samsong UA46C500 vs PS50C550 ועוד אחת...
אהלן,
יש כרגע מחיר ממש טוב (ככה הוא נראה לפחות) ל-C5000, כאשר ברוב המקומות אני רואה שהיא מתומחרת לא מעט מעל. צריך לציין שהמחיר הוא עם שנה אחת אחריות יבואן.
ה - C550 היא האופציה המתחרה, והבחירה תיפול בין השתיים האלו (יש גם אופציה ל - TOSHIBA XV733 אם למישהו יש המלצה חמה).
מרחק צפייה באזור ה - 3.5 מ', יש צפייה בעיקר בתכני SD, בלי ממיר, ובהרבה מדיה ישירות מהמחשב (כולל HD).
רוצה לקנות ולא להיכנס לעוד סקרים, והבחירה תיפול בין שלוש הטלוויזיות הנ"ל.
תודה מראש לעוזרים.
יש כרגע מחיר ממש טוב (ככה הוא נראה לפחות) ל-C5000, כאשר ברוב המקומות אני רואה שהיא מתומחרת לא מעט מעל. צריך לציין שהמחיר הוא עם שנה אחת אחריות יבואן.
ה - C550 היא האופציה המתחרה, והבחירה תיפול בין השתיים האלו (יש גם אופציה ל - TOSHIBA XV733 אם למישהו יש המלצה חמה).
מרחק צפייה באזור ה - 3.5 מ', יש צפייה בעיקר בתכני SD, בלי ממיר, ובהרבה מדיה ישירות מהמחשב (כולל HD).
תודה מראש לעוזרים.
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
.babibab כתב:אהלן,
תודה מראש לעוזרים....
תהיה מדוייק יותר לגבי הדגמים .ולגבי מי מיבא כל דגם של מסך .
ממה שאני יודע מיני ליין נותנים 3 שנות אחריות לכל המסכים שלהם .
עכשיו לעיניננו .
1. מהם תנאי התאורה בחדר .
2. מהם המקורות אשר יחוברו למסך .
3. תקציב .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
יש משהו לא ברור בדגמים שכתבתי? אם הכוונה היא ליבואן אז לגבי הC5000 מדובר במבצע כזה, לגבי שני הדגמים האחרים אין לי חנות ספציפית, אני משער שאפשר למצוא אותם.9000es כתב: .
תהיה מדוייק יותר לגבי הדגמים .ולגבי מי מיבא כל דגם של מסך .
ממה שאני יודע מיני ליין נותנים 3 שנות אחריות לכל המסכים שלהם .
עכשיו לעיניננו .
1. מהם תנאי התאורה בחדר .
2. מהם המקורות אשר יחוברו למסך .
3. תקציב ....
1. החדר בגדול לא מואר מדי, יש חלון אחד בקיר הנגדי של המסך, אבל לא נכנסת משם שמש ישירות, וקל מאוד לכסות אותו.
2. לגבי מקורות, טלוויזיה אני רואה דרך אנטנה מהקיר (בקושי רואים טלוויזיה), אולי אוסיף ממיר דיגיטלי אחר כך. וחלק גדול מהתכנים יגיע מהמחשב.
3. תקציב עד 6 (אני לא יותר מדי אודיופיל ולא רואה תועלת גדולה במסכי טופ אנד - עבורי כמובן...)
תודה.9000es כתב:המלצתי היא מסך פלזמה בגודל 50 אינצ' . סמסונג דגם c-550...
אתה מכיר את ה- C5000, על פניו זה נראה כאילו מדובר ברמה קצת יותר גבוהה של מסך (LED וכו'), ובמחיר די אטרקטיבי.
איזה יתרונות יהיו ל - C550 על פני ה - C5000?