קושי להשיג תרגומים לגרסאות 720P
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46434
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5086 פעמים
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9325
- נתן תודות: 1557 פעמים
- קיבל תודות: 357 פעמים
מספר הערות לנושא זה:
1. דיברתי עם מתרגמים של אחד האתרים המפיצים את הכתוביות. הוסבר לי שסנכרון לגרסאות הHD הינו בעייתי יותר מאשר הגרסאות הרגילות, בגלל הנפחים הגדולים של הקבצים. למסנכרן הרבה יותר קל להשיג קובץ של 700MB מאשר קובץ של 10GB
2. בסופו של דבר השיקול הקובע הוא הביקוש. מן הסתם סרטים חדשים מקבלים יותר סינכרונים לגרסאות HD ,מאשר סרטים ישנים, פחות פופולאריים
3. לגבי סנכרון עצמאי בעזרת התוכנה SW, אני יכול להעיד מניסיון אישי שאם מדובר בהוספת השהיה קבועה, או סנכרון פשוט של נקודות התחלה וסוף, התהליך הוא די קליל.
כאשר הכלים האלה לא מצליחים, והתרגום בורח אחרי כל דקה, תהליך הסנכרון הוא כל כך מייגע ומעצבן , כך שאולי כבר יותר קל לתרגם את כל הסרט מחדש...
1. דיברתי עם מתרגמים של אחד האתרים המפיצים את הכתוביות. הוסבר לי שסנכרון לגרסאות הHD הינו בעייתי יותר מאשר הגרסאות הרגילות, בגלל הנפחים הגדולים של הקבצים. למסנכרן הרבה יותר קל להשיג קובץ של 700MB מאשר קובץ של 10GB
2. בסופו של דבר השיקול הקובע הוא הביקוש. מן הסתם סרטים חדשים מקבלים יותר סינכרונים לגרסאות HD ,מאשר סרטים ישנים, פחות פופולאריים
3. לגבי סנכרון עצמאי בעזרת התוכנה SW, אני יכול להעיד מניסיון אישי שאם מדובר בהוספת השהיה קבועה, או סנכרון פשוט של נקודות התחלה וסוף, התהליך הוא די קליל.
כאשר הכלים האלה לא מצליחים, והתרגום בורח אחרי כל דקה, תהליך הסנכרון הוא כל כך מייגע ומעצבן , כך שאולי כבר יותר קל לתרגם את כל הסרט מחדש...
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
אני יודע, אבל זה לא תמיד קיים. גם תזכרו שהצרכים שלי שונים לחלוטין, אני לא מתעניין בכלל בכתוביות בעברית.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
אם לא הסתדר לך באמצעות השהייה (+,-) לכל קובץ הכתוביות, או באמצעות נקודות סנכרון ראשונה ואחרונה, ישנה אפשרות נוספת: היא כמו האפשרות של סנכרון נקודה ראשונה ואחרונה, רק עם הכנסת עוד נקודות סנכרון ביניהן, באותם מקטעים שהתרגום מתחיל "לברוח" בתוך עצמו.bariko כתב:מספר הערות לנושא זה:
כאשר הכלים האלה לא מצליחים, והתרגום בורח אחרי כל דקה, תהליך הסנכרון הוא כל כך מייגע ומעצבן , כך שאולי כבר יותר קל לתרגם את כל הסרט מחדש......
לרוב הוספה של עוד מספר נקודות סנכרון בתוך הקובץ, מצליחה "לישר" אותו לתזמונים הנכונים.
כל הפעולה אורכת עוד כחצי דקה, לעומת תזמון נקודות ראשונה ואחרונה.
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9325
- נתן תודות: 1557 פעמים
- קיבל תודות: 357 פעמים
יכול להיות שהפעולה עצמה אורכת חצי דקה, אבל למצוא כל פעם את המקטעים האלה, זה כבר עניין מתיש.
חוץ מזה, במקרה של צפייה בסרט בפעם ראשונה,תהליך כזה יכול להפריע, היות ורואים מראש מה יקרה.
נראה לי שבמצבים כאלה עדיף כבר לנסות לסנכרן בזמן אמת באמצעות סטרימר, או עם תוכנת MPC-HC
חוץ מזה, במקרה של צפייה בסרט בפעם ראשונה,תהליך כזה יכול להפריע, היות ורואים מראש מה יקרה.
נראה לי שבמצבים כאלה עדיף כבר לנסות לסנכרן בזמן אמת באמצעות סטרימר, או עם תוכנת MPC-HC