אני חדש כאן בפורום אבל מגיע מעולם הקולנוע הביתי והסאונד (לבית ולרכב..),
קראתי חלק גדול מהביקורות כאן באתר ונשארו לי כמה שאלות בקשר לשני המכשירים שבכותרת לפני שאחליט לרכוש אחד מהם,
אני אציין מהם הצרכים שלי ואשאל את מה שיש לי לשאול, אודה לעוזרים.
אני זקוק לסטרימר שייתחבר למערכת קולנוע ברמה גבוהה יחסית ( Denon AVR-3805 + Pioneer DV-LX50 + Klipsch RF-5 + Klipsch RC-62 + Klipsch RB-81 + Panasonic TH-P42V20 + Sony Playstation 3 ), חשוב לי סאונד טוב, תמונה מצויינת, ללא קטיעות ובעיות כאלו ואחרות בנגינה של קבצי MKV בעיקר (גודל ממוצע של 13-15 ג'יגה ב1080P) ומידי פעם אימג'ים של בלו-ריי (הורדתי שניים כדי להתנסות בהם). אל הסטרימר שאבחר יוכנס דיסק קשיח של WD מסדרת GREEN בגודל 2GB ואליו אעתיק את הקבצים (ברגע שאדע איך עושים את זה). לא אכפת לי מחיבור אלחוטי כרגע אם כי נראה לי שזו אופציה לעתיד.
לא היה לי סטרימר מעולם אבל יצא לי לראות כמה סטרימרים בפעולה, בינהם פופקורן מדגם ישן למדי (אולי A100 אם היה דבר כזה) אצל חבר שעבד נהדר, ואת המדיאטור (mede8er) שהיה לא רע.
אני מתלבט בין הפופקורן A200 לבי הS1 של DVICO , אני נוטה לרכוש את הS1 אבל קודם לכן - אלו הן השאלות שלי:
1. נראה שלA200 יש יותר זיכרון RAM וFLASH , האם זה אמור להשפיע בצורה משמעותית לעומת ביצועיו של הS1 של דביקו?
2. אני לא מבין מה ההבדל בין הצ'יפים של הA200 לעומת הS1, מי מתקדם יותר \ טוב יותר ?
3. האם מישהוא יכול לרשום לי את הבעד ונגד הבחירה בכל אחד מהסטרימרים הללו ?
מודה לעונים.
תומר.