Dvico S1 Vs. Popcorn Hour A200

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
Mudman פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 12
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם, :)

אני חדש כאן בפורום אבל מגיע מעולם הקולנוע הביתי והסאונד (לבית ולרכב..),
קראתי חלק גדול מהביקורות כאן באתר ונשארו לי כמה שאלות בקשר לשני המכשירים שבכותרת לפני שאחליט לרכוש אחד מהם,
אני אציין מהם הצרכים שלי ואשאל את מה שיש לי לשאול, אודה לעוזרים.

אני זקוק לסטרימר שייתחבר למערכת קולנוע ברמה גבוהה יחסית ( Denon AVR-3805 + Pioneer DV-LX50 + Klipsch RF-5 + Klipsch RC-62 + Klipsch RB-81 + Panasonic TH-P42V20 + Sony Playstation 3 ), חשוב לי סאונד טוב, תמונה מצויינת, ללא קטיעות ובעיות כאלו ואחרות בנגינה של קבצי MKV בעיקר (גודל ממוצע של 13-15 ג'יגה ב1080P) ומידי פעם אימג'ים של בלו-ריי (הורדתי שניים כדי להתנסות בהם). אל הסטרימר שאבחר יוכנס דיסק קשיח של WD מסדרת GREEN בגודל 2GB ואליו אעתיק את הקבצים (ברגע שאדע איך עושים את זה). לא אכפת לי מחיבור אלחוטי כרגע אם כי נראה לי שזו אופציה לעתיד.
לא היה לי סטרימר מעולם אבל יצא לי לראות כמה סטרימרים בפעולה, בינהם פופקורן מדגם ישן למדי (אולי A100 אם היה דבר כזה) אצל חבר שעבד נהדר, ואת המדיאטור (mede8er) שהיה לא רע.

אני מתלבט בין הפופקורן A200 לבי הS1 של DVICO , אני נוטה לרכוש את הS1 אבל קודם לכן - אלו הן השאלות שלי:

1. נראה שלA200 יש יותר זיכרון RAM וFLASH , האם זה אמור להשפיע בצורה משמעותית לעומת ביצועיו של הS1 של דביקו?
2. אני לא מבין מה ההבדל בין הצ'יפים של הA200 לעומת הS1, מי מתקדם יותר \ טוב יותר ?
3. האם מישהוא יכול לרשום לי את הבעד ונגד הבחירה בכל אחד מהסטרימרים הללו ?

מודה לעונים.
תומר.

Irus
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4163
נתן תודות: 127 פעמים
קיבל תודות: 159 פעמים

שליחה #2 

Mudman,

ההבדל הגדול הוא בין הצ'יפים, סיגמא בפופקורן ורילטק ב-DVICO.

אני חושב שהחומרה של הפופקורן חזקה יותר, ההבדל נובע בעיקר מהצורך של סדרה 200 של פופקורן להתמודד עם ממשק חדש שאמור לצאת בקרוב ולהציג ממשק פלאש ייחודי ו-JB מובנה מתקדם.

את עיקר ההבדל תרגיש ביכולת הזרמה טובה יותר של תכנים כבדים בפופקורן, התמודדות טובה יותר עם תכני בלו-ריי, ומגוון פתרונות ה-JB.

אם אתה כבר משווה ל-S1, מבחינת מחיר ויכולות, אני חושב שה-C200 יתאים לך יותר, יש לו את אותו הצ'יפ כמו ב-A200, בתוספת יכולת הצגת תפריטי בלו-ריי מלאים, גוף מתכתי מאוורר, שלט RF, 5 כניסות USB (אחת פנימית), ומקום לכונן BD וכונן פנימי יחדיו (או שני כוננים פנימיים).

פה אתה יכול לקרוא על עוד הבדלים בין המכשירים (כולל טבלה של מכשירי DVICO בהמשך):

http://hometheater.co.il/modules.php?na ... 82#1248182

פה יש טבלה של מכשירי פופקורן:

http://hometheater.co.il/modules.php?na ... 42#1012242

Mudman פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

IRUS,
ראשית תודה על התשובה המהירה,
מעבר לכך,
היה עניין נוסף שקצת בילבל אותי,
באתר של DVICO לא ראיתי שהS1 עושה PASS THROUGH לפורמט DTS-HD , וזה קצת לא ברור לי היות ובאחד הת'רדים שקראתי כאן (אחד משניים עיקריים על המכשיר) רשם אחד מבעלי המקצוע שאין לו בעיה לעשות PASS THROUGH לכל פורמטי האודיו המתקדמים כי בנוי על תשתית ה6600 , אז רגע, עושה את זה לDTS-HD או לא ?
האם עדכון תוכנה יפתור את זה ?

מעבר לכך, מבלי לזלזל בדעתך כלל (אתה בטוח מבין פי כמה ממני בעניין הזה), האם לדעתך יסכימו איתך חברי הפורום בצורה חד משמעית שאת הS1 עליי להשוות לC200 ולא לA200 ?
ואם כבר אני בענייני שאלות, האם רכישתו של ה6600 מצדיקה את ההבדל במחיר שלו לעומת הS1 ?

תודה שוב לעוזרים.
:wink:
תומר.

Irus
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4163
נתן תודות: 127 פעמים
קיבל תודות: 159 פעמים

שליחה #4 

יש פה בפורום הרבה דעות, לקבל הסכמה חד משמעית? זה לא יקרה... :D

לדעתי ה-S1 מגיע עם הצ'יפ החדש של רילטק (+) ויש לו תמיכה מלאה בפורמטי האודיו החדשים, במידה ואני טועה, אני אשמח אם מישהו יתקן אותי.

מבחינת הבדלי המחירים והתמורה של ה-S1 לעומת אחיו הגדול, יצטרכו לענות לך משתמשים, אני חושב שהמחיר שה-6,600 נמכר בו בארץ (לפחות עד עכשיו) הוא פשוט בלתי פרופורציונאלי.

אני הצעתי לך לקחת בחשבון את ה-C200 כאופציה מכמה סיבות, את ה-C200 ניתן להשיג בכ-1,500 ש"ח ונראה לי שזה אפילו זול יותר, או באותו טווח מחירים של ה-S1. את ה-A200 ניתן להשוות בעיקר ל-N1 ולאקסטרימרים (מבחינת מחיר). הזכרת שיש לך מערכת מתקדמת ועם ה-C200 תוכל לקבל תמיכה בתפריטי בלו-ריי מלאים, בנוסף לאופציה להוסיף כונן BD בכל זמן שתרצה. מעבר להבדלים שציינתי בתגובה, תקבל מהפופקורנים מסדרה 200 תמיכה דומה.

Mudman פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

נהדר :roll: ,
עכשיו אני מבולבל..

אשמח לשמוע את דיעותיהם של המשתמשים האחרים גם, כאלו שיש להם S1 או 6600 , שיכולים לשפוך קצת אור (ודיעה אישית) על הנושא והשאלות ששאלתי .. או שפשוט אלך על פופקורן .

תודה לעוזרים (ול-IRUS כמובן).

תומר

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”