שאלה לכל בעלי ה-playonhd
-
amirchen
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 850
- שם מלא: אמיר חן
- נתן תודות: 174 פעמים
- קיבל תודות: 24 פעמים
אני חושב על רכישת הסטרימר ויש לי 2 שאלות:
אני אחבר אותו בעזרת חיבור אלחוטי ורציתי לדעת איך הנגן עובד עם חיבור אלחוטי מבחינת הזרמת תוכן sd. והאם הוא עובד עם הדונגל הייחודי שלו או עם כל דונגל אחר?
יש לי דיסק קשיח בנפח של טרה וחצי עם תוכן. אם אני אכניס אותו למכשיר האם הוא יפרמט אותו ( הכונן מפורמט ntfs ) או שהוא מזהה את הכונן כמו שהוא?
תודה לעונים,
אמיר
אני אחבר אותו בעזרת חיבור אלחוטי ורציתי לדעת איך הנגן עובד עם חיבור אלחוטי מבחינת הזרמת תוכן sd. והאם הוא עובד עם הדונגל הייחודי שלו או עם כל דונגל אחר?
יש לי דיסק קשיח בנפח של טרה וחצי עם תוכן. אם אני אכניס אותו למכשיר האם הוא יפרמט אותו ( הכונן מפורמט ntfs ) או שהוא מזהה את הכונן כמו שהוא?
תודה לעונים,
אמיר
-
amirchen
- חבר פעיל במיוחד

המטרה שלי הוא שהוא יחליף לי את ה-HTPC בסלון.AmStAf כתב:מממ
יש 2 גירסאות של Playon, זהירות
אל תיקנה את ה MINI כמו הטעות שאני עשיתי :\
אני רכשתי את הדונגל של PLAYON הוא מתחבר לי למחשב
ומזהה רשתות אחרות גם כן
אז אני מאמין שכול דונגל יכול לעשות את העבודה .....
אני רוצה לשים בו דיסק קשיח עם תכני ה-HD ואת תכני ה-SD הוא יריץ מהשרת דרך הרשת האלחוטית.
האם אתה מנגן את התוכן שלך מהכונן הפנימי או מהרשת? (או גם וגם).
האם אתה מרוצה מהמכשיר?
אמיר
- sigamore
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4938
- נתן תודות: 524 פעמים
- קיבל תודות: 690 פעמים
שום דבר לא יפורמט בלי התערבות ישירה שלך. הנגן אמור לזהות את כונן ה NTFS כמו שהוא. תצטרך אולי לשנות את מבנה התיקיות לטובת ניווט קל והגיוני יותר אך מבחינת הגישה והקריאה יהיה בסדר 
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !
-
amirchen
- חבר פעיל במיוחד

במחשבה שנייה יש לי דיסק קשיח חיצוני שאני יכול לחבר ולעבוד עם המיני (ראיתי את הפרשי המחירים ואם זה רק בגלל הדיסק הפנימי אז אני אלך על המיני).
האם ההבדל בין הרגיל למיני זה אך ורק בגלל הדיסק הפנימי או שיש הבדל גם מבחינת המכשיר עצמו?
האם ההבדל בין הרגיל למיני זה אך ורק בגלל הדיסק הפנימי או שיש הבדל גם מבחינת המכשיר עצמו?