oferlaor כתב:מבחינת שחורים, מסכי led local dimming יורדים כיום לשחורים אבסלוטיים = יותר מהקורו.
יש גם שנותנים עוצמות אור גבוהים מהקורו. כך שטכנית, אם יש מספיק איזורים אז מגיעים לקונטרסט טוב כמו הקורו.
בתחום עיבוד התמונה הקורו סביר פלוס. מי שאוהב fi יעדיף מסכים מודרניים יותר. לקורו יש התאמה ל 24fps שמחליקה תנועה אבל זה לא fi.
יש מסכים מובילים כיום שמתחרים בהצלחה עם הקורו בחלק או ברוב מהפרמטרים (c9000 למשל, cinema 21:9 או celltv וה vt20). אלה לא מסכים זולים אך הם כבר נותנים תמורה בעד הכסף שמגיעה לרמה הזו.
אני כיום הייתי יכול בקלות לחיות עם כל אחד מהמסכים הללו.
מכיוון שיש לי אישית מסך שלראשונה בחיי מספק אותי, ואני לא מאלה שמשדרגים רק בשביל לשדרג, אמתין לא רק שבמסכים הבאים יגיעו לרמה שאני מחפש אלא יעברו אותה.
תלת מיד לא מצדיק עבורי שדרוג יקר כיום. אם הייתי בשוק למסך כרגע הייתי קונה מסך תלת מימדי אבל אני לא מתכנן לשדרג רק בשביל הפונקציה הזו. אלא אם תהיה מולי עסקה משתלמת במיוחד.
...
תשובה מקצועית וקולעת שמתארת אחד לאחד את המצב כיום בשוק מסכי הפרימיום !
עופר קבל ח.ח

לגבי מה שכתבת במשפט האחרון שלך אז לדעתי זה שעד היום אף אחד מה"יבואנים הרשמיים" לא דאג
לך לעסקה משתלמת במיוחד על מנת לצייד אותך במסך 3D ואני מתכוון לעסקה שאתה מקבל מסך כזה
בחינם !! אז זאת פשוט שטות גמורה מצידם...
הרי מי כמוך יכול לדחוף את מכירות המסכים האלה ובמיוחד באתר הזה. אם אני הייתי אחד מהם הייתי
שם לך על הקיר מסך כזה בכוח !! אין לי בכלל ספק שמספר לא מבוטל של אנשים כאן היה הולך בעקבותיך
ובודק את אופציית השדרוג ונהנה כבר עכשיו מהטכנולוגיה המדהימה הזאת.
המחירים הם לגמרי לא בשמיים יחסית למחירים המקובלים בארצנו כמובן.