עצה לגבי מסך טלויזיה חדש

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
dori7785 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 4
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אהלן,

אני מקווה שזה המקום לפתוח הודעה כזו.

אני מעוניין לקנות מסך טלויזיה חדש לסלון שלי.
המרחק הוא בערך 4 מ'.
מאחורי הספה (ומול הטלויזיה) יש חלון על כל הקיר (אני מציין את זה להשתקפויות, אבל האמת שזה לא כזה קריטי כי תמיד אפשר לסגור אותו, ומהצדדים אין שום אור כי הטלויזיה נמצאת במין גומחה שכזו).
אני בעיקר רואה סדרות וסרטים מהמחשב, אבל בטח בעתיד ארצה לראות שידורי כבלים ואולי גם למשחקים.
אני מחפש בעקרון משהו גדול וטוב, וכעקרון אין לי כל כך בעיה של תקציב. אני מאמין בהשקעת כסף איפה שצריך, אבל אם יש משהו שהוא קוסט-אפקטיב, אז אני אשמח לחסוך איפה שאפשר.
בעקרון חשבתי על משהו כמו 47" פול הייץ די. אבל אם למשל באותו כסף אפשר להביא 42" עם דברים חשובים יותר אז סבבה.
אני מאמין שהבנתם אותי.
בגדול באמת שאין בעיית תקציב, אבל אני מעדיף להשאיר את זה ריאלי כמה שיותר ולא להתפרע.
אני אשמח לכל הצעה, LCD או פלאזמה, איזו חברה, הגדרות למיניהן וכמה שיותר פרטים שאפשר.

תודה מראש על כל עזרה שהיא.

frankym
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2009
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 61 פעמים

שליחה #2 

באבי מה זה ריאלי מה שריאלי בעיניימלא יהיה בעינך ציין תקציב מינמום מאקסימום ומשם יהיה לי יותר קל לכוון בהצלחה

dori7785 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

צודק.

נראה לי משהו בסביבות 6-8. (הייתי בטוח שכתבתי את זה, כנראה נמחק :O)

9000es
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13208
נתן תודות: 595 פעמים
קיבל תודות: 484 פעמים

שליחה #4 

dori7785 כתב:אהלן,

אני מקווה שזה המקום לפתוח הודעה כזו.

אני מעוניין לקנות מסך טלויזיה חדש לסלון שלי.
המרחק הוא בערך 4 מ'.
מאחורי הספה (ומול הטלויזיה) יש חלון על כל הקיר (אני מציין את זה להשתקפויות, אבל האמת שזה לא כזה קריטי כי תמיד אפשר לסגור אותו, ומהצדדים אין שום אור כי הטלויזיה נמצאת במין גומחה שכזו).
אני בעיקר רואה סדרות וסרטים מהמחשב, אבל בטח בעתיד ארצה לראות שידורי כבלים ואולי גם למשחקים.
אני מחפש בעקרון משהו גדול וטוב, וכעקרון אין לי כל כך בעיה של תקציב. אני מאמין בהשקעת כסף איפה שצריך, אבל אם יש משהו שהוא קוסט-אפקטיב, אז אני אשמח לחסוך איפה שאפשר.
בעקרון חשבתי על משהו כמו 47" פול הייץ די. אבל אם למשל באותו כסף אפשר להביא 42" עם דברים חשובים יותר אז סבבה.
אני מאמין שהבנתם אותי.
בגדול באמת שאין בעיית תקציב, אבל אני מעדיף להשאיר את זה ריאלי כמה שיותר ולא להתפרע.
אני אשמח לכל הצעה, LCD או פלאזמה, איזו חברה, הגדרות למיניהן וכמה שיותר פרטים שאפשר.

תודה מראש על כל עזרה שהיא.
...
dori7785

המלצתי היא לכיוון מסך פלזמה איכותי בגודל 50 אינצ' .
לגבי מסגרת התקציב שלך שהיא מעט בעייתית למסך איכותי בגודל 50 אינצ' פלזמה . ועוד יותר בעייתי לגודל מסך 52 LCD .

ההמלצות למסגרת התקציב שלך הם .

1. מסך פלזמה סמסונג דגם c-550 גודל 50 .
2. מסך סוני דגם ex-500 גודל 46 אינצ' .מסך מעולה ואיכותי לכל סוגי התכנים .המסך מעט קטן למרחק הצפייה שלך .

במידה ותגדיל את מסגרת התקציב שלך . אשמח להמליץ לך לגבי מסכים איכותיים יותר בקטגוריית הפלזמה .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"

dori7785 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

אז אחרי בדיקה נוספת בבית, אני מאמין שמרחק הצפייה עצמו יותר קרוב ל3.70, ונראה לי ש46 זה לא כל כך קטן.
השאלה שלי - האם ההמלצות שלך הן לפי סדר? כי אני רואה שהc-550 זול יותר מהex-500 בהשוואות מחירים.
האם זה בגלל איכות?
האם הex-500 כעקרון טוב יותר, אבל בגלל שהוא קטן יותר אתה חושב שכדאי לי פחות?

9000es
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

שליחה #6 

dori7785 כתב:אז אחרי בדיקה נוספת בבית, אני מאמין שמרחק הצפייה עצמו יותר קרוב ל3.70, ונראה לי ש46 זה לא כל כך קטן.
השאלה שלי - האם ההמלצות שלך הן לפי סדר? כי אני רואה שהc-550 זול יותר מהex-500 בהשוואות מחירים.
האם זה בגלל איכות?
האם הex-500 כעקרון טוב יותר, אבל בגלל שהוא קטן יותר אתה חושב שכדאי לי פחות?
...
כעיקרון מסכי הפלזמה בגדלים הללו זולים יותר מאשר מסכי LCD .

אני אישית חסיד גדול של מסכי פלזמה . (Y)

dori7785 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #7 

כן אכן רואים :)
אז בכל זאת - מבין שתי ההצעות המעולות שלך, מה אתה חושב שכדאי? אני כעקרון מעדיף נראה לי את הגודל, אבל הסוני נראית לי פשוט מדהימה

9000es
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

שליחה #8 

dori7785 כתב:כן אכן רואים :)
אז בכל זאת - מבין שתי ההצעות המעולות שלך, מה אתה חושב שכדאי? אני כעקרון מעדיף נראה לי את הגודל, אבל הסוני נראית לי פשוט מדהימה
...
יתרון ברור לסוני שפאנל המסך מאט ואין לו בעיית השתקפות . אין חשש מצריבות או צבירות .
ניתן לחיבור למחשב לצורכי עבודה לל שום חשש .

חוצמזה כל השאר יתרונות של מסך הפלזמה .

בהצלחה . (f)

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”