TANNOY MX3 מעוניין בחוות דעת.
שלום לכולם,
רציתי לשמוע חוות דעתכם על הרמקולים הבאים TANNOY MERCURY MX3 - יתרונות חסרונות וכו'.
אני מייעד למקם אותם בסלון (כ-15 מ"ר) והשימושים הם בעיקר סרטים ומוזיקה.
אני מעדיף ללכת על 2 רצפתיים מאשר על סראונד (התשתית לא קיימת ולא מתאפשרת מאילוצים אלו).
ומהו מחיר סביר עבורם ביד 2?
כמובן שאני אגש לשמוע אותם, אבל רציתי לדעת אם אני מכוון לרמקולים הנכונים.
תודה מראש.
רציתי לשמוע חוות דעתכם על הרמקולים הבאים TANNOY MERCURY MX3 - יתרונות חסרונות וכו'.
אני מייעד למקם אותם בסלון (כ-15 מ"ר) והשימושים הם בעיקר סרטים ומוזיקה.
אני מעדיף ללכת על 2 רצפתיים מאשר על סראונד (התשתית לא קיימת ולא מתאפשרת מאילוצים אלו).
ומהו מחיר סביר עבורם ביד 2?
כמובן שאני אגש לשמוע אותם, אבל רציתי לדעת אם אני מכוון לרמקולים הנכונים.
תודה מראש.
- ofir-harlev
- חבר ותיק

- תגובות: 2716
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 27 פעמים
רמקול טוב! יכול למלא גם חלל לא קטן...
הנה http://www.yad2.co.il/Yad2/hotPicYad2.p ... 5bb37d98e5
מחיר מצוין!!
הנה http://www.yad2.co.il/Yad2/hotPicYad2.p ... 5bb37d98e5
מחיר מצוין!!
תודה אופיר,
אתה יכול לפרט קצת על הרמקול - יתרונות / חסרונות
מבחינת רמת הפירוט, במה, מיד, בס וכן הלאה..
אני הלכתי לשמוע ודי אהבתי. למרות שקשה מאד להעריך את היכולות של הרמקול בשמיעה אחת
כי זה תלוי בסטאפ אליו הוא מחובר, סוג הרסיבר, איכות הכבלים, בסוג האקולייזר אליו הוא מכוון ברסיבר וכן הלאה).
שאלה נוספת בעניין,
איזה רסיבר כדאי לשדך לרמקול כזה?
האם קיים שילוב אופטימלי של רסיבר של חברה מסוימת לרמקולי TANNOY?
כפי שלרוב ממליצים בפורום (רמקול X נשמע הרבה יותר טוב עם רסיבר Y ולא Z..)
אתה יכול לפרט קצת על הרמקול - יתרונות / חסרונות
מבחינת רמת הפירוט, במה, מיד, בס וכן הלאה..
אני הלכתי לשמוע ודי אהבתי. למרות שקשה מאד להעריך את היכולות של הרמקול בשמיעה אחת
כי זה תלוי בסטאפ אליו הוא מחובר, סוג הרסיבר, איכות הכבלים, בסוג האקולייזר אליו הוא מכוון ברסיבר וכן הלאה).
שאלה נוספת בעניין,
איזה רסיבר כדאי לשדך לרמקול כזה?
האם קיים שילוב אופטימלי של רסיבר של חברה מסוימת לרמקולי TANNOY?
כפי שלרוב ממליצים בפורום (רמקול X נשמע הרבה יותר טוב עם רסיבר Y ולא Z..)
- ofir-harlev
- חבר ותיק

תגדיר את התקציב לרמקולים+ מגבר ואז נוכל לעזור לך יותר...
רסיבר לTANNOY MERCURY MX3
תודה.mo751 כתב:סדרת MX מצוינת לרמקול מיד בס מעולה ומדיוק .בזמנו עלה בסביבות 3000 שקל....
כמו שאמרתי, הלכתי לשמוע אותם ודי אהבתי.
אני כנראה אלך עליהם, והם ישמשו כ-2 רצפתיים לסלון.
רציתי לדעת איזה רסיבר לשדך להם? האם יש חברה מועדפת לרמקולים TANNOY?
חשבתי לקנות מיד שנייה, כי התקציב די מוגבל (חשבתי על 600-700 ש"ח).
אשמח לשמוע הצעות...
- ofir-harlev
- חבר ותיק

אגב בכמה אתה רוכש אותם ?
ב600 כמו במודעה?
ב600 כמו במודעה?
- ofir-harlev
- חבר ותיק

אתה מתכוון לרסיבר קולנוע?gorzany כתב:בסביבות אותו המחיר... נראה לי מחיר סביר עבורם.ofir-harlev כתב:אגב בכמה אתה רוכש אותם ?
ב600 כמו במודעה?...
![]()
יש המלצות על רסיבר?
כי בלי רסיבר, הם ישמשו כרהיט לסלון...
או מגבר\רסיבר סטריאו?
בכל אופן תקציב דיי מוגבל...
אכן, תקציב די מוגבל .ofir-harlev כתב:אתה מתכוון לרסיבר קולנוע?gorzany כתב:בסביבות אותו המחיר... נראה לי מחיר סביר עבורם.ofir-harlev כתב:אגב בכמה אתה רוכש אותם ?
ב600 כמו במודעה?...
![]()
יש המלצות על רסיבר?
או מגבר\רסיבר סטריאו?
בכל אופן תקציב דיי מוגבל......
אבל לפני שאני מעלה אותו, רציתי לראות מה אפשר להשיג.
הכוונה היא לרסיבר לרמקולים, למיטב הבנתי, גם רסיבר ק"ב יכול להתאים (יש לו אופציית סטריאו), אני לא רוצה להגביל את האפשרות לשדרג את הרמקולים ולהוסיף סאב במידת הצורך. אז אם יש אופציה של תמיכה בסאב ברסיבר סטריאו - בקיצור, אני לא מבין בזה יותר מדי בגלל זה החלטתי להתייעץ בפורום..
- ofir-harlev
- חבר ותיק

תעלה קצת את התקציב ותרכוש את זהgorzany כתב:אכן, תקציב די מוגבל .ofir-harlev כתב:אתה מתכוון לרסיבר קולנוע?gorzany כתב:בסביבות אותו המחיר... נראה לי מחיר סביר עבורם.ofir-harlev כתב:אגב בכמה אתה רוכש אותם ?
ב600 כמו במודעה?...
![]()
יש המלצות על רסיבר?
או מגבר\רסיבר סטריאו?
בכל אופן תקציב דיי מוגבל......
אבל לפני שאני מעלה אותו, רציתי לראות מה אפשר להשיג.
הכוונה היא לרסיבר לרמקולים, למיטב הבנתי, גם רסיבר ק"ב יכול להתאים (יש לו אופציית סטריאו), אני לא רוצה להגביל את האפשרות לשדרג את הרמקולים ולהוסיף סאב במידת הצורך. אז אם יש אופציה של תמיכה בסאב ברסיבר סטריאו - בקיצור, אני לא מבין בזה יותר מדי בגלל זה החלטתי להתייעץ בפורום.....
http://hometheater.co.il/modules.php?na ... _ads=34403
תנסה להתמקח קצת על המחיר...
לרסביר הזה יש אחלה סאונד והוא יתן לך תמורה הולמת לכסף! מה גם שיש לו כניסה לסאב....
דווקא די שמורים (חיצונית לפחות), ונראה שלא מדובר בבחור שמתלהב ושומע בוויליום גבוה.sagyle כתב:תלוי מה המצב שלהם... 600 ש"ח לרמקולים לא שמורים לא עושה את הקניה לכדאית...
הסאונד שלהם לא צרם לי, טוב נו, אני מקווה שלא אתבדה.. זה חלק מהסיכון של קניה מיד 2, לא כך?
- ofir-harlev
- חבר ותיק

ב600 ש'ח לא הייתי חושב פעמים!gorzany כתב:דווקא די שמורים (חיצונית לפחות), ונראה שלא מדובר בבחור שמתלהב ושומע בוויליום גבוה.sagyle כתב:תלוי מה המצב שלהם... 600 ש"ח לרמקולים לא שמורים לא עושה את הקניה לכדאית...
הסאונד שלהם לא צרם לי, טוב נו, אני מקווה שלא אתבדה.. זה חלק מהסיכון של קניה מיד 2, לא כך?...
תבדוק גם את ההרמן שהצעתי לך הוא יכול להתאים לך בול.
לפי בדיקה קצרה באינטרנט, אני מבין שמדובר ברסיבר יחסית ישן (שקיים לפחות 5 שנים),ofir-harlev כתב:ב600 ש'ח לא הייתי חושב פעמים!gorzany כתב:דווקא די שמורים (חיצונית לפחות), ונראה שלא מדובר בבחור שמתלהב ושומע בוויליום גבוה.sagyle כתב:תלוי מה המצב שלהם... 600 ש"ח לרמקולים לא שמורים לא עושה את הקניה לכדאית...
הסאונד שלהם לא צרם לי, טוב נו, אני מקווה שלא אתבדה.. זה חלק מהסיכון של קניה מיד 2, לא כך?...
תבדוק גם את ההרמן שהצעתי לך הוא יכול להתאים לך בול....
השאלה היא האם כדאי להשקיע ולקנות כבר רסיבר חדש עם תמיכה בחיבורים החדשים (HDMI) אבל בתקציב נמוך (עד 2000) עם אחריות לעומת רסיברים יד שנייה (שקיימים 4-5 שנים) במחיר אמנם נמוך יותר, אבל ללא אחריות?
מה שאני מתכוון זה, הסיכון ברכישת רסיבר יד שנייה נראה לי גדול יותר, מאשר רמקולים,
הרי אחרי הכל מדובר ברכיב חשמלי, שיכול להישרף/או סתם פתאום לשבוק חיים (יש הרבה כאלה ביד 2, שלא מוציאים קול וכדומה).
תקנו אותי אם אני טועה...
האם ההתנסות שלכם הייתה חיובית מרכישת מגבר/רסיבר ביד 2?
מכיר את הרמקולים באופן אישי.
במת סאונד נחמדה... צליל די טבעי אך לא מפורט. הארונות עצמם אינם "יבשים" ולכן נשמע סאונד "קופסה" מדי פעם.
600 ש"ח נשמע לי מחיר הגיוני ומי שמחפש רמקול פשוט ומהנה יקבל תמורה נאה.
מי שמחפש דינמיות ופירוט - יתאכזב.
במת סאונד נחמדה... צליל די טבעי אך לא מפורט. הארונות עצמם אינם "יבשים" ולכן נשמע סאונד "קופסה" מדי פעם.
600 ש"ח נשמע לי מחיר הגיוני ומי שמחפש רמקול פשוט ומהנה יקבל תמורה נאה.
מי שמחפש דינמיות ופירוט - יתאכזב.