קושי להשיג תרגומים לגרסאות 720P

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46434
נתן תודות: 1967 פעמים
קיבל תודות: 5086 פעמים

שליחה #21 

נדב,
למה סבל? זהו תהליך שאני מכיר ויודע כיצד לבצע.

bariko
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9325
נתן תודות: 1557 פעמים
קיבל תודות: 357 פעמים

שליחה #22 

מספר הערות לנושא זה:

1. דיברתי עם מתרגמים של אחד האתרים המפיצים את הכתוביות. הוסבר לי שסנכרון לגרסאות הHD הינו בעייתי יותר מאשר הגרסאות הרגילות, בגלל הנפחים הגדולים של הקבצים. למסנכרן הרבה יותר קל להשיג קובץ של 700MB מאשר קובץ של 10GB

2. בסופו של דבר השיקול הקובע הוא הביקוש. מן הסתם סרטים חדשים מקבלים יותר סינכרונים לגרסאות HD ,מאשר סרטים ישנים, פחות פופולאריים

3. לגבי סנכרון עצמאי בעזרת התוכנה SW, אני יכול להעיד מניסיון אישי שאם מדובר בהוספת השהיה קבועה, או סנכרון פשוט של נקודות התחלה וסוף, התהליך הוא די קליל.
כאשר הכלים האלה לא מצליחים, והתרגום בורח אחרי כל דקה, תהליך הסנכרון הוא כל כך מייגע ומעצבן , כך שאולי כבר יותר קל לתרגם את כל הסרט מחדש... :D

toxin
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9357
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 742 פעמים

שליחה #23 

Catskinner, בתרגומים של קבוצת QSUBS בסדרות ה TV, יש בין כל בלוק כתוביות כזה סימן + שעוזר לסנכרון לשאר הגרסאות (מ HDTV ל 720P וגם WEB-DL).

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019
נתן תודות: 123 פעמים
קיבל תודות: 940 פעמים

שליחה #24 

אני יודע, אבל זה לא תמיד קיים. גם תזכרו שהצרכים שלי שונים לחלוטין, אני לא מתעניין בכלל בכתוביות בעברית.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

Lee
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4282
נתן תודות: 280 פעמים
קיבל תודות: 466 פעמים

שליחה #25 

bariko כתב:מספר הערות לנושא זה:

3. לגבי סנכרון עצמאי בעזרת התוכנה SW, אני יכול להעיד מניסיון אישי שאם מדובר בהוספת השהיה קבועה, או סנכרון פשוט של נקודות התחלה וסוף, התהליך הוא די קליל.
כאשר הכלים האלה לא מצליחים, והתרגום בורח אחרי כל דקה, תהליך הסנכרון הוא כל כך מייגע ומעצבן , כך שאולי כבר יותר קל לתרגם את כל הסרט מחדש...
:D
...
אם לא הסתדר לך באמצעות השהייה (+,-) לכל קובץ הכתוביות, או באמצעות נקודות סנכרון ראשונה ואחרונה, ישנה אפשרות נוספת: היא כמו האפשרות של סנכרון נקודה ראשונה ואחרונה, רק עם הכנסת עוד נקודות סנכרון ביניהן, באותם מקטעים שהתרגום מתחיל "לברוח" בתוך עצמו.
לרוב הוספה של עוד מספר נקודות סנכרון בתוך הקובץ, מצליחה "לישר" אותו לתזמונים הנכונים.
כל הפעולה אורכת עוד כחצי דקה, לעומת תזמון נקודות ראשונה ואחרונה.

bariko
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9325
נתן תודות: 1557 פעמים
קיבל תודות: 357 פעמים

שליחה #26 

יכול להיות שהפעולה עצמה אורכת חצי דקה, אבל למצוא כל פעם את המקטעים האלה, זה כבר עניין מתיש.
חוץ מזה, במקרה של צפייה בסרט בפעם ראשונה,תהליך כזה יכול להפריע, היות ורואים מראש מה יקרה.

נראה לי שבמצבים כאלה עדיף כבר לנסות לסנכרן בזמן אמת באמצעות סטרימר, או עם תוכנת MPC-HC

hofir
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 478
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 53 פעמים

שליחה #27 

יש לי עצה עבורך תוריד את הסרט לפי גירסת הכתוביות באתרים :טורק,סרטים
במידה והסרט מקדים או מאחר בלבד אפשר להשתמש בתוכנת Time_adjuster.

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”