מגבר ל CONCERTINO
שלום לכולם
אני בעלים מאושר של CONCERTINO מעל לשנה
אני די מתבייש להודות שהפעלתי אותם עד היום עם רסיבר אונקיו 501 שהיה לי מהסט הקודם.
הגיע הזמן לשדרג, אני מעדיף בתקציב נמוך של עד 3000 ש"ח.
שמעתי את הרמקולים שלי עם ROKSAN KANDY MKIII והשילוב לא היה מוצלח בכלל. בהיר מידי ואכזרי לאוזן שלי. אני מעדיף צליל עמוק ,עגול ומפורט עם במה טובה, אבל שלא יהיה משעמם.
מישהו שמע את ה- CONCERTINO עם המגברים הבאים?
NAD C326
ROTEL RA04
DENSEN B100
מישהו מכיר שילובים טובים עם ה CONCERTINO?
אשמח להמלצתכם על מגברים אחרים
תודה
אני בעלים מאושר של CONCERTINO מעל לשנה
אני די מתבייש להודות שהפעלתי אותם עד היום עם רסיבר אונקיו 501 שהיה לי מהסט הקודם.
הגיע הזמן לשדרג, אני מעדיף בתקציב נמוך של עד 3000 ש"ח.
שמעתי את הרמקולים שלי עם ROKSAN KANDY MKIII והשילוב לא היה מוצלח בכלל. בהיר מידי ואכזרי לאוזן שלי. אני מעדיף צליל עמוק ,עגול ומפורט עם במה טובה, אבל שלא יהיה משעמם.
מישהו שמע את ה- CONCERTINO עם המגברים הבאים?
NAD C326
ROTEL RA04
DENSEN B100
מישהו מכיר שילובים טובים עם ה CONCERTINO?
אשמח להמלצתכם על מגברים אחרים
תודה
הרמקול הזה מסוגל להוציא סאונד יותר טוב ממקור והגברה יותר טובים ממנו, הייתי משלב אותו עם הגברה ומקור של ARCAM אבל אם התקציב משחק תפקיד אז תבדוק את ההגברה של קייבריידג אודיו, הסאונד שלהם לא בהיר ולא משעמם (כמו במקרה של הNAD) .
נערך לאחרונה על ידי zeev78 ב 07/12/2010 10:04, נערך פעם 1 בסך הכל.
- Nir547
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 723
- שם מלא: nir547
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 81 פעמים
הסיירוס מגבר מעולה, אך לטעמי הוא בהיר יחסית.yanivol כתב:יש לי CYRUS 2 שעבר שיפוץ אצל יאיר פורמן. לדעתי הוא מצוין. לא יודע אך ההתאמה בינו לקונצרטינו.
צור קשר אם אתה מעוניין....
הייתי מנסה את הארקאם מהסדרות החזקות יותר או את הNAD.
הדנסן הוא מגבר ברמה יותר גבוהה מהאחרים שציינת - לא יודע איך יהיה בשילוב הרמקולים שלך אבל כשלעצמו הוא מצויין. אני בדקתי אותו ועם המורל שלי היה קצת חלש, אבל הצליל היה בהיר (לא מדי), מפורט, מלא, באס גדול ומרשים - עם רמקולים יותר נצילים התוצאה תהיה קרוב למדי יותר ממצויינת.
- yairf
- עוסק בתחום

- תגובות: 9363
- נתן תודות: 42 פעמים
- קיבל תודות: 199 פעמים
בכלל לא שמעת אותו, איך הגעת למסקנה הזו?Nir547 כתב:הסיירוס מגבר מעולה, אך לטעמי הוא בהיר יחסית.yanivol כתב:יש לי CYRUS 2 שעבר שיפוץ אצל יאיר פורמן. לדעתי הוא מצוין. לא יודע אך ההתאמה בינו לקונצרטינו.
צור קשר אם אתה מעוניין.......
- Nir547
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 723
- שם מלא: nir547
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 81 פעמים
את הסיירוס שלך לא שמעתי. את הסיירוסים (סדרות האחרונות) שלא עברו שיפוץ אצלך, כן שמעתי, ולא מעט זמן בכלל.yairf כתב:בכלל לא שמעת אותו, איך הגעת למסקנה הזו?Nir547 כתב:הסיירוס מגבר מעולה, אך לטעמי הוא בהיר יחסית.yanivol כתב:יש לי CYRUS 2 שעבר שיפוץ אצל יאיר פורמן. לדעתי הוא מצוין. לא יודע אך ההתאמה בינו לקונצרטינו.
צור קשר אם אתה מעוניין..........
כנראה שזה לא היה ברור מההודעה שכתבתי.