משדרג את האינטרנט, זקוק לחוות דעת על ספק
שלום, עד עכשיו גלשתי דרך ADSL במהירות 5 מגה עם בזק בינלאומי.
אין לי תשתית של NGN ביישוב שאני גר בו, אז בחרתי ב UFI של הוט במהירות 12 מגה.
רכשתי כבר חבילה של הוט (במחיר של 106 שקל- תשתית+ טלפון 1000 דק') אך עכשיו אני בהתלבטות לגביי הספק...
דרך בזק בין לאומי אני יכול לקבל מהירות 12 מגה במחיר של 50 שקל בחודש אך בהתחייבות לשנתיים (!).
דרך טריפל סי (ספק שלא הכרתי עד היום), אני מקבל מהירות 12 מגה במחיר של 55 שקל בחודש ללא התחייבות (!).
השימושים שלי באינטרנט הם בעיקר הורדות כבדות 24/7 דרך ביטורנט, בבזק בינלאומי הייתי עד עכשיו ללא בעייה כלשהיא וקיבלתי כל הזמן מקסימום של DOWNLOAD/UPLOAD אך אני לא מכיר בכלל את טריפל סי והייתי רוצה לדעת איך הם עם שיתוף קבצים ומהירות ההורדה/שליחה בכל שעות היום ?
לא מפריע לי ה 5 שקל בחודש לטריפל סי.
אשמח לתשובות מהירות (מחר על הבוקר אני כבר צריך לבחור ספק), תודה !
אין לי תשתית של NGN ביישוב שאני גר בו, אז בחרתי ב UFI של הוט במהירות 12 מגה.
רכשתי כבר חבילה של הוט (במחיר של 106 שקל- תשתית+ טלפון 1000 דק') אך עכשיו אני בהתלבטות לגביי הספק...
דרך בזק בין לאומי אני יכול לקבל מהירות 12 מגה במחיר של 50 שקל בחודש אך בהתחייבות לשנתיים (!).
דרך טריפל סי (ספק שלא הכרתי עד היום), אני מקבל מהירות 12 מגה במחיר של 55 שקל בחודש ללא התחייבות (!).
השימושים שלי באינטרנט הם בעיקר הורדות כבדות 24/7 דרך ביטורנט, בבזק בינלאומי הייתי עד עכשיו ללא בעייה כלשהיא וקיבלתי כל הזמן מקסימום של DOWNLOAD/UPLOAD אך אני לא מכיר בכלל את טריפל סי והייתי רוצה לדעת איך הם עם שיתוף קבצים ומהירות ההורדה/שליחה בכל שעות היום ?
לא מפריע לי ה 5 שקל בחודש לטריפל סי.
אשמח לתשובות מהירות (מחר על הבוקר אני כבר צריך לבחור ספק), תודה !
- l33cher
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1895
- נתן תודות: 25 פעמים
- קיבל תודות: 67 פעמים
קשה,אבל אפשרי - תוציא מהם גיימר,בתשלום מינימלי (אפילו בלי אם אפשר,תהיה ת'מע עד הסוף
מותר עם חברות בסדר גודל כאלה
)
ובהתחייבות לשנה בלבד,אפילו לא חצי יום אחרי.
עריכה - עכשיו ראיתי שלא היה לך גיימר ולא היו לך בעיות מהירות,לדעתי עלולות להיות לך עם החיבור 12מגה,אבל אם לא,חזור על השורה הראשונה בהודעתי (ובכל זאת תתמיד להוריד את המחיר
)
ובהתחייבות לשנה בלבד,אפילו לא חצי יום אחרי.
עריכה - עכשיו ראיתי שלא היה לך גיימר ולא היו לך בעיות מהירות,לדעתי עלולות להיות לך עם החיבור 12מגה,אבל אם לא,חזור על השורה הראשונה בהודעתי (ובכל זאת תתמיד להוריד את המחיר
th1s 1s my d1st0rt3d r34l1ty
zovirax, על מה היית ממליץ ?idonava כתב:l33cher, למה אתה מתכוון תשלום מינימלי ? אתם חושבים שאפשר להוציא מבזק בין לאומי מחיר של 50 שקל, התחייבות לשנה וגיימר ? ראיתי שחברי הפורום הצליחו להוציא מנטווזיון 45 שקל לחודש + 3 חודשים אחרונים ללא תשלום !...
- harari
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4030
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 266 פעמים
- יצירת קשר:
אני בCCC ו-HOT עם 12 מגה ומקבל את מלוא המהירות מטורנט והורדות ישירות תמיד.zovirax כתב:לא הייתי מתחבר שוב ל CCC
כי פשוט לא מקבלים את המהירות בטורנטים וב USENET...
היתרון הגדול שלהם הוא שבכל רגע נתון אתה יכול להתנתק - שווה לנסות לפחות לפני שמתחייבים למישהו אחר.
- l33cher
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1895
- נתן תודות: 25 פעמים
- קיבל תודות: 67 פעמים
הם כבר מוכנים ל50שקל ל12מגה? אם כן אפשר לכופף אותם על ההתחייבות לשנה.
לגבי גיימר תגיד להם שאתה מוכן להוסיף מקסימום שבמקסימום עוד 10ש"ח
אין מה לעשות - מיקוח זה שם המשחק.
לגבי גיימר תגיד להם שאתה מוכן להוסיף מקסימום שבמקסימום עוד 10ש"ח
אין מה לעשות - מיקוח זה שם המשחק.
th1s 1s my d1st0rt3d r34l1ty
אחלה, אז כבר היום אני ינסה למצוא את המחיר הכי טוב בין הספקים...
בכל מקרה, יש המלצה למודם/נתב כלשהוא מהוט ? שאני יבקש מהטכנאי שהוא מגיע או שבכלל אנייתקשר וידרוש אותו ?
ברשת מחוברים 5 מחשבים+ סוני עם הורודת כבדות 24/7
בכל מקרה, יש המלצה למודם/נתב כלשהוא מהוט ? שאני יבקש מהטכנאי שהוא מגיע או שבכלל אנייתקשר וידרוש אותו ?
ברשת מחוברים 5 מחשבים+ סוני עם הורודת כבדות 24/7