78869
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 788 פעמים
קיבל תודות: 5394 פעמים

שליחה #2 

ההשקעה שלהם במעבר לאייפד הוא מתבקש והוא צעד נכון.

מה שצריך זה להוזיל את הספרים האלקטרוניים. עד שהמחיר שלהם לא יהיה זול מאלה הפיזיים, לא תהיה התקדמות משמעותית בתחום.

Nunatak
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 3722
שם מלא: nunatak
נתן תודות: 154 פעמים
קיבל תודות: 156 פעמים

שליחה #3 

צפוי, לדעתי זה ימשיך לרדת בחודשים הקרובים אבל גם זה לא יעזור כל זמן שמחיר הספרים עצמם לא ירד בצורה משמעותית והמבחר יעלה.

Nissim
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2673
נתן תודות: 116 פעמים
קיבל תודות: 54 פעמים

שליחה #4 

EliHaboosh,
אני לא יודע האם הפרוייקט בכלל כדאי כלכלית, אבל כרגע נראה שהם לא מפספסים הזדמנות להפסיד הזדמנות.
oferlaor,
קראתי על כוונה להוזיל את הפלטפורמה הקיימת, לא ראיתי כוונה לעבור לפלטפורמות אחרות, איפה אתה רואה את זה?
אני בכלל לא מאמין שהם חושבים בכיוון.

Nunatak
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 3722
שם מלא: nunatak
נתן תודות: 154 פעמים
קיבל תודות: 156 פעמים

שליחה #5 

Nissim,
הם פיתחו/מפתחים אפליקציה לאייפד.

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile
תגובות: 17346
נתן תודות: 503 פעמים
קיבל תודות: 358 פעמים

שליחה #6 

מה מחיר כותר לעברית?

zviwr
סמל אישי של משתמש
עורך משנה HTmobile
עורך משנה HTmobile
תגובות: 1647
שם מלא: צבי וורובל
נתן תודות: 39 פעמים
קיבל תודות: 194 פעמים

שליחה #7 

באתר של הספר הדיגיטלי תמצא ספרים החל מ 40 ש"ח.
צבי וורובל

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019
נתן תודות: 123 פעמים
קיבל תודות: 940 פעמים

שליחה #8 

theAman ההיצע כיום הוא מאוד דל. מדובר בפחות מ 10,000 כותרים - כולל גם כותרים באנגלית.

המכשיר עצמו חביב ביותר, קניתי אחד ליום הולדתה של אחותי מאותגרת הטכנולוגיה ולמרבית הפלא היא מסתדרת איתו מצויין.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile
תגובות: 17346
נתן תודות: 503 פעמים
קיבל תודות: 358 פעמים

שליחה #9 

לא רק שההיצע דל, גם כמו שנאמר קודם, המחיר של עותק דיגיטלי צריך (לפחות לפי ההגיון) להיות זול יותר משמעותית מעותק מודפס.
עם מחירי כותרים נורמליים וירידה נוספת במחיר אולי יש על מה לדבר, כרגע, אני עדיין מעדיף עותק מודפס (הפעמים היחידות ביום שאני לא מביט במסך...).

אין ספק שכניסת הטאבלטים למיניהם יפגעו בכל קוראי הספרים הייעודיים (למרות שהרבה יותר נוח לקרוא עם E-Ink מאשר עם LCD).

מספיקלי
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2786
נתן תודות: 52 פעמים
קיבל תודות: 178 פעמים

שליחה #10 

כשמחיר ספר לפי משקל הוא כ20-30 שקל, אם ספר אלקטרוני לא ירד ל10 המכשיר ישאר אנקדוטה
כמו סוסיתא בעליה לירושלים
http://www.ototoy.com/modules.php?name= ... le&sid=166
אינני מנוי הוט/יס

+K1 עם DVB וK18.4.

שלח תגובה

חזור אל “חדשות ניידים”